start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie to 8 cykl starań. raz się już udało, niesety nasze szczęście nie trwało dlugo. wiem że z ovu jest łatwiej, tzn znając swoje ciało jest łatwiej
-
Czesc dziewczynki dolaczam do Was! Moj cykl rozpoczal sie 7go pazdziernika. To nasz trzeci miesiac staran i jestesmy dobrej mysli. Dzis ovu wyznaczylo mi owulacje i zauwazylam, ze pierwszy raz od trzech miesiecy moja temperatura tak ladnie skoczyla zycze Wam wszystkim (i sobie:)) zielonej kropeczki w biezacym cyklu!
mycha28, Plumb80, mungo lubią tę wiadomość
-
no ładnie u ciebie na wykresie będzie zielono !
-
Plumb80 oczywiście, że nie mam zamiaru marudzić i smęcić. Bo to na pewno mi w niczym nie pomoże. Zresztą widzę że u was atmosfera jest super. Postaram się być z wami na bieżąco.
Dzięki wszystkim za miłe przywitanie, życzę miłego dzionkaEwelina23, Plumb80, mycha28 lubią tę wiadomość
-
U mnie chyba dzisiaj 2 dpo, wydaje mi się, że już po owu, bo zbrzydłam strasznie, a taka byłam ładna w poniedziałek Skóra jakaś taka sucha, nie błyszcząca, a w okolicach owu to jesteśmy najpiękniejsze przecież, żeby nas faceci pożądali Spadam na spacerek, bo śliczna pogoda, więc trzeba korzystać. Witam nowe dziewczyny na wątku Teraz oby doczekać do zielonej kropeczki, przecież obiecałam sobie, że w pierwszym pełnym cyklu po poronieniu będę w ciąży, to się musi udać Nasz Aniołek pewnie przyprowadzi grzecznie za rączkę siostrę lub brata, żeby mamusi i tatusiowi nie było smutno
Karolcia26, nezumi, Plumb80, mycha28, Kajaoli, mungo lubią tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Nasz Aniołek pewnie przyprowadzi grzecznie za rączkę siostrę lub brata, żeby mamusi i tatusiowi nie było smutno
karmelek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajaoli wrote:Czesc dziewczynki dolaczam do Was! Moj cykl rozpoczal sie 7go pazdziernika. To nasz trzeci miesiac staran i jestesmy dobrej mysli. Dzis ovu wyznaczylo mi owulacje i zauwazylam, ze pierwszy raz od trzech miesiecy moja temperatura tak ladnie skoczyla zycze Wam wszystkim (i sobie:)) zielonej kropeczki w biezacym cyklu!
Witamy i trzymamy kciuki za Ciebie -
nick nieaktualnyWitam was kochane
Wróciłam z pracy, teraz czas na leniuchowanie....
Owulka chyba była bo ta tempka tak ładnie się podnosi. Tylko troche martwi mnie to że serduszkowaliśmy kilka dni przed i dzisiaj rano. No cóż co ma być to będzie. Wczoraj miałam pobrany wycinek do cytologi. I powiem wam że nic nie bolało, plamić też dużo nie plamiłam, chyba tylko przez godzinę. Naprawdę super lekarz:)
A u was jak tam??? Wszystko w porządku???Karolcia26, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:ale mam dzien ze nawet obiad zjebalam no to zaczynamy od nowa
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie zapomnij o warzywach! polecam brokuła, paprykę, fasolę witaminki sa nam potrzebne
-
nick nieaktualny
-
no czasem się zdarza... a może spróbuj dodać jakiegoś warzywka albo kostkę rosołową?
-
kada ja bym działała, masz śluz, masz pozytywny test, szyjka tak jak powinna
-
nick nieaktualny