start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
halo dziewczyny!
Nie wiem czy humor mam dziś lepszy...
ja już chce 1,11 i chce już wiedzieć! ta niepewność mnie wykańcza!
Dzisiaj w pracy miałam srednio przyjemną rozmowe bo lojalnie uprzedziłam że planuje dziecko...
ehh.. do dupy..
Witam równiez nowe osoby! -
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:bo wszystkie juz owulki maja tylko nie ja...pewnie lipa bedzie:(
Kochana moja !!! nie załamuj się U ciebie też pewnie będzie owulka, tylko musisz czekać... A skąd wiesz?? Może dzisiaj tempka spadła a jutro się podniesie, i tak już zostanie Ja wiem że jest ci ciężko bo ja też się boję że jutro ta tempka spadnie Ale próbuje nie myśleć o złych rzeczach Tobie radze tak samo zrobić :* Buźka -
KOCHANE MOJE DZIEWCZYNKI MAM SUUPER WIADOMOŚĆ ( przynajmniej dla mnie )
mąż mi zrobił niespodziankę
przychodzę z pracy a on czeka w sypialni jak go Pan Bóg stworzył
miał wrócić jutro z tej delegacji ale szybciej udało im sie skończyć i nawet nic nie powiedział skubany
dziś jeszcze śluż rozciągliwy i jajniki kłują jak wczoraj szyjka tez wysoko otwarta i miękka więc może....Margotka87, karmelek, mungo, myszkaazi, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:bo wszystkie juz owulki maja tylko nie ja...pewnie lipa bedzie:(
mycha28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia2020 wrote:Kochana najlepsze jest 2 przed owulką, w dzień owulki albo też dwa dni po owulce [/QUOTE
może jednak sie wstrzelimy
wiem ze mnie wspieracie dziękuję
margotka pewnie że fajnie jeszcze taka niespodziankaMargotka87, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymycha28 wrote:gosia2020 wrote:Kochana najlepsze jest 2 przed owulką, w dzień owulki albo też dwa dni po owulce [/QUOTE
może jednak sie wstrzelimy
wiem ze mnie wspieracie dziękuję
margotka pewnie że fajnie jeszcze taka niespodzianka
Tego ci życzemycha28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:hejka dziewczyny,ja rowniez serduszkowalam w dniu skoku i jak do tej pory nie mam okresu,ale testy na razie wychodza nijako:)niby cos jest ale tez i nie,dzis mam 13 lub 11dpo,wiec glowa do gory
kciukam żeby wkońcu testy były pozytywne -
nick nieaktualny
-
mycha28 wrote:działajcie u was dopiero owulka sie rozkręca