start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kada24 wrote:chyba rozkrecila bo od wczoraj mi testy owulacyjne pokazuja owulacje... ale dzis tak mnie lewy jajnik bolal ze myslalam ze tapete zedrze ze sciany...
no to dobry znak nie żałować
bo ja trochę żałuje bo mało u nas tych ale niespodziewałam sie że od niedzieli do dzis nie będę miała chłopa w domu
ale co ma być to będziePlumb80 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:
kochana takie kocie ruchy to w sypialni zastosuj -
nick nieaktualnyLISTA TESTOWA
Margotka87-25.10-->
kierzynka-26.10-->
Ruda27-30.10-->
karmelek-1.11-->
Ewelina23-2.11-->.
mungo-2.11-->
Ania1986-?(jeszcze nie ma owu)
Paulia87-?(jeszcze nie ma owu)
Plumb80-5.11-->
myszkaazi-8.11-->
ilonek-12.11-->
LEGENDA:
udało sie-
nie udało sie-
A reszta podaje daty , szybko!!oczywiscie jesli chce byc na liscie[/QUOTE]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2013, 19:20
gosia2020, karmelek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:LISTA TESTOWA
Margotka87-25.10-->
kierzynka-26.10-->
Ruda27-30.10-->
Ewelina23-2.11-->.
karmelek-1.11-->
mungo-3.11-->
Plumb80-5.11-->
myszkaazi-8.11-->
ilonek-12.11-->
LEGENDA:
udało sie-
nie udało sie-
A reszta podaje daty , szybko!!oczywiscie jesli chce byc na liscie
Skarbie mi przesunęło termin wrednej @ na 1.11, więc w sumie można mnie trochę wyżej wpisać -
Ania1986 wrote:LISTA TESTOWA
Margotka87-25.10-->
kierzynka-26.10-->
Ruda27-30.10-->
Ewelina23-2.11-->.
karmelek-1.11-->
mungo-3.11-->
Plumb80-5.11-->
myszkaazi-8.11-->
ilonek-12.11-->
LEGENDA:
udało sie-
nie udało sie-
A reszta podaje daty , szybko!!oczywiscie jesli chce byc na liscie
ja jeszcze nie mam owulki wyznaczonej więc czekam -
Margotka87 wrote:mungo trzeba bylo do master chefa isc jak bys im taka salatke zaserwowala to ho ho final murowany
Margoś, póki co testuję na moim małżu jak zaczęliśmy się spotykać miał kaloryferek- teraz ma oponkę; kiedyś po pracy szedł na siłownię- teraz wraca do domu i siada przed wielkim talerzem jedzenia... generalnie przytył z 10kg- robi się z niego taki tatusiek -
nick nieaktualny
-
może słabo Cię tym pocieszę Aniu, ale u mnie w tym cyklu był tylko wodnisty, rozciągliwego ni widu ni słychu i tak samo jak patrzę na te moje tempki, to mi się wydaje, że ovf wyznaczyło owulkę tylko na podstawie testu owulacyjnego, który robiłam i śluzu (gdzie równie dobrze mógł to być śluz pomieszany z nasieniem i stąd taka konsystencja);
a szczerze nie chce mi się iść do gieńki na kolejne usg, zeby sprawdziła, czy owu była czy nie
się generalnie nie nastawiam
*****LEPSZA MIŁA NIESPODZIEWAJKA, NIŻ PASKUDNE ROZCZAROWANIE!!!*****karmelek lubi tę wiadomość
-
Ania ale widzę że humor się Ciebie trzyma i bardzo dobrze! Trzymam kciuki za to że mimo iz się ciężko zaczęło to jak pięknie się skończy!
Margotka testujesz za dwa dni?? kurka ja bym chyba juz niewytrzymała i wcześniej sprawdzała! wiem, wiem cierpliwość.. u mnie to słaba cecha charakteru
Mungo mojemu też jakieś 10-15kg. przybyło od kiedy zamieszkaliśmy razem ale mi się teraz nawet bardziej podoba jest się przynajmniej do czego przytulićmungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny