start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
to ja może naniosę poprawki
LISTA TESTOWA
Margotka87-25.10-->
kierzynka-26.10-->
Ruda27-30.10-->
Ewelina23-2.11-->.
karmelek-1.11-->
mungo-1.11-->
Ania1986-?(jeszcze nie ma owu)
Paulia87-?(jeszcze nie ma owu)
Plumb80-5.11-->
gosia2020- 2.11-->
myszkaazi-8.11-->
ilonek-12.11-->
LEGENDA:
udało sie-sweetcybermqq5.gif
nie udało sie-heulro9.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymungo wrote:może słabo Cię tym pocieszę Aniu, ale u mnie w tym cyklu był tylko wodnisty, rozciągliwego ni widu ni słychu i tak samo jak patrzę na te moje tempki, to mi się wydaje, że ovf wyznaczyło owulkę tylko na podstawie testu owulacyjnego, który robiłam i śluzu (gdzie równie dobrze mógł to być śluz pomieszany z nasieniem i stąd taka konsystencja);
a szczerze nie chce mi się iść do gieńki na kolejne usg, zeby sprawdziła, czy owu była czy nie
się generalnie nie nastawiam
*****LEPSZA MIŁA NIESPODZIEWAJKA, NIŻ PASKUDNE ROZCZAROWANIE!!!*****iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymungo wrote:to ja może naniosę poprawki
LISTA TESTOWA
Margotka87-25.10-->
kierzynka-26.10-->
Ruda27-30.10-->
Ewelina23-2.11-->.
karmelek-1.11-->
mungo-1.11-->
Ania1986-?(jeszcze nie ma owu)
Paulia87-?(jeszcze nie ma owu)
Plumb80-5.11-->
gosia2020- 2.11-->
myszkaazi-8.11-->
ilonek-12.11-->
LEGENDA:
udało sie-sweetcybermqq5.gif
nie udało sie-heulro9.gif
a ja juz poprawialam przeciez? czy cos namieszalam ?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale sie watek rozwinal ...musialam nadrabiac ze ho ho :-)ja wczoraj od gin.dostalam leki na stymulacje clostilbegyt duphaston i pregnyl tylko zapomnialam w ktorym dniu mam zrobic sobie zastrzyk albo 12 albo 14 dc...a wczpraj nie mialam neta i nie moglam z wami byc na owu :-(u mnie zaczyna robic sid mokro :-)wiesiolek działa
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Ale sie watek rozwinal ...musialam nadrabiac ze ho ho :-)ja wczoraj od gin.dostalam leki na stymulacje clostilbegyt duphaston i pregnyl tylko zapomnialam w ktorym dniu mam zrobic sobie zastrzyk albo 12 albo 14 dc...a wczpraj nie mialam neta i nie moglam z wami byc na owu :-(u mnie zaczyna robic sid mokro :-)wiesiolek działa
-
nick nieaktualnyno oszaleje nie moge jej zniesc a dopiero jest godzine u mnie w domu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wyjde z siebie na dodatek boli mnie brzuch jak na @ I prawy jajnik
Plumb80, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:no oszaleje nie moge jej zniesc a dopiero jest godzine u mnie w domu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wyjde z siebie na dodatek boli mnie brzuch jak na @ I prawy jajnik
-
nick nieaktualnymojego Piotrka siostra przyleciala na 2 tyg no nie zniose jej taka paniusia ęą . cytuje ,, ah jaka zmeczona jestem caly dzien podroz z Bielawy do Wroclawia na lotnisko I tu z lotniska 2 godziny jazdy ,, no az mnie nosi
Plumb80 lubi tę wiadomość