start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mycha28 wrote:działajcie działajcie bo u ciebie czas owulki
-
Ania1986 wrote:boszzz gdzie moja kultura osobista sie podziała dzis...Czesc kobitki!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolcia26 wrote:teraz 2 dopiero:) jestem miesiac po ślubie:P
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratulacje z okazji ślubu Karolcia Świeżynka jesteś i wiadomo,masz mnóstwo pytań.Ale od tego tu jesteśmy,aby pomóc
Owulka u Ciebie myślę była w poniedziałek,może dzisiaj .Jutro wykres pokaże więcej jak zmierzysz temp. Ale koniecznie serduszkujcie dzisiaj,bo w obrębie tej daty na razie brak A to sa właśnie wtedy dni płodne u Ciebie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale jestem zmeczona moje kochane a gloda ze bym zjadla wilka z kopytami : P ale jeszcze musze chwilke poczekac bo pizza w piekarniku az mi slinka leci bo tak pachnie ladnie juz : ) Jak wam dzionek minol ?? moje kochane
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Ewelina czesc! u mnie nudy w pracy były teraz zajadam płatki i zagryzam migdałami generalnie przygotowuję się do wieczornego chillu
-
cześć babeczki
czy Wy też miałyście dziś taki zrąbany, beznadziejny dzień? czy też Was wszystko wkurzało i miałyście ochotę coś rozwalić albo kogoś pobić?
no jakbym nie była w połowie cyklu to bym pomyślała, że @ nadchodzi i mam zespół napięcia przedmiesiączkowego wrrrr....
witamy nową koleżankę Karolcię gratuluję zostania małżowiną ja też świeżo po ślubie (mój był w sierpniu )Margotka87, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej moje kobitki!!! Potrzebuje pomocy!!!!!! Boli mnie bardzo podbrzusze jak na @ z przewagą bólu w boku nie jajnika.. Boli bok promieniuje na pachwinę lewą i krzyż co to????? Bo ja nie wiem zawsze bolał mnie jajnik a nie bok!!!![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
OWULACJA!!! powiem ci tak ja to nigdy na ten ból nie zwracałam uwagi, ale odkąd dzieki ovu sobie uświadomiłam ze jest coś takiego jak ból owulacyjny to boli mnie jak cholera! krzyż, brzuch, nogi wsyzstko!
Paulia87 lubi tę wiadomość
-
Pauliś Ty się nie przejmuj.
miałam kiedyś takie bóle owulacyjne dziwne, że mi podejrzewali nieswoiste zapalenie wyrostka (bo bóle były po lewej stronie). Kumpelka mnie zaciągnęła na usg i dr doktor powiedział, że mam taką burzę hormonów, że nic tylko dzieci robić. więc zakładam, że masz to, co ja wtedy
tylko, że ja przy tamtym bólu nie dałam rady samochodem jeździć, tak mnie napiep#ał brzucho i wcale nie było mi chętnie do bzykankaPaulia87 lubi tę wiadomość