start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia2020 wrote:Plumb80, ja wiem i staram się myśleć pozytywnie, no ale ciężko jest u mnie z owulką, bo nie dość że mam niereguralne @ to jeszcze jak ma przyjść owulka to nawet nie widać żadnego śluzu płodnego
Rozumiem. Może po prostu nie czekaj na owulkę,ani nie sprawdzaj śluzu,skoro masz tak nieregularne cykle (bo można oszaleć od tego),a po prostu działajcie z mężem spontanicznie,kiedy macie ochotę.Wiem,że to trudne,ale dużo dziewczyn zaszło w ciążę właśnie wtedy,kiedy wyluzowały trochę. Dlatego my tutaj wszystkie w naszej grupie zadecydowałyśmy,że walczymy tym razem z pełnym pozytywnym nastawieniem. Jak któraś ma gorszy dzień,to stawiamy do pionu Kochana,trzeba wierzyć i podchodzić do sprawy z małym dystansem.Kiedyś każdej z nas się uda,potrzeba tylko czasu i cierpliwości. Zatem zostań z nami,będzie raźniej i chyba trochę łatwiej Ja trzymam za Ciebie kciuki,jak i za inne dziewczyny z naszej paczki.Będzie dobrze,głowa do góry -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Przecież będzie owocny,jak każdej z nas Pociąg przecież już wyruszył.Mam nadzieję,że siedzisz w wagonie obok mnie
ADA 28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Siedze Kochana . Ale dzis mam jakis dzin do d..... chyba ten stress mnie zjada po malu . Najgorsze jest to czekanie na upragniona ciaze
Spokojnie,nie denerwuj się. W naszym pociągu to zabronione !!!!!!!
Odgoń myśli od zamartwiania się,czy już się udało,czy nie. Na tym cyklu OVU droga się do ciąży nie zamyka.Pomyśl w ten sposób - nie ten,to kolejny. A może wówczas na koniec cyklu pozytywnie się zaskoczysz Co ja piszę "może" - na pewno się zaskoczysz pozytywnieEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlumb80 Wiem, także po @ trzeba zacząć piękne serduchowanie, jeśli nawet trzeba to może być codziennie, chociaż co za dużo to nie zdrowo, ale też nie jest powiedziane że odrazu takie coś może zaszkodzić Więc dziewczyny, oby do końca cyklu zakończonego zieloną kropą
Ewelina23, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Spokojnie,nie denerwuj się. W naszym pociągu to zabronione !!!!!!!
Odgoń myśli od zamartwiania się,czy już się udało,czy nie. Na tym cyklu OVU droga się do ciąży nie zamyka.Pomyśl w ten sposób - nie ten,to kolejny. A może wówczas na koniec cyklu pozytywnie się zaskoczysz Co ja piszę "może" - na pewno się zaskoczysz pozytywniePlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny