start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno ale polka po szkodnie to nic niech sobie bedzie mam nadzieje ze to ostatni cykl byl malpiszona o pozniej beda tylko zieloniutkie kropeczki . Spadam baraszkowac hehehe do juterka kolorowych snow wam zycze kobitki moje : )
ADA 28 lubi tę wiadomość
-
Podziwiam was dziewczyny, że po stracie małej kruszynki tak szybko decydujecie się próbować znowu... Ja straciłam ciąże w maju zeszłego roku i dopiero po równym roku odważyłam się znów próbować.. ale boje się okropnie, jeszcze w ciąży nie jestem a już boję się ją znów starcić...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:Podziwiam was dziewczyny, że po stracie małej kruszynki tak szybko decydujecie się próbować znowu... Ja straciłam ciąże w maju zeszłego roku i dopiero po równym roku odważyłam się znów próbować.. ale boje się okropnie, jeszcze w ciąży nie jestem a już boję się ją znów starcić...
Wiesz co...ja poroniłam 2 lata temu,dokładnie 5 października. I dopiero teraz z mężem zdecydowaliśmy się na dzidzię. Strach będzie zawsze,chyba aż do końca ciąży,bo będzie się gdzieś miało w głowie te wszystkie złe zdarzenia. Ale trzeba się podnieść i walczyć. Jeśli bardzo pragnie się dziecka,trzeba uśpić to co było ( mając oczywiście to gdzieś schowane w sercu),a skupić się na tym co tu i teraz. Mam nadzieję,że dasz radę powalczyć. Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
dziewczyny, tak trzymać! wiadomo w sercu kruszynki zostana na zawsze, ale teraz smutki na bok i do dzieła!
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Hej kochane:) Tak dzownilam dzwonilam. Umowilam sie na prywatna wizyte u mnie w Katowicach do doktora Nowosielskiego. Wizyte mam dopiero na poniedzialek. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.
Plumb80, ADA 28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo czekamy na poniedziałkowe wieści Klaudiaa
Dziewczyny,jak samopoczucie? Ja nadal nastawiona do boju. Już nie mogę się doczekać,kiedy @ pójdzie i będziemy mogli serduszkować. Na głodzie z mężem jesteśmy ufffffffff... PozdrawiamMartuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie @ już zaczyna się kończyć(jupiiii), samopoczucie jest dziś dobre więc mam nadzieję że u Was również dziewczynki
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:To czekamy na poniedziałkowe wieści Klaudiaa
Dziewczyny,jak samopoczucie? Ja nadal nastawiona do boju. Już nie mogę się doczekać,kiedy @ pójdzie i będziemy mogli serduszkować. Na głodzie z mężem jesteśmy ufffffffff... PozdrawiamPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mam nadzieję że miłe bo mąż wraca z trasy i ma na dodatek urodziny więc musi być "serduszkowy" prezent:p no i właśnie czekam teraz na przesyłkę bo zamówiłam testy owulacyjne żeby mieć pewność co i jak
pozdrawiamPlumb80 lubi tę wiadomość