X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale polka po szkodnie to nic niech sobie bedzie mam nadzieje ze to ostatni cykl byl malpiszona o pozniej beda tylko zieloniutkie kropeczki . Spadam baraszkowac hehehe do juterka kolorowych snow wam zycze kobitki moje : )

ADA 28 lubi tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 7 października 2013, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam was dziewczyny, że po stracie małej kruszynki tak szybko decydujecie się próbować znowu... Ja straciłam ciąże w maju zeszłego roku i dopiero po równym roku odważyłam się znów próbować.. ale boje się okropnie, jeszcze w ciąży nie jestem a już boję się ją znów starcić...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania19861 wrote:
    do wyra to niech wola na owulacje ;)

Jak będzie owulacja,to pewnie nie będzie musiał wołać,bo żona będzie tam cały czas,z przerwami na siku ;) No co,my tak mamy :D Uffff...to będzie męczący fizycznie cykl dla nas Kobietki ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2013, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    Podziwiam was dziewczyny, że po stracie małej kruszynki tak szybko decydujecie się próbować znowu... Ja straciłam ciąże w maju zeszłego roku i dopiero po równym roku odważyłam się znów próbować.. ale boje się okropnie, jeszcze w ciąży nie jestem a już boję się ją znów starcić...

Wiesz co...ja poroniłam 2 lata temu,dokładnie 5 października. I dopiero teraz z mężem zdecydowaliśmy się na dzidzię. Strach będzie zawsze,chyba aż do końca ciąży,bo będzie się gdzieś miało w głowie te wszystkie złe zdarzenia. Ale trzeba się podnieść i walczyć. Jeśli bardzo pragnie się dziecka,trzeba uśpić to co było ( mając oczywiście to gdzieś schowane w sercu),a skupić się na tym co tu i teraz. Mam nadzieję,że dasz radę powalczyć. Pozdrawiam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dołączam :)

Plumb80, mycha28 lubią tę wiadomość

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa 3mam mocno kciuki :* pozytywne nastawienie jest bardzo ważne :) daj znać czy dzwoniłaś pozdrawiam :) aaa i ciepłe dzien dobry dla Wszystkich :)

Plumb80 lubi tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Martuśka Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, tak trzymać! wiadomo w sercu kruszynki zostana na zawsze, ale teraz smutki na bok i do dzieła! <3

0d229c8bca0a7a37441a14a4db12ea32.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie,trzeba skupić się na pozytywach :)
    Pozdrawiam Kobietki wszystkie po kolei !!!
    1033512wxx5ecpw3i.gif

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane:) Tak dzownilam dzwonilam. Umowilam sie na prywatna wizyte u mnie w Katowicach do doktora Nowosielskiego. Wizyte mam dopiero na poniedzialek. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Hej kochane:) Tak dzownilam dzwonilam. Umowilam sie na prywatna wizyte u mnie w Katowicach do doktora Nowosielskiego. Wizyte mam dopiero na poniedzialek. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.
    kochana to daj znac co I jak mam nadzieje ze jakis normalny ten ginekolog a nie tak jak tamten . Pozdrawiam I zycze Ci duzo zdrowka I twojej fasolce niech rosnie zdrowo !!! buziaki

Plumb80, ADA 28 lubią tę wiadomość

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia musi być dobrze i tak masz myśleć!! żadnego zamartwiania sie <3

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa 3mam kciuki :*

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To czekamy na poniedziałkowe wieści Klaudiaa :) <3

Dziewczyny,jak samopoczucie? Ja nadal nastawiona do boju. Już nie mogę się doczekać,kiedy @ pójdzie i będziemy mogli serduszkować. Na głodzie z mężem jesteśmy ufffffffff... ;) Pozdrawiam

Martuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80, dziękuje za wsparcie, ale naprawde wątpię że los się do mnie uśmiechnie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia2020 wrote:
    Plumb80, dziękuje za wsparcie, ale naprawde wątpię że los się do mnie uśmiechnie :(

Ale dlaczego Kochana tak myślisz? Nie można się poddawać,tylko walczyć i myśleć pozytywnie,bo to pół sukcesu.

• Martuśka Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie @ już zaczyna się kończyć(jupiiii), samopoczucie jest dziś dobre więc mam nadzieję że u Was również dziewczynki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    To czekamy na poniedziałkowe wieści Klaudiaa :) <3

Dziewczyny,jak samopoczucie? Ja nadal nastawiona do boju. Już nie mogę się doczekać,kiedy @ pójdzie i będziemy mogli serduszkować. Na głodzie z mężem jesteśmy ufffffffff... ;) Pozdrawiam
    no kochana plemiczki beda silniejsze po odpoczynku : )

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super,że samopoczucie dobre i @ idzie precz. Przed Tobą miłe dni Martuśka ;) Pozdrawiam i oby były owocne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    no kochana plemiczki beda silniejsze po odpoczynku : )

No mam taką nadzieję ;) Poza tym mój mąż też już odlicza ;) Zatem szykują nam się niebawem upojne <3 <3 <3. Oby owocne ;)

• Martuśka Autorytet

Wysłany: 8 października 2013, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieję że miłe bo mąż wraca z trasy i ma na dodatek urodziny więc musi być "serduszkowy" prezent:p no i właśnie czekam teraz na przesyłkę bo zamówiłam testy owulacyjne żeby mieć pewność co i jak :)
    pozdrawiam

‹‹ 4 5 6 7 8 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ