start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to odliczamy kochane Na razie jeszcze początkowe stacje i bez takich emocji jak w fazie nr 2, ale trzeba przecież kiedyś zebrać siły
Nie wiem jak Wy, ale ja się co jakiś czas łapię, na myślach - "O chyba mnie piersi bolą Aaaa, nieeee przecież to jeszcze przed ovu "
To pewnie jakaś jednostka chorobowa staraczek.
Miłej podróży kobitki
LadyK, turkawka lubią tę wiadomość
-
A "mój" ginekolog niestety też nie angażuje się tak jak bym chciala, opowiadam jemu co i jak a on "aha", najl;epiej to mu wychodzi zapisywanie tabletek antkoncepcyjnych ale co do zajścia w ciążę, jakiejs fachowej porady to nie otrzymam, muszę pomyslec nad zmianą. Ale cisze że Wy jesteście tutaj i wspieracie dobrym slowem! buziaczki :*
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martuśka wrote:A "mój" ginekolog niestety też nie angażuje się tak jak bym chciala, opowiadam jemu co i jak a on "aha", najl;epiej to mu wychodzi zapisywanie tabletek antkoncepcyjnych ale co do zajścia w ciążę, jakiejs fachowej porady to nie otrzymam, muszę pomyslec nad zmianą. Ale cisze że Wy jesteście tutaj i wspieracie dobrym slowem! buziaczki :*
Kochana ja mam podobnie, ale nie wykazuje on większego zainteresowania.
Gdyby nie to, że teraz na pewno się uda to bym go zmieniła:)
Klaudia proszę nie zapomnieć zatrzymać się na mojej stacji:)Martuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW takim razie życzę powodzenia karmelek Szkoda,że nie mamy wglądu na Twój wykres,wtedy łatwiej dopingować Pozdrawiam !!!
Dziewczyny - gdybyście się nudziły i chciały sobie trochę poczytać,to zapraszam na Facebooka na stronę "Szuflado,otwórz się" - z moimi wierszami Tylko NIE ZOSTAWIAJCIE tam ciążowych informacji,żeby wszyscy śledzili nasze starania Ciekawa jestem Waszego odbioru moich wierszy,tylko proszę o szczere opinie Buziaki !!! ( Ania już zna Szufladkę !!!)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2013, 13:47
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane:) Ja wlasnie wrocilam z wizyty u gin i tylko sie zdenerwowalam..Jak ktos jest z Was z okolic Katowic i moze polecic dobrego gina to bardzo prosze bo szukam na gwalt;p Ciaza jest jakies 4 tydz u mnie, Jak powiedzialam lekarzowi, ze mam nadzieje, ze tym razem wszystko dobrze sie skonczy to mi pow "nieszczescia lubia chodzic parami" no co za kretyn...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Hej kochane:) Ja wlasnie wrocilam z wizyty u gin i tylko sie zdenerwowalam..Jak ktos jest z Was z okolic Katowic i moze polecic dobrego gina to bardzo prosze bo szukam na gwalt;p Ciaza jest jakies 4 tydz u mnie, Jak powiedzialam lekarzowi, ze mam nadzieje, ze tym razem wszystko dobrze sie skonczy to mi pow "nieszczescia lubia chodzic parami" no co za kretyn...
A tak poza tym dzien dobry w ten pochmurny i szary dzien!