start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewelina przyjmujemy cię do tej kolejki:) Aniu to bardzo pozytywne jedziemy na tym samym wózku obok siebie teraz równo uśmiechamy się do siebie i równo dojedziemy do mety... Wiem teraz że to Nasz cykl kochane.... Aż mordka mi się uśmiecha do monitora bo z Wami mi lepiej:)
Plumb80, aneczka1 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Celia witamy kochana jedziemy w tym cyklu wszystkie na prawdę nasz dobry nastrój mimo @ udzielił się innym.... I o to chodzi po to to robimy by wpierać więc cóż BĘDZIE NA PRAWDĘ ZIELONO W TYM CYKLU PAŻDZIERNIKOWO -LISTOPADOWYM:)
Ah już się przez to stanaek nie mogę doczekać hihi....celia lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulia podziwiam, Cię, ja po jednym poronieniu jeszcze się za bardzo pozbierać nie mogę (a to już 7 miesięcy po zabiegu) a po dwóch to chyba bym się rozsypała...
Celia przepraszam, że to napiszę.... Mam jeżyka który ma na imię Cecylka, i często zdrabniam Celia za każdym razem jak czytam coś co napiszesz, to ona mi przed oczami stoi ale to jest mały słodki jeżykcelia lubi tę wiadomość
-
Kobitki moj pociag jest pusty:) Jedno miejsce zajela moja druga dzidzia a moj Aniolek Julka ten pociag prowadzi i zatrzymuje sie na kazdej stacji zeby wasze szkraby mogly wsiasc:) Wiec jeszcze chwila i bedzie zaplenony;p Zajmie wszystie miejsca siedzaca i stojace:)
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Jest to pociag intercity, calodobowy jezdzi na okraglo, zatrzymuje sie w kazdym zakadku na ziemi:) Zaprasza nawet malych pasazerow na gape:) Podroz trwa 9 miesiecy:) Wyruszyl ode mnie z Katowic 3 dni temu po poludniu:)
Ewelina23, Plumb80, Paulia87, mycha28, LadyK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rewelka wrote:Paulia podziwiam, Cię, ja po jednym poronieniu jeszcze się za bardzo pozbierać nie mogę (a to już 7 miesięcy po zabiegu) a po dwóch to chyba bym się rozsypała...
Celia przepraszam, że to napiszę.... Mam jeżyka który ma na imię Cecylka, i często zdrabniam Celia za każdym razem jak czytam coś co napiszesz, to ona mi przed oczami stoi ale to jest mały słodki jeżyk
Skoro uroczy widok, to najważniejsze Nie wiedziałam, że można jeżyki mieć w domu No, ale teraz jesteśmy w pociągu
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Kobitki moj pociag jest pusty:) Jedno miejsce zajela moja druga dzidzia a moj Aniolek Julka ten pociag prowadzi i zatrzymuje sie na kazdej stacji zeby wasze szkraby mogly wsiasc:) Wiec jeszcze chwila i bedzie zaplenony;p Zajmie wszystie miejsca siedzaca i stojace:)
Zatem wsiadamy do niego,tylko zwolnij przy naszych stacjach,co zdążymy ZAJŚĆ do pociągu ;)Ja już właśnie wykupiłam bilet na 9 miesięcy ważny,zatem staję na peronie,co mi termin nie wygaśnie A wszystkie dziewczyny za mną wężykiem proszę !!!Paulia87, mycha28, Ewelina23, LadyK lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry Dziewczynki
zatem cyklu dzień 2 czas zacząć
a żeby szybciej zleciał- plan na dziś- zupka dyniowa no przecież trzeba się zdrowo odżywiać.
(dynia w 100g zawiera 100% dziennego zapotrzebowania na vit. A, a ponadto dużo witaminy C, E i witaminy z rodziny B - B2 (najwięcej), B1, B3, B6, B9, ma też dużo żelaza i trochę cynku).
vit. A wpływa na produkcję żeńskich hormonów płciowych;
vit. E wpływa na prawidłową prace jajników, a na przyszłość zapobiega poronieniom;
żelazo wpływa na prawidłowe funkcjonowanie komórki jajowej;
cynk niezbędny do produkcji komórek jajowych oraz do utrzymania regularnych cykli miesiączkowych, a naszym mężczyznom do utrzymania nasienia dobrej jakości;
Ponadto witaminy A, C i E zwalczają wolne rodniki, które to niekorzystnie wpływają na płodność.
więc nic tylko korzystać