Stop OZM
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No wydaje mi się że raczej tak.
-
baby1991 - brzmi dobrze
też jak jesteś w toalecie to możesz zauważyć czy się czasem nie ciągnie taki dłuugi śluz przypominający kurze białko. Taki śluz to połowa sukcesu bo w nim plemniczki mogą nawet do kilku dni przetrwać. Ja teraz szukam wszelkich sposobów na jego zwiększenie.baby1991 lubi tę wiadomość
-
mar wrote:inofem i siemię lniane.. dziękuję
dajcie znać czy pomaga jak będą jakieś efekty, ponoć jeszcze witamina B6 bardzo poprawia śluz płodny, w dość dużych dawkach.
[/QUOTE
Ocet jabłkowy tez jest dobry. trzeba popróbowac różnych specyfików bo u mnie np. nie pomagał ani wiesiołek ani dużo wody ani wit B6 w dawce 500mg/dzień. Zauważyłam że po occie jest poprawa. Natomiast w cyklach kiedy brałam wiesiołek i wit B6 to to miałam bardzo malutko sluzu i ciągło się tak cały cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 18:12
-
mar wrote:Vanessa gdzie mogę dostać taki ocet jabłkowy?
-
OvuFriend
-
nick nieaktualnyPierwszy raz na forum jestem i zainteresował mnie ten watek a tu takie rozczarowanie... Wyzwiska, dziecinne zachowanie i 'mam w dupe wasze zdanie' to mnie powitało. I ja sie nie dziwie ze na forum sa babki którym przykro sie robi jak zobaczą dwie kreski u innej. A jeszcze jak przyszłam mama okazuje sie niewychowaną gówniarą to tylko współczuć maleństwu. I użytkowniczka agnes i landryneczka sie nie popisały. Jedna juz jest w ciazy i życze żeby twoje dziecko było szczęśliwe, ty nie musisz, a drugiej radze kupic sobie psa albo znalesc prace zeby ci sie w domu nie nudziło bo jeszcze nie dorosłas do roli mamy. Pozdrawiam reszte dziewczyn i zycze duzo radosci juz nie długo
rybka, Bella93, Malibu, Katarzyna87, Małgorzatka, Lena87, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:wybacz ale nie znasz mnie więc nie oceniaj nie pozwolę aby ktoś obrażał moją rodzine jesteś nowa to poczytaj wszystko a jak nie to zajmij się sobą ot tyle z mojej strony do ciebie
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybaby1991 wrote:Sinowa jesteś tu tak jak właśnie mówisz nowa i ja zapraszamy cie na forum do początkujących albo na pogaduszki bo od tego się zaczyna przeważnie:)
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rybko nie ważne która zaczęła ważne która skończy a z drugiej strony po co te przekleństwa potrzebne?? Przykro mi to pisać ale chyba jednak myliłam się co do landryneczki Nie mówię że nie broniłabym swojej rodziny ale na pewno nie poprzez obrażanie kogoś innego.
agnes175 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny chciałam wyrazić swoje zdanie No nie da sie bo od razu księżniczkę obraziłam i sie tylko nie potrzebnie jadem spluła. Moze rzezcywiscie od złego watku zaczęłam i powiem wam ze skutecznie sie juz do tego forum zraziłam a szkoda bo nie powinno sie wszystkich do tego samego worka wrzucać