X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Stop OZM
Odpowiedz

Stop OZM

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    potforzasta wrote:
    Ja go tam widzę ale w małych ilościach a mogłoby być więcej nie zaszkodziło by.

Czyli rozumiem że jak u mnie mój mi mówi w te dni "jesteś tam mokra i się ślizgam" to znaczy że jest dobrze :p

• potforzasta Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wydaje mi się że raczej tak.

Hashimoto, niedoczynność, PCOS
    13.05 Beta 4788
    20.05 7t5d mamy ❤️

17.07 15 t 120g dzidziusia💙
    01.08 16t5d 160g synek💙
    29.08 21t3d 350g 💙
    01.10. 25t4d 800g💙
    Leoś
    preg.png
  • mar Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baby1991 - brzmi dobrze :D
    też jak jesteś w toalecie to możesz zauważyć czy się czasem nie ciągnie taki dłuugi śluz przypominający kurze białko. Taki śluz to połowa sukcesu bo w nim plemniczki mogą nawet do kilku dni przetrwać. Ja teraz szukam wszelkich sposobów na jego zwiększenie.

baby1991 lubi tę wiadomość

• vanessa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mar wrote:
    inofem i siemię lniane.. dziękuję :)
    dajcie znać czy pomaga jak będą jakieś efekty, ponoć jeszcze witamina B6 bardzo poprawia śluz płodny, w dość dużych dawkach.
    [/QUOTE

Ocet jabłkowy tez jest dobry. trzeba popróbowac różnych specyfików bo u mnie np. nie pomagał ani wiesiołek ani dużo wody ani wit B6 w dawce 500mg/dzień. Zauważyłam że po occie jest poprawa. Natomiast w cyklach kiedy brałam wiesiołek i wit B6 to to miałam bardzo malutko sluzu i ciągło się tak cały cykl :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 18:12

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • mar Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanessa gdzie mogę dostać taki ocet jabłkowy?

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mar wrote:
    Podobno dobry jest w rosmanie

vanessa, Agnesia lubią tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mar wrote:
    Najlepiej w Rossmanie bo jest naturalny bodajże firmy Ener Bio bo te w sklepach nie są dobre. Musi być naturalnie metny i taki właśnie kupowałam w Rossmanie.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • OvuFriend

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

vanessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy raz na forum jestem i zainteresował mnie ten watek a tu takie rozczarowanie... Wyzwiska, dziecinne zachowanie i 'mam w dupe wasze zdanie' to mnie powitało. I ja sie nie dziwie ze na forum sa babki którym przykro sie robi jak zobaczą dwie kreski u innej. A jeszcze jak przyszłam mama okazuje sie niewychowaną gówniarą to tylko współczuć maleństwu. I użytkowniczka agnes i landryneczka sie nie popisały. Jedna juz jest w ciazy i życze żeby twoje dziecko było szczęśliwe, ty nie musisz, a drugiej radze kupic sobie psa albo znalesc prace zeby ci sie w domu nie nudziło bo jeszcze nie dorosłas do roli mamy. Pozdrawiam reszte dziewczyn i zycze duzo radosci juz nie długo :)

rybka, Bella93, Malibu, Katarzyna87, Małgorzatka, Lena87, Pchelkaa lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    wybacz ale nie znasz mnie więc nie oceniaj nie pozwolę aby ktoś obrażał moją rodzine jesteś nowa to poczytaj wszystko a jak nie to zajmij się sobą ot tyle z mojej strony do ciebie
    ale prosze odpusc wiem ze to nie ty zaczelas bylam na watku wsparcie slabe nasienie i co???agnes i zadyma kurde ale prosze odpusc ona moze w koncu odpusci :-) wiem ze to nie ty jestes winna wiem :-) wiem ze kolezanka agnes gdzie sie nie zjawi jest zadyma ale badz ta madrzejsza :-)

• OvuFriend

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

• rybka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    kochana to odnosiło się koleżanki wyżej :)
    najechała na mnie a nie wie jak było wiec nie życzę sobie takich tekstów tym bardziej że nic o mnie nie wie
    wiem ze nie bylo to do mnie ale blagam odpusc badz madrzejsza :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma nawet co z taka dyskutować :) Moze i agnes kreci afery ale landryneczka jeszcze bardziej je rozdmuchuje. "bo ona sobie nie zyczy" to nie jest koncert zyczen i każdy ma prawo wyrazic swoje zdanie i skomentować aktualna sytuacje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sinowa jesteś tu tak jak właśnie mówisz nowa i ja zapraszamy cie na forum do początkujących albo na pogaduszki bo od tego się zaczyna przeważnie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baby1991 wrote:
    Sinowa jesteś tu tak jak właśnie mówisz nowa i ja zapraszamy cie na forum do początkujących albo na pogaduszki bo od tego się zaczyna przeważnie:)
    cos mi sie zdaje baby ze nowe to ma tylko konto:) bo zbyt obeznana jest w sytuacji i bardzo podobne teksty ma do ...

Landryneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    cos mi sie zdaje baby ze nowe to ma tylko konto:) bo zbyt obeznana jest w sytuacji i bardzo podobne teksty ma do ...

A chyba ze tak:) możliwe Aniu:)

• potforzasta Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybko nie ważne która zaczęła ważne która skończy a z drugiej strony po co te przekleństwa potrzebne?? Przykro mi to pisać ale chyba jednak myliłam się co do landryneczki :( Nie mówię że nie broniłabym swojej rodziny ale na pewno nie poprzez obrażanie kogoś innego.

agnes175 lubi tę wiadomość

Hashimoto, niedoczynność, PCOS
    13.05 Beta 4788
    20.05 7t5d mamy ❤️

17.07 15 t 120g dzidziusia💙
    01.08 16t5d 160g synek💙
    29.08 21t3d 350g 💙
    01.10. 25t4d 800g💙
    Leoś
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z jednej strony tak ale z drugiej tak patrzeć jak ktoś non stop nas obraza i cały czas atakuje, co się uspokoi to na nowo to nerwy mogą puścić,ale ważne ze teraz się uspokoiło i niech tak pozostanie;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chciałam wyrazić swoje zdanie No nie da sie bo od razu księżniczkę obraziłam i sie tylko nie potrzebnie jadem spluła. Moze rzezcywiscie od złego watku zaczęłam i powiem wam ze skutecznie sie juz do tego forum zraziłam a szkoda bo nie powinno sie wszystkich do tego samego worka wrzucać :)

• mar Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli taki ocet jabłkowy to w Rossmanie mówicie..? :D
    a ile on kosztuje?
    i tak się go pije łykami?
    dobre to jest?

Blondik lubi tę wiadomość

‹‹ 9 10 11 12 13
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ