Stop OZM
-
WIADOMOŚĆ
-
ello, wiem że wątek o czymś innym, ale piszę na temat śluzu. mi naturalne specyfiki mało pomagały, dopiero bromergon sprawił, że miałam cały cykl ładny. proponuję zmierzyć sobie poziom prolaktyny, bo może to ona jest głównym winowajcą.
a tak poza tym to magnez i b6, siemie lniane, ale nie w tabletkach, wiesiołek, woda i ocet, inofolik, dużo wody, mało stresu -
nick nieaktualny
-
ja łykałam 1 tabsa od pierwszego dnia cyklu, ale lepiej przygotowywać sobie codziennie siemie jak masz czas od razu cię zaleje
a po wiesiołku jak łykałam więcej niż jedną tabltekę to mnie bolał brzuch mocno. siemie wg mnie nie ma skutków ubocznych. -
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:A propos śluzu i Tira tabletek.
Wiesiołka łyka się od 1 dnia cyklu czy po @? Teraz się nei moge zmobilizować do picia ale od kolejnego cyklu muszę zaczać.DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
nick nieaktualnyNo, no, ciekawy wątek nie powiem - dziewczyny zluzujcie już gatki
Mam nadzieję, że już się tutaj wszystko uspokoiło, bo ciekawa idea założenia
Co do śluzu, to mnie wiesiołek nie pomagał, inofolic też nie. Najlepiej woda, ale to w ilości minimum 2l, co czasami było ciężkie do zrealizowania
Najbardziej mojemu śluzowi to chyba zaszkodziły starania - serio- wcześniej to "chlupało" w płodne, a teraz Sahara. Może spróbuję ten ocethipisiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-