Stop OZM
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:Wystarczy ignorować wpisy które Nam nie pasują, by nie nakręcać spirali...
vanessa, Fedra lubią tę wiadomość
-
potforzasta wrote:To nic nie pomoże One są nakręcone na całego...
Nie nie jestem nakrecona to moj normalny stan2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
To mogę napisać tylko że współczuję...
baby1991, Basik122, vanessa, rybka, Emma80, Katarzyna87, Fedra lubią tę wiadomość
-
Blondik prosze Cie,zeby pisac do niej priv musiałabym miec ja w przyjaciolkach a to bylaby profanacja dla mnie
Dobrze mamo już nie pisze chyba,ze znowu mnie sprowokuje albo jakas jej inna pseudo przyjacioleczka wspomni o mnie zyczliwie2015🤰Syn👦
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
potforzasta wrote:To mogę napisać tylko że współczuję...
Dlaczego?
2015🤰Syn👦
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Bo z tego co widzę łatwo Cię sprowokować i łatwo wybuchasz złością a to nie jest dobre ani dla Ciebie ani dla Twojego dziecka.
-
potforzasta wrote:Bo z tego co widzę łatwo Cię sprowokować i łatwo wybuchasz złością a to nie jest dobre ani dla Ciebie ani dla Twojego dziecka.
Jeszcze sie nie zezloscilam na tym wątku i mam nadzieje,ze to nie nastapi
Wierz mi,ze gdyby o Tobie wypowiadano sie tak "życzliwie" to też by Cie to sprowokowało2015🤰Syn👦
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Wierz mi że nie. Ja wiem swoje a ktoś kto mnie zna jedynie z forum i nie wie nic o mnie czego nie chcę napisać nie sprowokuje mnie niestety albo stety.
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
AGA_30 zainspirował mnie Twój opis pod postami (abstrahując od tej śmiesznej dziecinady, która tutaj się odgrywa) otóż kuracja Wafla - na czym ona polega? Widzę, że jest skuteczna po po 3 cyklu kuracji zaszłaś w ciążę, a ile staraliście się wcześniej? Tak sobie myślę, że jeżeli to polega na codziennym jedzeniu wafli to podołam mogłabyś kiedyś napisać coś więcej o tej kuracji? czy tutaj czy na priv - będę wdzięczna. Już kilka razy mi się obiło to o uszy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 16:59
vanessa, Maczek, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
nick nieaktualnymar wrote:Aga zainspirował mnie Twój opis pod postami (abstrahując od tej śmiesznej dziecinady, która tutaj się odgrywa) otóż kuracja Wafla - na czym ona polega? Widzę, że jest skuteczna po po 3 cyklu kuracji zaszłaś w ciążę, a ile staraliście się wcześniej? Tak sobie myślę, że jeżeli to polega na codziennym jedzeniu wafli to podołam mogłabyś kiedyś napisać coś więcej o tej kuracji? czy tutaj czy na priv - będę wdzięczna. Już kilka razy mi się obiło to o uszy.
vanessa, Basik122, Z., Katarzyna87, Fedra lubią tę wiadomość
-
Agnes ten cytat już czytałam nie raz i wiesz co nie ruszył by mnie skoro ktoś tak nazywa czyjegoś męża/ partnera to znaczy że to samo myśli o swoim mężu. A jeżeli Was to tak rusza to może warto odpuścić jakiekolwiek forum bo zawsze ktoś będzie prowokował.
Mar właśnie to jest bardzo ciekawe bo 3 cykle to piorunem się udało. -
AGA 30 wrote:Mój mąż A mówię do niego wafel miał słabe nasienie brał leki na poprawę i w trzecim miesiącu jego kuracji udało się. A staraliśmy się długo jakieś pięć lat.
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
OvuFriend
-
Nie obiecuj nie obiecuj,juz tyle razy obiecywalas,ze tu nie wrocisz i co i nadal tu jestes.Jak tu nie wrocisz i nie napiszesz nic "milego" pod moim adresem to ja na pewno pierwsza tego nie zrobie,bo po co2015🤰Syn👦
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Sandra nie myślałam że to że raz się z Tobą nie zgadzam posunie Cię do tego że usuwasz mnie z przyjaciółek myślałam że jesteś ponad to.
Sorki że tutaj ale nie mam gdzie. -
OvuFriend