Stop OZM
-
WIADOMOŚĆ
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
Landryneczka wrote:bo ty gadasz to śmierdzi a byłaś na usg że wiesz ze jesteś albo na becie
a co cie to interesuje napisalam ci juz tyle razy nie musisz wierzyc w moja ciaze mimo,ze wszyscy inni wierza,tobie to nawet usg by nie wystarczylo i wszystkie dowody swiata2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
Dziewczyny spokój...
Niechce być stronnicza ale czytając ten wątek widzę ze się nawzajem prowokujecie w pewnym momencie Agnes znikła to Wy to komentowalyscie ze poszła na fioletowa stronę i ze współczujecie...
Jeśli przestała pisać to po co nawiązujecie ponownie do niej...
No chyba ze Was to bawi takie nakręcanie się i wywoływanie do tablicy
Apeluje o choć odrobine rozsądku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 16:15
agnes175, Ania_84 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hmmm ja to jestem za tym żeby admin połowę tego wątku wyczyścił, aż wstyd Was czytać i nie bronię żadnej bo obie są tak samo winne.
Blondik, vanessa, Mona_M, Lianna, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Zastanawiam sie ile stron napiszecie jeszcze w intencji tego, zeby nie pisac w tym watku... Zglaszam go do usuniecia.
Landryneczka, Morwa, Fedra, Ania_84, vanessa, Blondik, Basik122, Mona_M, Lianna, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:ja nic nie pisałam tylko że się uspokoiła i tyle a teraz znów weszła i wyzwała więc to nie nasz problem
Ale ja caly czas jestem spokojna a to ze nie pisze to nie znaczy,ze nie czytam twoich wypocin i bzdur wyssanych z palca2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Wystarczy ignorować wpisy które Nam nie pasują, by nie nakręcać spirali...Landryneczka wrote:ja nic nie pisałam tylko że się uspokoiła i tyle a teraz znów weszła i wyzwała więc to nie nasz problem
Ania_84 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
OvuFriend