X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Stop OZM
Odpowiedz

Stop OZM

Oceń ten wątek:
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Wybaczcie, ale nie będę się wdawała w dyskusje. Mam wiele swoich problemów i szczerze, nie specjalnie mnie ten konkretnie interesuje.

BTW: kiedyś lata lata temu, chyba w wieku 5 czy 6 lat nabyłam umiejętność czytania, więc Agnes potrafię czytać ze zrozumieniem. Było mi bardzo przykro czytając to co pisałaś na "nasieniowym wątku", bo odbierałam Cię zupełnie inaczej.

Z pozdrowieniami

ZAMYKAM DYSKUSJĘ! Niech ten wątek odejdzie w zapomnienie.

Popieram, Agnes niechcący polubiłam twój post. Cytujesz zdania wyrwane z kontekstu. Przeczytałam dyskusję na tamtym wątku i wydaje mi się, że to Ty pierwsza agresywnie pisałaś, ale nie mnie rozsądzać. Ten wątek miał służyć obśmiewaniu OWM, a nie jechaniu po bandzie. A teraz co na wszystkich wątkach będziecie cytować to samo i się kłócić?

Ania1986 lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • agnes175 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Powiedzenie że życzę ci by okazalo się że test jest wadliwy . I powiedzenie do dziewczyn że może ma ciaże biochemiczną to od kiedy jest zabronione . O ciąży biochemicznej do każdej dziewczyny tak jak i mi mogą powiedzieć gdy test wyjdzie po upływnie ponad 5 minut więc naucz się czytać ze zrozumieniem bo to że są pousuwane wiad . nie znaczy ze mozesz coś przekręcać

i to wg ciebie jest ok,ze osobie w ciazy takie rzeczy sie pisze i zyczy sie nieszczescia!kim ty jestes zeby wydawac takie sady?jestes doktorem z wieloletnia praktyka?masz usg w oczach?kto cie upowaznil do czanowidztwa???
    Ja zadnej dziewczynie na tym forum nie napisalabym,ze moze masz test wadliwy albo ciaze biochemiczna albo to,ze mozesz sie chwalic jak bedzie serce na usg!-tak to twoje podle slowa! :)
    ty nie musisz wierzyc w moja ciaze,nikt cie nie pytal o zdanie co ty o tym sadzisz,ja sobie tego nie zyczylam,zebys mi wrozyla z wykresu i komentowala to podardliwie do innych desperatek :)

2015🤰Syn👦
    Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
    1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
    2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
    3 IVF 11/24 Menopur 450, Aromek, Orgalutran, Decapeptyl, Ovitrelle, Punkcja->3 komórki jajowe->2 zarodki->1 zamrożona blastocysta, 27.12.24 transfer, endometrium 8,5
    4.01.25 8dpt ⏸️ cień cienia 🙏✊️💬
    7.01.25 11 dpt beta 113,19mlU/ml 🥹💚💪
    15.01.25 19dpt beta 1500 mlU/ml, usg-jest pęcherzyk ciążowy w macicy🥰🍀✊️
    22.01.25 26dpt usg-pęcherzyk ciążowy ok 8mm CRL0,2cm, jest migające serce❣️🙏💪✊️
  • agnes175 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:
    Popieram, Agnes niechcący polubiłam twój post. Cytujesz zdania wyrwane z kontekstu. Przeczytałam dyskusję na tamtym wątku i wydaje mi się, że to Ty pierwsza agresywnie pisałaś, ale nie mnie rozsądzać. Ten wątek miał służyć obśmiewaniu OWM, a nie jechaniu po bandzie. A teraz co na wszystkich wątkach będziecie cytować to samo i się kłócić?

to sa pozostalosci po tym co zostalo usuniete wiec nie masz obrazu calej sytuacji wiec nie sadz bo sama zostaniesz osadzona.Ja wlasnie obsmiewam frustratki i desperatki ktore w podly sposob odnosza sie do dziewczyn ktorym sie udalo,bo taki byl zamysl tego watku :)

2015🤰Syn👦
    2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
    3 IVF 11/24 Menopur 450, Aromek, Orgalutran, Decapeptyl, Ovitrelle, Punkcja->3 komórki jajowe->2 zarodki->1 zamrożona blastocysta, 27.12.24 transfer, endometrium 8,5
  • OvuFriend

Wysłany: 13 lutego 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

• Summerka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agnes175 wrote:
    to sa pozostalosci po tym co zostalo usuniete wiec nie masz obrazu calej sytuacji wiec nie sadz bo sama zostaniesz osadzona.Ja wlasnie obsmiewam frustratki i desperatki ktore w podly sposob odnosza sie do dziewczyn ktorym sie udalo,bo taki byl zamysl tego watku :)

Ja założyłam ten wątek i wiem, jaki był jego zamysł:)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • agnes175 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:
    Ja założyłam ten wątek i wiem, jaki był jego zamysł:)

Ja tez wiem i dlatego opisalam przypadki OWM :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 20:23

2015🤰Syn👦
  • OvuFriend

Wysłany: 13 lutego 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 20:36

• OvuFriend

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 22:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Ania daj spokój nie warto :)
    no co ja poradzę ze to śmieszne jest ;)

Blondik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    nie warto już tego ciągnąć , może to specjalnie tak napisane :D
    ty moze i racja ,pewnie zaczepki kolejnej szuka, no ale tylko sie pogrąża jeszcze bardziej, myslala ze tu zabłysnie oczerniając nas i nasz watek ale jednak sie przeliczyła... zycie ...

Landryneczka lubi tę wiadomość

• OvuFriend

Wysłany: 13 lutego 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ania_84, Landryneczka, vanessa, Blondik lubią tę wiadomość

• OvuFriend

Wysłany: 13 lutego 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

• Fedra Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od pewnego czasu zeby się nie irytować nie wchodziłam na inne watki niż na te na których udzielałam się od początku choć na męskie sprawy problem z nasieniem nie wchodziłam od miesięcy z jakiego powodu to proste wiele się zmieniło od początku i to niestety na gorsze...

Ale tu zauroczył mnie tytuł wątku wiec wchodzę i czytam przeszłam dwie strony i miałam odpuścić a tu tak się akcja potoczyła uff niepowiem rozbawiła mnie ta dyskusja niemiłosiernie bo co jakiś czas słyszy się o podobnych checach na rożnych wątkach...

Z tego co wiem moderatora nie ma bo niechcialo założyciele ograniczać użytkowników jak to jest na innych forach ale nie spodziewali się ze tak się sprawa rozwinie teraz nikt niejest w stanie nad tym zapanować...

Aha i tak dla wiadomości admin czyta co ciekawsze watki wiem bo to kiedyś sprawdzaliśmy...

Pozdrawiam wszystkie staraczki niech moc bedzie z Wami i pamiętajcie im mniej stresu tym lepiej dla Waszych starań...

Aha i tak nawiasem mówiąc Profertil jest niezły przy poprawie nasienia ;) ale trzeba pamietać jednym wystarczy suplementacja inni mogą potrzebować większej ilości zmian w swoim życiu...

Powiedziałam to ja posiadająca na koncie kilkuletnie starania, która przerobiła chyba wszystko co było możliwe by się udało ;)

agnes175 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też się wypowiem, przeczytałam cały wątek ozm a także ten o wszyscy sa teraz w ciąży jak i udzielam się w wątku o słabych pojemniczkach. Wnioskuje że dziewczyna która napisała tylko że wszyscy są teraz w ciąży a ona nie i miała żal dostała więcej batów niż pani Agnes która jedzie po bandzie całkowicie i nie potrafi przystopować.
    A tego nie kapuje.
    Takie moje skromne zadnie. Pozdrawiam wszystkich i życzę owocnych walentynek:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A olśniło mnie kim jest Agnes. Pamiętam Cię właśnie z wątku o problemach z nasieniem.
    Mam nadzieję kochaniutka, że Admin zrobi porządek z Twoim kontem.

XxMoniaXx, vanessa, Landryneczka lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooooo widzę, że i tu nasza "koleżanka " Agnes wylała swoje żale.. współczuje.. :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 14:30

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Oooooo widzę, że i tu nasza "koleżanka " Agnes wylała swoje żale.. współczuje.. :O
    To ona z tego słynie? Wszyscy mieli z nią przyjemność?

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee wrote:
    To ona z tego słynie? Wszyscy mieli z nią przyjemność?

Z nią jest tylko nieprzyjemność.,,

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    eee ciii uspokoiła się ;)
    bo poszła na fioletowa stronę, wyrazy współczucia dla październikowych na belly

vanessa lubi tę wiadomość

• OvuFriend

Wysłany: 17 lutego 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 14:59

‹‹ 4 5 6 7 8 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ