Stop OZM
-
WIADOMOŚĆ
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
Landryneczka wrote:Wyzwałaś mojego i dziecko bachorem nazwalaś to ja wyzwałam twojego prosty wnisoek co myślałam ze nic się nie odewzę idź szukaj dalej zaczepki bo kazdy kto ci cokolwiek powie to wyzywasz
jezeli ktos mnie atakuje to ja sie bronie nie pozwole zeby ktos taki jak ty mnie obrazal bo nie masz do tego prawa,ja ci nic nie zrobilam,to ty sie wtracilas miedzy mnie a ta wszystko wiedzaca2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Landryneczka wrote:ja to samo nie pozwolę by ktoś mnie i moją rodzine obrażał i też sie bronie więc jest kwita .
czyli masz za swoje,to na co zasluzylas od natury i nie wtracaj sie nigdy w dyskusje ktore ciebie nie dotycza bo zawsze dostaniesz po glowie posrednio albo bezposrednio2015🤰Syn👦
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
STOP!
Te forum miało służyć śmianiu się, a nie obrażaniu siebie nawzajem!
AGNES co Cię opętało!? Weź przystopuj, bo Cię w forum wywalą.
Co jak co, ale nie spotkałam się z tym, żeby ktokolwiek komukolwiek życzył, może nie w oczywisty sposób, ale w przenośni poronienia!
Landryneczka bądź mądrzejsza i nie odpisuj, szkoda nerwów! :*Ania1986, vanessa lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:STOP!
Te forum miało służyć śmianiu się, a nie obrażaniu siebie nawzajem!
AGNES co Cię opętało!? Weź przystopuj, bo Cię w forum wywalą.
Co jak co, ale nie spotkałam się z tym, żeby ktokolwiek komukolwiek życzył, może nie w oczywisty sposób, ale w przenośni poronienia!
Landryneczka bądź mądrzejsza i nie odpisuj, szkoda nerwów! :*
Dlaczego pijesz do mnie?!Ja nikomu nie zyczylam poronienia a wrecz przeciwnie to mi ona zyczyla wadliwego testu i ciazy biochemicznej wiec czepiaj sie jej a nie mnie!
wow ale sie boje admina,straszny admin i co on mi teraz zrobiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 19:43
2015🤰Syn👦
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
OvuFriend
-
Wybaczcie, ale nie będę się wdawała w dyskusje. Mam wiele swoich problemów i szczerze, nie specjalnie mnie ten konkretnie interesuje.
BTW: kiedyś lata lata temu, chyba w wieku 5 czy 6 lat nabyłam umiejętność czytania, więc Agnes potrafię czytać ze zrozumieniem. Było mi bardzo przykro czytając to co pisałaś na "nasieniowym wątku", bo odbierałam Cię zupełnie inaczej.
Z pozdrowieniami
ZAMYKAM DYSKUSJĘ! Niech ten wątek odejdzie w zapomnienie.Ania1986, Landryneczka lubią tę wiadomość