Stop OZM
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:Mój mąż A mówię do niego wafel miał słabe nasienie brał leki na poprawę i w trzecim miesiącu jego kuracji udało się. A staraliśmy się długo jakieś pięć lat.
AGA 30, Maczek, Summerka, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:aha czyli ty byś pozwoliła na wyzwanie twojego męża od psa ty też zastanów się co mówisz nie wiesz jaka była cała rozmowa , nazwałam tak jej męża bo ona wyzwała mojego i nazwała dziecko bachorem o ile tego nie doczytałaś
-
potforzasta wrote:Sandra nie myślałam że to że raz się z Tobą nie zgadzam posunie Cię do tego że usuwasz mnie z przyjaciółek myślałam że jesteś ponad to.
Sorki że tutaj ale nie mam gdzie.
A widzisz wyszlo szydło z worka i pokazala swoja prawdziwa twarz2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
AGA 30 wrote:Pro concepito men lekarz mu zalecił przez trzy miesiące na początek i nakaz alkoholu no i jest nasze cudo
Sandra nie dam się i nie najeżdżam na Ciebie ani na nikogo innego powiedziałam jakie jest moje zdanie i tyle jak już pisałam obie jesteście jednakowo winne. -
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
Dobra kończę bo widzę że nie dociera do Was.
Fedra lubi tę wiadomość
-
OvuFriend
-
mar wrote:a jakie znacie sposoby na zwiększenie śluzu płodnego?
olej z wiesiołka mi nie pomaga. -
Landryneczka wrote:no i AMEN to nie wiem po co dalej drążyć ten wątek ja pisze że stąd ide a ta nadal o nie wspomina po ch... ?
no to idz w koncu kto cie tu trzyma!?Ja na pewno nie2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
mar no i duża ilość wody codziennie
-
nick nieaktualnymar wrote:a jakie znacie sposoby na zwiększenie śluzu płodnego?
olej z wiesiołka mi nie pomaga.
Kochane a to w ogóle nie macie tego śluzu płodnego?. Bo juz któryś raz właśnie czytam ze dziewczyny biorą cos na poprawę.
Ja mam zależy od cyklu albo mnie zalewa albo jest ale nie wiele. -
OvuFriend
-
OvuFriend
-
baby1991 wrote:Kochane a to w ogóle nie macie tego śluzu płodnego?. Bo juz któryś raz właśnie czytam ze dziewczyny biorą cos na poprawę.
Ja mam zależy od cyklu albo mnie zalewa albo jest ale nie wiele. -
inofem i siemię lniane.. dziękuję
dajcie znać czy pomaga jak będą jakieś efekty, ponoć jeszcze witamina B6 bardzo poprawia śluz płodny, w dość dużych dawkach.baby1991 wrote:Kochane a to w ogóle nie macie tego śluzu płodnego?. Bo juz któryś raz właśnie czytam ze dziewczyny biorą cos na poprawę.
Ja mam zależy od cyklu albo mnie zalewa albo jest ale nie wiele.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 17:23
-
No jak mi coś pomoże to na pewno dam znać.