styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mierzyłam wcześniej gdzieś 2 razy w cyklu przed przypuszczalną owulacją (wtedy zazwyczaj niska ok. 36,3) i po owulacji parę dni (36,7-36,9)
chciałam jeden cykl sobie dokładnie pomierzyć i wypadło prawdopodobnie na cykl bezowulacyjny testy owulacyjne ujemne a jak robiłam czasami w innych cyklach to były dodatnie... także i tak dużo mi to nie daWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 13:56
-
nick nieaktualnyZ ta temperatura to jest różnie. mi w tym cyklu zaznaczyło ovu a potem wycofało. Jakby ten obraz był zaklamany. Poza tym pytalam się gin jak to jest z tym pomiarem a on ze to nie jest adekwatne. Bo temperaturę ciała może wiele rzeczy zaburzyć. Także trzeba to mierzyć z przymrużeniem oka albo wcale nie mierzyć. Ja chyba zrezygnuje z pomiaru. Monitoring jest lepszy,bo wiesz na 100% czy ovu była czy nie
-
nick nieaktualny
-
Ja mierzylam poki nie przerwalismy staran i jakos specjalnie mnie to nie nakrecalo a nawet mniej sie stresowalam bo widzialam czy@ idzie czy nie i zaczne mierzyc jak tylko przyjdzie znowu.
-
A ja mam Cavalierka King Charlsa, przekochane pieski. Polecam każdemu. Idealny rodzinny piesek, kochający, czuły, zabawny. Nasza Fibi
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
8 test zrobie.
Helen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to zaraz za mna testujesz:)
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
Jejkuuu, OF przesunęło mi dzisiaj ovu z 1 na 3 stycznia... sama już nie wiem czy ufać tym obliczeniom
Tak czy siak obydwa terminy są ok jeśli chodzi o szanse więc na luzie (przynajmniej tak się staram) czekam do 16 i jak nie przyjdzie @ to robię test
A czy Wy widzicie mój wykres? Bo ja zupełnie jeszcze nie ogarniam technicznej strony tego forum
Miłego dnia!http://ovufriend.pl/graph/1e6d704e8afa16d04e78f7a74d3f2401 -
Emiska masz nie udostepniony bo nie mozna w niego wejsc. A co do ovu to bierz to z przymrozeniem oka bo to tylko program.
-
Na dole pod wykresem masz napisane udostępnij wykres kliknij na to wyskoczy ci okienko kliknij na wykresy na tablicy i zaznacz "udostępnij dla wszystkich"
Mam nadzieję że pomogłamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 18:03
Emiśka lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs