styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Wróciłam z wojaży,
 chciałabym Wam życzyć radości i jeszcze raz radości i aby Nowy Rok każda z nas tutaj przywitała z nową twarzyszką 
 http://zapodaj.net/0e3ec7a1df3e9.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 20:56  Mordeczka lubi tę wiadomość Mordeczka lubi tę wiadomość
- 

Moje drogie możecie zerknąć na mój wykres... Owulki nie było- zawsze miałam 12-13 dzień i dzień wcześniej testy ovu pozytywne. A ta temka mnie po prostu dziwi... W cyklu bezowulacyjnym też tak skacze?
 A że w sumie pierwszy cykl mierzę codziennie to nie mam porównania... Wiem tylko, że po owulacji miałam podobną temkę bo czasami mierzyłam kontrolnieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 18:38 
- 
                        nick nieaktualny
- 

witam wszystkie "staraczki" na 2015 serdecznie niestety w 2014 pomimo 8 m-cy starań nie udało mi się zajść w ciążę. Mieszkam za granicą i będąc teraz w Pl udałam się tym razem do mojego ulubionego ginekologa (uciekl z przychodni i zajmuje sie teraz tylko i wylacznie nieplodnoscia) , wczesniej chodzilam do kogos innego. Wyniki TSH po 3 miesiacach brania Euthyrox 25 znacznie spadły z 3,75 na 2,29, wyniki mojego męża bardzo dobre, zrobił mi usg- okazało się , że mialam 2 owulacje w tym miesiacu ( 2 pecherzyki z jednego jajnika, jeden pecherzyk z drugiego), badanie na rezerwę jajników- mam bardzo dobrą, ogólnie wyniki bardzo dobre a ja dalej nie mogę zajść. Przepisal mi Duphaston , ktory mam brać od 16-25 dc, i polecil pić Inofolik 2 saszetki dziennie- co do tego, niekoniecznie wiem na co on ma mi pomóc , nie wspominając , że jest mega drogi i zalecił zrobienie badania na niedrożność jajowodów. Zaczynam tracić nadzieję niestety w 2014 pomimo 8 m-cy starań nie udało mi się zajść w ciążę. Mieszkam za granicą i będąc teraz w Pl udałam się tym razem do mojego ulubionego ginekologa (uciekl z przychodni i zajmuje sie teraz tylko i wylacznie nieplodnoscia) , wczesniej chodzilam do kogos innego. Wyniki TSH po 3 miesiacach brania Euthyrox 25 znacznie spadły z 3,75 na 2,29, wyniki mojego męża bardzo dobre, zrobił mi usg- okazało się , że mialam 2 owulacje w tym miesiacu ( 2 pecherzyki z jednego jajnika, jeden pecherzyk z drugiego), badanie na rezerwę jajników- mam bardzo dobrą, ogólnie wyniki bardzo dobre a ja dalej nie mogę zajść. Przepisal mi Duphaston , ktory mam brać od 16-25 dc, i polecil pić Inofolik 2 saszetki dziennie- co do tego, niekoniecznie wiem na co on ma mi pomóc , nie wspominając , że jest mega drogi i zalecił zrobienie badania na niedrożność jajowodów. Zaczynam tracić nadzieję zaczyna się 9 cykl starań zaczyna się 9 cykl starań   

allo mrl 0%
 KIR BX
 PAI 1 hetero
 MTHFR homo
 7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000)
- 
                        nick nieaktualnyStiffi, nie trac nadziei. Ja tez biorę duphaston, miałam robiona drożność jajowodow-oba drozne, TSH podskoczylo dlatego tez będę brać ten lek co Ty. Badanie amh zrobione-czekam na wyniki, a w tym cyklu jeszcze dodatkowo badanie FSH i LH . również chodze do gin specjalisty od niepłodności. A inofolic pije tez bo czytalam ze wielu dziewczyna pomogło. Musisz nie załamywać się, może pomysł o modlitwie bo ona mi pomaga,wycisza mnie.Stiffi wrote:witam wszystkie "staraczki" na 2015 serdecznie niestety w 2014 pomimo 8 m-cy starań nie udało mi się zajść w ciążę. Mieszkam za granicą i będąc teraz w Pl udałam się tym razem do mojego ulubionego ginekologa (uciekl z przychodni i zajmuje sie teraz tylko i wylacznie nieplodnoscia) , wczesniej chodzilam do kogos innego. Wyniki TSH po 3 miesiacach brania Euthyrox 25 znacznie spadły z 3,75 na 2,29, wyniki mojego męża bardzo dobre, zrobił mi usg- okazało się , że mialam 2 owulacje w tym miesiacu ( 2 pecherzyki z jednego jajnika, jeden pecherzyk z drugiego), badanie na rezerwę jajników- mam bardzo dobrą, ogólnie wyniki bardzo dobre a ja dalej nie mogę zajść. Przepisal mi Duphaston , ktory mam brać od 16-25 dc, i polecil pić Inofolik 2 saszetki dziennie- co do tego, niekoniecznie wiem na co on ma mi pomóc , nie wspominając , że jest mega drogi i zalecił zrobienie badania na niedrożność jajowodów. Zaczynam tracić nadzieję niestety w 2014 pomimo 8 m-cy starań nie udało mi się zajść w ciążę. Mieszkam za granicą i będąc teraz w Pl udałam się tym razem do mojego ulubionego ginekologa (uciekl z przychodni i zajmuje sie teraz tylko i wylacznie nieplodnoscia) , wczesniej chodzilam do kogos innego. Wyniki TSH po 3 miesiacach brania Euthyrox 25 znacznie spadły z 3,75 na 2,29, wyniki mojego męża bardzo dobre, zrobił mi usg- okazało się , że mialam 2 owulacje w tym miesiacu ( 2 pecherzyki z jednego jajnika, jeden pecherzyk z drugiego), badanie na rezerwę jajników- mam bardzo dobrą, ogólnie wyniki bardzo dobre a ja dalej nie mogę zajść. Przepisal mi Duphaston , ktory mam brać od 16-25 dc, i polecil pić Inofolik 2 saszetki dziennie- co do tego, niekoniecznie wiem na co on ma mi pomóc , nie wspominając , że jest mega drogi i zalecił zrobienie badania na niedrożność jajowodów. Zaczynam tracić nadzieję zaczyna się 9 cykl starań zaczyna się 9 cykl starań 

nie wiem co o tym myśleć... cykle mam regularne
 nie wiem co o tym myśleć... cykle mam regularne