styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej myslicie ze moge wziac dupka na wywolanie @ ?? Bo mam w domu a test dzisiaj negatywny znowu wiec tak sie zastanawiam.
-
Brtiii to tylko zostalo nam okolo 11 miesiecy i bedziemy mamusiami
Brtiii86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Hej myslicie ze moge wziac dupka na wywolanie @ ?? Bo mam w domu a test dzisiaj negatywny znowu wiec tak sie zastanawiam.
-
Ja zawsze bralam 10 dni i 9rzychodzil
-
nick nieaktualny
-
No to ja raczej wiem ze w ciazy nie jestem
-
nick nieaktualny
-
Jakies 10 ale u mnie to roznie bywalo.
-
nick nieaktualny
-
Juz dzisiaj wzielam 1 dawke mam nadzieje ze @ przyjdzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Brtiii u mnie tarzyca i hashimoto niestety ale dam rade.
odrobina checi szkoda nie szkoda jakos mialam przeczucie ze tak bedzie. -
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Brtiii u mnie tarzyca i hashimoto niestety ale dam rade.
odrobina checi szkoda nie szkoda jakos mialam przeczucie ze tak bedzie. -
Ja mam euthyrox ale przyznam szczrze ze przez swieta nie bylam u lekarza i leki mi sie skonczyly musze na dniach sie wybrac na badania a potem znowu po leki
-
nick nieaktualny
-
Robiłam dzisiaj progesteron i całe szczęście wyszedł O.K. (Progesteron s: 52,33 nmol/l, Progesteron jedn. tradyc.: 16.43 ng/ml).
Więc moja gin powiedziała że wszystko zostawiamy matce Naturze.... więc pliis pliis, trzymajcie kciuki
Helen lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/1e6d704e8afa16d04e78f7a74d3f2401 -
nick nieaktualnyEmiśka wrote:Robiłam dzisiaj progesteron i całe szczęście wyszedł O.K. (Progesteron s: 52,33 nmol/l, Progesteron jedn. tradyc.: 16.43 ng/ml).
Więc moja gin powiedziała że wszystko zostawiamy matce Naturze.... więc pliis pliis, trzymajcie kciuki