styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
-
WIADOMOŚĆ
-
Martoszka wrote:Ja mam dzisiaj 17dc, a od 2 dni sutki bolą. Zawsze bolały tak 2-3 dni przed okresem, a teraz 12 dni? Chyba coś się przestawiło, tylko ciekawe czemu, bo nic nie zmieniałam z leków, ani w życiu:(
jak zaszłam w listopadzie, to też mocno bolały i się też dziwiłam co tak mocno -
Potworzasta trzymam kciuki bardzo mocno!!!
A jesli chodzi o mnie jest jest 2ga kreska blada ale jest I ciesze sie na maksa oczywiscie ale juz sie zaczynam schizowac ze jakos mnie bardziej cycki powinny bolec, powinnam cos bardziej czuc itp. :p ale wiedzialam ze tak bedzie po poprzednim poronieniu - musze zobaczyc ze beta przyrasta i progesteron jest ok
W pt ide do gin wiec poki co niesmialo ale juz Wam sie chwale.Aleksia85, kate55, potforzasta, Molcia lubią tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/1e6d704e8afa16d04e78f7a74d3f2401 -
nick nieaktualny
-
Emiśka wrote:Potworzasta trzymam kciuki bardzo mocno!!!
A jesli chodzi o mnie jest jest 2ga kreska blada ale jest I ciesze sie na maksa oczywiscie ale juz sie zaczynam schizowac ze jakos mnie bardziej cycki powinny bolec, powinnam cos bardziej czuc itp. :p ale wiedzialam ze takk bedzie po poprzednim poronieniu - musze zobaczyc ze beta przyrasta i progesteron jest ok
W pt ide do gin wiec poki co niesmialo ale juz Wam sie chwale.Emiśka lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Emiska gratuluje cos ten nasz watek zaczyna ruszac i bardzo dobrze bo jest nas triche na ten rok i wszystkie musimy zajsc.
Emiska na liscie wpisze ci ♥ w piatek zeby nie zapeszyc chyba ze chcesz juz dzisiaj? -
nick nieaktualnyEmiśka wrote:Nie nie, w piatek, powinnam juz miec wtedy wyniki bety sama tez sobie jeszcze nie wpisalam pozytywnego testu w wykres
Dzieki
A jeśli mogę spytać ile starałaś się po poronieniu i czy miałaś zabieg, czy naturalnie?
Potforzasta mam nadzieję, że znów w czwartek zobaczysz dwie kreseczkipotforzasta lubi tę wiadomość
-
https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/368d650998050af9bef4182b036b25bf.jpg
znalazlam podobna kreske do mojej tylko moja zniknela ale byla calkiem podobna.odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
odrobinacheci wrote:Super gratulacje Emiśka. Kciuki za betę
A jeśli mogę spytać ile starałaś się po poronieniu i czy miałaś zabieg, czy naturalnie?
Potforzasta mam nadzieję, że znów w czwartek zobaczysz dwie kreseczki -
nick nieaktualny
-
Zeby wogole byla to byloby dobrze troche zaczynam watpic.
-
nick nieaktualny
-
odrobinacheci wrote:Super gratulacje Emiśka. Kciuki za betę
Potforzasta mam nadzieję, że znów w czwartek zobaczysz dwie kreseczki
Poronienie bylo w 6 tyg, samoistne, na szczescie bez zabiegu. Pozniej cykl mialam taki jak inne, w sensie owulacj wtedy kiedy zwykle mniej wiecej itp tylko mialam plamienia w trakcie bo beta mi jeszcze spadala. I w kolejnym cyklu (czyli tym teraz) dostalam permit od gin na starania.
No i udalo sie od razu....
Ale kurcze, boje sie cieszyc jeszcze... w pt pewnie zrobie bete i pozniej jeszcze sprawdze przyrost.
odrobinacheci lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/1e6d704e8afa16d04e78f7a74d3f2401 -
Kurde mam w buzi jakbym pojadla surowych ziemniakow masakra i nie idzie tego niczym zwalcyc