styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAleksia85 wrote:Brtiii86 z tego co widze na Twoim wykresie bierzesz CLO na styumulacje owulacji to dobrze, z tym lekiem + z duphastonem masz duzo wieksze szanse
-
Czesc dziewczyny! Wiem,że to nie miejsce na takie wpisy ale mam do odsprzedania żel ułatwiajacy poczecie Conceive pojemnosc 75 ml
http://www.conceiveplus.pl
Kupiłam za okolo 68 zł ale odpsrzedam za 45 zl.Nie był uzyty ani razu bo doslownie dzien po jeho kupieniu zobaczylam II kreseczki na tescie Jesli ktoras byłaby zainteresowana to piszcie moj email to [email protected] w temacie mozecie napisac "zel" zebym przydpadkiem nie usunela Waszego maila.Pozdrawiam -
Brtiii86 wrote:A jak u Ciebie z owulacja i wzrostem pęcherzyków? Oj tak mam nadzieje ze w końcu się uda. Nam wszystkim tego życzę
nie miałam jeszcze monitoringu, mój lekarz się nie spieszy, najpierw kazał mi brać duphaston przez 3 cykle na niedobór progesteronu, a jesli to nic nie da to mam miec monitoring i ewentualnie CLO.. trochę jestem niecierpliwa i już teraz zaczęłabym brać CLO, ale musze się uzbroić w cierpliwość dla dobra sprawy -
nick nieaktualnyAleksia spokojnie. Musisz po prostu mieć jeden cykl monitorowany,zeby gin sprawdził czy Twoje pęcherzyki rosną i czy jest owu. A mialas robione jakieś badania hormonalne, drożność jajowodów. Jeśli nie to może warto by było zrobić je zeby wiedzieć jakie podjąć leczenie
-
Brtiii86 wrote:Aleksia spokojnie. Musisz po prostu mieć jeden cykl monitorowany,zeby gin sprawdził czy Twoje pęcherzyki rosną i czy jest owu. A mialas robione jakieś badania hormonalne, drożność jajowodów. Jeśli nie to może warto by było zrobić je zeby wiedzieć jakie podjąć leczenie
Tylko te podstawowe badania miałam robione. LH i FSH mam w granicach normy ale ich stosunek jest nieco powyżej 2. Niby to wskazuje na PCO ale badanie USG na to nie wskazuje, ponad to w czasie laparoskopii mialam robione badanie i obserwację jajników i wyglądaja dobrze. Wszystkie pozostałe hormony mam też w normie. Jedynie progesteron dużo za niski. To skłania moją lekarkę do duphastonu narazie, bez stymulowania owulacji -
nick nieaktualny
-
Ej a miala ktoras z was tak ze 2 kreska sie pojawila tzn taki cien a potem zniknela? Bo nie wiem czy powtarzac test czy nie. Mialam zdjecie ale glupia usunelam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem po jakim bo poszlam do babci i 2 godziny tam bylam a jak wrocilam to jej nie bylo. Zrobie test ale najwczesniej we czwartek bo nie mam w domu a dopiero we srode bede miala mozliwosc kuoic.
-
potforzasta wrote:Nie wiem po jakim bo poszlam do babci i 2 godziny tam bylam a jak wrocilam to jej nie bylo. Zrobie test ale najwczesniej we czwartek bo nie mam w domu a dopiero we srode bede miala mozliwosc kuoic.
-
Helen do czwartku we srode dopiero kupie sama siebie trzymam w niepewnosci chociaz sadze ze jednak wadliwy test.
-
Moj chrzesniak Patryk ja swoich dzieci nie mam. Ale chyba @ idzie bo cycusie zaczynaja bolec
-
Ja tez mam 2 chrzesniakow a 2 to raczej bede miala 1 lutego chrzest. Moja starsza ma 6 lat a ten jest malusi 21 stycznia bedzie mial 2 miesiace.