styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
-
WIADOMOŚĆ
-
zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
Ania super to musi zwiastowac tylko dobre rzeczy.
-
nick nieaktualnyStiffi wrote:A ta drożność jajowodów boli? Inofolic pije sie przez cały cykl? Lekarz nic mi nie powiedział , Dupka w zasadzie nie wiem na co mi przepisał - niby wszystkie badania ok, @ też normalnie przychodzi
-
progesteron, prolaktyne itd mam dobre, TSH dobre, AMH dobre, żołnierzyki ok, owulacja jest. Lekarz zlecil to badanie , bo wyniki mam wszystkie bardzo dobre a 8 miesiecy a ciązy jak nie ma tak nie ma. Kazał zrobić jeszcze usg tarczycy i piersi. A co oznacza, że miałam dwie owulacje? - zapomnialam sie go zapytac a mówią mi, że oznacza to bliźniaki
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
nick nieaktualny
-
Stiffi wrote:powiedzial dokladnie 2 owulacje
-
no to zobaczymy , zaczne pić Inofolic i brać Duphaston, tabletki na tarczyce biore od 3 miesiecy i moze w końcu się uda czego życzę wszystkim nam starajacym sie o bobasa :)moze u mnie stres powoduje , że nie moge zajść w lutym lecę w podróż poślubną i jeśli tam nie zaskoczę to chyba sie już wtedy załamie no i pozostaje temat rzucenia palenia ... gdyby to było takie proste
Lekarz powiedział również , że odkąd kobieta stara sie o dziecko, najcześciej zachodzi do ok. 3 miesiący starań. U mnie to będzie teraz 9 cykl Mam 32 lata , mąż 40 - ale żołnierzyki są ok więc gdzie problem ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 15:34
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
Ja uważam, że problem leży w głowie. Za bardzo tego chcemy. Chociaż ja uważam, że w tym cyklu się nie uda( wreszcie podchodzę do tego na spokojnie) to śniło mi się w nocy, że rodzę dziecko. I nie wiem czemu. Wiadomo, że chcę być mamą, ale teraz już nie nastawiam się, że musi się udać w tym cyklu. Moze gdybym miałam okres 4-5 dni to też by to na mnie działało inaczej, a że mam 1-2 dni to jakoś idzie się do przodu:)
Nie każda para zajdzie w ciążę w ciągu 3 miesięcy. Znam całkowicie zdrową parę ( żadnych chorób) i rok się starali. I nawet mimo to, że wiedzieli, że tyle im to zajęło to założyli sobie, że dopiero gdy ich córka będzie miała 3-4 latka to zaczną się starać o rodzeństwo.kate55 lubi tę wiadomość
M&M -
nick nieaktualny
-
Fatim wrote:Martoszka tez tak mam tylko nagle w jakis cudowny sposob tuz po owulacji zaczynam sie nakrecacM&M
-
przejrzałam sobie dziś moje wykresy i dwa ostatnie cykle nie były za ładne - wcześniej na pierwszy rzut oka było widać, kiedy jest owulacja. przez te dwa ostatnie faktycznie owulacji mogło nie być. czyli jakoś od tego czasu (od listopada) muszę mieć tę prolaktynę podwyższonąPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
odrobinacheci wrote:Dziewczyny, a macie jakieś porównanie pomiędzy infolic, a inofem ? Bo zastanawiam się czy nie zakupić
No i potforzasta co z tą @ u mnie zaczyna się plamienie a obiecałaś ją zabrać -
nick nieaktualnyodrobinacheci wrote:Dziewczyny, a macie jakieś porównanie pomiędzy infolic, a inofem ? Bo zastanawiam się czy nie zakupić
No i potforzasta co z tą @ u mnie zaczyna się plamienie a obiecałaś ją zabrać -
Hej malo mnie bo pojechalismy na koniec swiata na kilka dni w glusze wiec internet i zasieg lapie tylko czasem:)
mnie od trzech dni lapie tak dramatyczna spiaczka w ciagu dnia ze chwilami ledwo mam oczy otwarte :p i piersi mnie od zewnetrznej strony bola jak dotykam...
a, i wczoraj wieczorem zobaczylam takie mini plamienie jasne, doslownie jedna kropeczka... a nie miewam generalnie plamien w trakcie cyklu... wiec nie nakrecam sie ale nadzieja nie ukrywam jest :p
Chyba we wt rano zrobie test jezeli nie dostane @. Moze wyjdzie cien cienia, a jak nie to powtorze w pt.
Dam znac co i jak:Dodrobinacheci, kate55, Helen lubią tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/1e6d704e8afa16d04e78f7a74d3f2401 -
Fatim wrote:Potforzasta a moze cos jest na rzeczy ?
-
Emiśka wrote:Hej malo mnie bo pojechalismy na koniec swiata na kilka dni w glusze wiec internet i zasieg lapie tylko czasem:)
mnie od trzech dni lapie tak dramatyczna spiaczka w ciagu dnia ze chwilami ledwo mam oczy otwarte :p i piersi mnie od zewnetrznej strony bola jak dotykam...
a, i wczoraj wieczorem zobaczylam takie mini plamienie jasne, doslownie jedna kropeczka... a nie miewam generalnie plamien w trakcie cyklu... wiec nie nakrecam sie ale nadzieja nie ukrywam jest :p
Chyba we wt rano zrobie test jezeli nie dostane @. Moze wyjdzie cien cienia, a jak nie to powtorze w pt.
Dam znac co i jak:D
hmmm fasolka???? tak myślę )) trzymam kciuki obyś ujrzała 2 kreseczkiEmiśka lubi tę wiadomość
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000)