styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
-
WIADOMOŚĆ
-
No to nie ma sie co zastanawiac tylko trzeba ruszyc towarzystwo
-
No u mnie pogoda barowa spalam do 12 a znowu zmnie cisnie spanie
-
już się odzywam
Ponarzekam trochę. Mam teraz tyle stresu i nerwowy okres, że masakra
Poza tym mnie zawsze w drugiej połowie cyklu strasznie piersi rosły i bolały, a także były twarde i nabrzmiałe, nie wiem, od którego dnia, bo nie zwracałam na to uwagi, a teraz miękkie i nic nie bolą.. Dziś 20 dc.
Hmm może mnie jednak jeszcze bliżej @ boleć zaczynały.. Sama już nie wiem -
nick nieaktualnyA ja tak jak już wspomniałam u lutowych śnieżynek, miałam dziś zabieg chirurgicznego usuwania 8 i o ile podczas zabiegu nic nie bolało tak teraz leżę sobie odrętwiała i obolała. Dostałam antybiotyk augumentin, ale poczytałam że nie ma on raczej wpływu na płodność, owulkę itp. No ale przeciwbólowo dostałam Ketonal i boję się go zażywać, może jak wezmę dziś jednorazowo nie zrobi jakiś wielkich szkód dziewczyny? No a potem się najwyżej będę ratować apapem.
No i ketonal już wzięłam bo nie wytrzymałabym z bólu -
Witajcie dziewczyny:)))) Moj pierwszy post, dopiero ogarniam forum:)) w sobotę zrobiłam pierwszy test- druga kreska blada, w niedzielę to samo,dziś rano - to samooo:) zrobiłam też test godzinę temu, druga kreska już znacznie mocniejsza:)))))))))))Staramy się z mężem od czerwca ubiegłego roku.. jutro robię betę, trzymajcie kciuki, potrzebuję wsparcia:) @ spóźnia się kilka dni, miałam tylko lekkie plamienie i ból piersi się zaostrza.. Wstawiłabym zdjęcie testu, abyście oceniły,ale chyba jeszcze nie potrafię
odrobinacheci, perelka89, kate55 lubią tę wiadomość
1.02.15 r. 6tc - ciąża pozamaciczna -
nick nieaktualnyperelka89 wrote:Gratulacje Lalare
Zakocona inne objawy to moze dobry znak
odrobinacheci kiedys czytalam ze zadnych lekarstw nie mozna brac od czasu dni plodnych zeby w razie co nic nie stalo sie fasolce
Również gratuluję Lalare
Ja antybiotyk skończę przed owulką raczejWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 19:36
-
a mi testy owu z allegro pokazuja, ze drugi dzień mam owu dwie grube krechy- wczoraj pokazywał tak samo , nie wiem co o tym myśleć . W sumie w tamtym cyklu lekarz stwierdził 2 owulacje u mnie ciekawe na ile te testy są wiarygodne ...
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStiffi wrote:a mi testy owu z allegro pokazuja, ze drugi dzień mam owu dwie grube krechy- wczoraj pokazywał tak samo , nie wiem co o tym myśleć . W sumie w tamtym cyklu lekarz stwierdził 2 owulacje u mnie ciekawe na ile te testy są wiarygodne ...[/QUOQUOT
To do dziela. Skoro ovu pokazuje to tylko się cieszyć. -
nick nieaktualny
-
LaLaRe87 wrote:Witajcie dziewczyny:)))) Moj pierwszy post, dopiero ogarniam forum:)) w sobotę zrobiłam pierwszy test- druga kreska blada, w niedzielę to samo,dziś rano - to samooo:) zrobiłam też test godzinę temu, druga kreska już znacznie mocniejsza:)))))))))))Staramy się z mężem od czerwca ubiegłego roku.. jutro robię betę, trzymajcie kciuki, potrzebuję wsparcia:) @ spóźnia się kilka dni, miałam tylko lekkie plamienie i ból piersi się zaostrza.. Wstawiłabym zdjęcie testu, abyście oceniły,ale chyba jeszcze nie potrafię
-
Lalare Gratulacje!!!
Brtiii86 wrote:Kate bylas juz u lekarza po leki na tarczycę? Ja przy swojej dostalam eutryx w dawce pol tabletki.
a jak się czujesz z tą dawką? w porządku, czy może odczuwasz jakieś efekty uboczne?Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
działam dziewczyny działam wczoraj i dziś też będę hehe będzie OGIEŃ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 21:17
perelka89, Helen lubią tę wiadomość
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000)