styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
-
WIADOMOŚĆ
-
Stiffi wrote:dla sprawdzenia czy testy ze mnia jaj sobie nie robiły dzis ponownie wykonalam- 2 kreska słaba. Ogień był wczoraj i przedwczoraj- jak testy wskazywaly 2 krechy. Jutro 16 dc zaczynam brać Dupka , i pozostaje czekać, to jest najgorsze... tak bardzo bym już chciała to już 9 cykl starań
Jesli bierzecie Euthyrox to ja skutków ubocznych nie mam . Wręcz przeciwnie ... przestały mi wypadać włosy garściami - zawsze jak sie czesałam to prawie płakałam , tyle włosów mi wypadło, teraz na grzebieniu mam dosłownie kilka
miałam nadzieję, że jak będę brać tabletki na tarczyce to mi libido wzrośnie a to niestety -
Brtiii86 wrote:To może załóż nowe konto i wtedy nie powinno być problemów.
Nie wiem tez co o tym myslec
Kochana a mozesz napisac do administratora, oni pewnie sprawdzą w czym jest problem -
nick nieaktualny
-
Kama czemu negatywny z tego co widze to temp. ladna jest.
natalka takie starania na luzie sa najlepsze. -
nick nieaktualny
-
Nie licze na cykle bo ich zbyt duzo bylo ale to juz 4,5 roku.
-
nick nieaktualny
-
U mnie niedoczynnosc i hashi a maz zdrowy ale dopiero niedawno zaczelismy leczenie.
-
nick nieaktualnyCzyli niedawno poznalas chorobę, to dobrze ze juz wiesz co trzeba leczyć. Ja rok czasu zmarnowalam u gina który jak teraz o tym myślę tylko mnie zwodzil. Żadnych badan,leków nie dawał. Teraz jak zmienilam lekarza i lecze się w klinice to widzę efekty. Jest plan działania i czuje tak wewnętrznie ze jestem blisko celu:) juz dawno powinnam brać tabletki na tarczycę,ale dopiero ta lekarka mi je przepisala.
-
Mi nawet endokrynolog nie chciala dac lekow na tarczyde bo wedlug niej nie bylo takiej potrzeby a jak poszlam do tego lekarza to ja wysmial i kowil ze z takim wynikiem to ja koglam sie jeszcze starac i starac. No ale nic mysle ze juz nie dlugo uslysze te najwspanialsze slowa na swiecie " jest pani w ciazy "
-
nick nieaktualnyUuuuu to dlugo potforzasta... Współczuję ale teraz pójdzie szybko i sprawnie Kama poczekaj nie każdej kobiecie szybko test pokazuje wynik dodatni ja w drugiej ciąży miałam dwie kreski dopiero 6 dni po terminie @ wiec luzik wykres powinien Skończyć się zielono
-
No troche sie zeszlo ale dam rade.
Helen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
odrobinacheci wrote:Potfrzasta pewnie, że dasz rade
Ja za to powariowałam przez ten antybiotyk i ketonal śluzu dużo, szyjka miękka i jakby otwarta no i już sama nie wiem kiedy ta owulka będzie, trzeba częściej małża atakowaćodrobinacheci lubi tę wiadomość
-
Helen tamtej
Ale bedzie dobrzeHelen lubi tę wiadomość
-
Hehe pobawilam sie we wrozby i wyszlo mi ze w ym roku urodze bede miala 2 chlopcow niemkonieznie na raz. A i za 0 miesiecy zajde czyli musiala bym juz byc w ciazy fajna zabawa nic wiecej.