styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykate55 wrote:Lalare Gratulacje!!!
dziękuję za zainteresowanie internista nie chciał wypisać mi recepty przez podwyższoną prolaktynę. w lutym dopiero mam wizytę u endokrynologa i ginekologa... jeszcze trochę poczekam.
a jak się czujesz z tą dawką? w porządku, czy może odczuwasz jakieś efekty uboczne? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LaLaRe87 wrote:Potwierdzam.!!!! Beta prawie 100:)))))))) dziś mężowi powiem i rodzicom:)))))) siedzę w pracy jak na szpilkach..
-
Ech jutro juz sroda a u mnie @ dalej nie ma co to ma niby byc 3 dzien bez dupka a jej dalej nie ma zaczynam sie martwic musze isc do gina bo zglupieje od tego.
-
nick nieaktualny
-
Brtiii wlasnie czekam do niedzieli i potem gin zastanawialam sie w tym tygodniu ale mezny nie ma czasu mnie zawiez no nic zobaczymy.
-
nick nieaktualny
-
No najwyzej moze wymysli cos co ta @ wywola.
-
Tylko ja zazwyczaj nawet do konca nie zdazylam wziac dupka no ale nic czekam cierpliwie.
-
dla sprawdzenia czy testy ze mnia jaj sobie nie robiły dzis ponownie wykonalam- 2 kreska słaba. Ogień był wczoraj i przedwczoraj- jak testy wskazywaly 2 krechy. Jutro 16 dc zaczynam brać Dupka , i pozostaje czekać, to jest najgorsze... tak bardzo bym już chciała to już 9 cykl starań
Jesli bierzecie Euthyrox to ja skutków ubocznych nie mam . Wręcz przeciwnie ... przestały mi wypadać włosy garściami - zawsze jak sie czesałam to prawie płakałam , tyle włosów mi wypadło, teraz na grzebieniu mam dosłownie kilka
miałam nadzieję, że jak będę brać tabletki na tarczyce to mi libido wzrośnie a to niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 19:25
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
Brtiii86 wrote:Stiffi udostepnij wykres. I do dzieła skoro testy ovu pozytywne. U mnie ovu wyliczona na 15/16 dc
jakoś nie moge sobie poradzić z wpisaniem cykli pojawia sie komunikat, ze taki cykl istnieje , chciałam wpisać od kilku miesięcy ale sie nie da nie wiem co jest... wykresu nie prowadze- nie mierze temparatury
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
nick nieaktualny