Styczen testujemy🥰 Noworoczne postanowienie - dwóch kreseczek zobaczenie 😍
-
WIADOMOŚĆ
-
Kirikiri wrote:Hej dziewczyny, u mnie owulacja potwierdzona . Endometrium tylko 7mm .. Ale z synem też miałam w granicy 6-7 mm . Z objawów to wodnisty I rozciagliwy sluz ,bol piersi jak na zakwasy raz jest raz nie . Dziś nie wytrzymałam i zrobiłam test 😅 z facelle . Jak się przyjrzeć to jesy 2 kreska mega blada .. Ale czytałam ,że wszystkie facelle tak maja więc poszlam na bete wyniki niedługo 😏
-
Lolka997 wrote:U mnie chyba ch**owo i niestabilnie…
22.12 Pani Doktor stwierdziła ciałko krwotoczne, czyli owu była.
Od kilku dni czuje się kiepsko- mdli mnie, jestem słaba, śpię w dzień, bolą mnie lekko piersi, biegam często jak na siebie siku, boli mnie jeden punkt w połowie macicy…
Okres mam dostać 31.12/01.01, więc zrobiłam dzisiaj super czuły test i biel Wizira… 😭
Także chyba nie ma już szans..Lolka997 lubi tę wiadomość
-
Hania007 wrote:Jeszcze może być za wcześnie na test wychodziło by ze masz dzisiaj 7dpo. Mnie 10dpo wyszedł blady bladzioch 🙈Starania o pierwszy cud od 04.2021
Ja- 25, Leśniowski-Crohn (2 operacje), podejrzenie PCOS, LUF, IO
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
14.02.2022 2 Ktośki na pokładzie 🥰
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
05.2022 zaczynam walkę od nowa 💪
13.05.2022- badanie drożności HyCoSy- OBYDWA DROŻNE 😍
Maj zakończony 8 cm torbielą..
06.2022- pierwsza stymulacja cyklu- Letrozol, pęcherzyk 23 mm na lewym jajniku ❤
+Ovitrelle =pęcherzyk pęknięty + 2 cm torbiel krwotoczna
Czerwiec zakończony betą o wyniku 1
07.2022- Letrozol, pęcherzyk na prawym jajniku, Ovitrelle, po 48h niepęknięty, 2xOvitrelle
Lipiec zakończony bielą na teście.
08.2022- PIERWSZE PODEJŚCIE DO IUI+hirudoterapia ❤️
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
do owulacji- dzięgiel chiński
Ovitrelle
stale- Euthyrox 25, inozytol, kurkumina -
Świeżynka20 wrote:Zrobilam test w 7dpo , wiem że za wcześnie no ale już, była jasna kreseczka, zatestowalam 3 dni później zrobilam 2 testy , jeden znow pozytywny jeden negatywny.
Zrobialm następny dzień później znow negatywny i dziś również negatywny 🤷♀️🤷♀️ -
nick nieaktualny
-
Kirikiri wrote:14 dc , jutro pójdę na bete sprawdzić czy coś uroslo 😆
-
Świeżynka20 wrote:Ta sama firma
-
Hej hej! Czy mogę prosić o zapisanie mnie na 11.01 ide wtedy na betę chyba nie będę sie bawić wcześniej w testy sikane
Dziękuje i pozdrawiam wszystkie babeczki z tego wątku! Bardzo mi miło do Was dołączyć tym które juz po testach pozytywnych - wielkie gratulacje ❤️ Za pozostałe trzymam kciuki 🤞Hania007 lubi tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Emiliaa wrote:Hej, proszę o wpisanie na 29.01, co prawda @ jeszcze nie mam, ale ten cykl na pewno się nie uda.
Miewacie przed okresem kłucia w szyjce? Strasznie mi dokuczają dzis. -
Hania007 wrote:Czemu myślisz ze cykl już stracony? Który nasz dpo? Kłucia w szyjce miewałam już przed okresem ale tez we wczesnej ciąży 😁
Nie współżyliśmy jakoś często blisko owulacji, parę razy po okresie jedynie. Ja nigdy takiego kłucia nie mialam pred okresem. -
Hej, ja też wracam po długiej nieobecności. Musiałam poukładać sobie w głowie, przy okazji wpadłam w wir pracy 🤷♀️ ten cykl raczej stracony- mało przytulania, ale niby w dobre dni 😊 nie pozostaje nic innego jak czekać na @. Mimo tego proszę o wpisanie na 1.01
-
Cześć 😊 Proszę o wpisanie mnie na 4.01.
3 miesiące temu rozpoczęliśmy starania, ale kiepsko znoszę oczekiwanie na testowanie... Może z Wami będzie raźniej. 😊👩💼 30 lat
💊 Prenacaps OVI💊Letrox 37,5 mcg💊Olej z wiesiołka 💊Pueria UNO💊NAC (3-7dc)
👨💼30 lat
💊Fertistim💊NAC
01.2022 - (5tc) cb 🤍
02.2022 - ⏸️(w 5 cyklu starań)
11.2022 - 🩵👶
01.2024 początek starań o 2 👶
01.2024 - (4/5tc) cb 🤍 -
Cześć wracam na forum po 5 latach aby starać się o trzeciego szkraba proszę o wpisanie na 10.01 chodź w tym miesiącu nie mam wielkich nadziei bo to dopiero 1cs
Natka2 lubi tę wiadomość
-
Kropaa wrote:Hej, ja też wracam po długiej nieobecności. Musiałam poukładać sobie w głowie, przy okazji wpadłam w wir pracy 🤷♀️ ten cykl raczej stracony- mało przytulania, ale niby w dobre dni 😊 nie pozostaje nic innego jak czekać na @. Mimo tego proszę o wpisanie na 1.01
Hej hej! Daj znać jak dzisiejszy test ☺️Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
U mnie Biel wizira...ale styczen jeszcze nie jest stracony, Bo teoretycznie kolejne testowanie 30.01. W tym miesiacu odpuszczam testy owulacyjne, bedzie spontanicznie, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Mam za soba 4 sesje akupunktury, I mega mi sie to podoba, bardzo relaksuje, stopy nie SA zimne, nogi nie dretwieja. Zamierzam w tym miesiacu tez chodzic raz w tygodniu.
Wszytskiego dobrego dziewczynyStarania od Lipiec 2021
- MTHFR c677t homozygota
- Pai-1 4g/5g homozygota -
Hania007 wykreśl mnie z tego 24.01 bo u mnie już dwie kreseczki ⏸ z końca grudnia, których się nie spodziewałam 😂🥰 wpisz mnie na 3.01 bo wtedy idę na betę👩🏼 26 l.
04.2021 histeroskopia 🩺
Starania od 07.2021❤️
08.2021 ciąża biochemiczna 💔
Hashimoto - uregulowane ✅
USG, cytologia, cykle, owulacja, morfologia ✅
11.2021 - bakteria Enterococcus w kanale szyjki macicy - wyleczone ✅
28.12.21 cień ⏸
01.01.22 ⏸
03.01.22 beta 131 🥰
05.01.22 beta 333 🥰
cudzie trwaj 🥰
czekamy na płeć 👧👶
11.04.22 Chłopiec 💙🚙
06.09.22 Wiktor 💙💙 -
U mnie @ także też można wykreślić 🥺Starania o pierwszy cud od 04.2021
Ja- 25, Leśniowski-Crohn (2 operacje), podejrzenie PCOS, LUF, IO
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
14.02.2022 2 Ktośki na pokładzie 🥰
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
05.2022 zaczynam walkę od nowa 💪
13.05.2022- badanie drożności HyCoSy- OBYDWA DROŻNE 😍
Maj zakończony 8 cm torbielą..
06.2022- pierwsza stymulacja cyklu- Letrozol, pęcherzyk 23 mm na lewym jajniku ❤
+Ovitrelle =pęcherzyk pęknięty + 2 cm torbiel krwotoczna
Czerwiec zakończony betą o wyniku 1
07.2022- Letrozol, pęcherzyk na prawym jajniku, Ovitrelle, po 48h niepęknięty, 2xOvitrelle
Lipiec zakończony bielą na teście.
08.2022- PIERWSZE PODEJŚCIE DO IUI+hirudoterapia ❤️
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
do owulacji- dzięgiel chiński
Ovitrelle
stale- Euthyrox 25, inozytol, kurkumina