Styczen testujemy🥰 Noworoczne postanowienie - dwóch kreseczek zobaczenie 😍
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja raczej nawet testować nie będę. Mam do ogarnięcia parę ważniejszych badań, póki co się poddałam nawet witaminy przestałam brać, więc z testowania można mnie wypisać. Chociaż będę się przyglądać i kibicować każdej. Powodzenia i oby 2022 był lepszy od poprzedniego Kochane 💗 każda z nas zasługuje na szczęście 💗😘
Blond27 lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Agaw wrote:U mnie Biel wizira...ale styczen jeszcze nie jest stracony, Bo teoretycznie kolejne testowanie 30.01. W tym miesiacu odpuszczam testy owulacyjne, bedzie spontanicznie, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Mam za soba 4 sesje akupunktury, I mega mi sie to podoba, bardzo relaksuje, stopy nie SA zimne, nogi nie dretwieja. Zamierzam w tym miesiacu tez chodzic raz w tygodniu.
Wszytskiego dobrego dziewczyny -
Landrynkaaaa wrote:Hania007 wykreśl mnie z tego 24.01 bo u mnie już dwie kreseczki ⏸ z końca grudnia, których się nie spodziewałam 😂🥰 wpisz mnie na 3.01 bo wtedy idę na betę
-
Świeżynka20 wrote:Ja dziś tak jak się spodziewałam- biało , czekam na @ i próbujemy dalej
-
Lolka997 wrote:U mnie @ także też można wykreślić 🥺
-
Dominika96 wrote:Dziewczyny ja raczej nawet testować nie będę. Mam do ogarnięcia parę ważniejszych badań, póki co się poddałam nawet witaminy przestałam brać, więc z testowania można mnie wypisać. Chociaż będę się przyglądać i kibicować każdej. Powodzenia i oby 2022 był lepszy od poprzedniego Kochane 💗 każda z nas zasługuje na szczęście 💗😘
Hania007, Dominika96 lubią tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Dominika96 wrote:Dziewczyny ja raczej nawet testować nie będę. Mam do ogarnięcia parę ważniejszych badań, póki co się poddałam nawet witaminy przestałam brać, więc z testowania można mnie wypisać. Chociaż będę się przyglądać i kibicować każdej. Powodzenia i oby 2022 był lepszy od poprzedniego Kochane 💗 każda z nas zasługuje na szczęście 💗😘
Dominika96 lubi tę wiadomość
-
Hania007 wrote:To jak to jest ze Ty miałaś robić test 24 dopiero a już masz piękne kreseczki? 🧐😁
Grudzień spisałam już na straty, a tu jednak 😂 a zanim zrobiłam grudniowy test to już się na następne testowanko zapisałam 🙈👩🏼 26 l.
04.2021 histeroskopia 🩺
Starania od 07.2021❤️
08.2021 ciąża biochemiczna 💔
Hashimoto - uregulowane ✅
USG, cytologia, cykle, owulacja, morfologia ✅
11.2021 - bakteria Enterococcus w kanale szyjki macicy - wyleczone ✅
28.12.21 cień ⏸
01.01.22 ⏸
03.01.22 beta 131 🥰
05.01.22 beta 333 🥰
cudzie trwaj 🥰
czekamy na płeć 👧👶
11.04.22 Chłopiec 💙🚙
06.09.22 Wiktor 💙💙 -
Landrynkaaaa wrote:Grudzień spisałam już na straty, a tu jednak 😂 a zanim zrobiłam grudniowy test to już się na następne testowanko zapisałam 🙈
-
Hania007 wrote:Aaaa😅 kurde 😂😂😂😁 to zupełnie odwrotnie zakładasz niż ja😂 ja zawsze sobie wkręcam objawy a Ty już się na kolejny cykl umówiłas🙈 cudownie się tak zaskoczyć pozytywnie a nie zderzenie ze ścina jak przychodzi malpiszon🙊
Tylko nie myśl ze ja grudzień spisałam na starty i nie testowałam - oczywiście ze testowałam 😂 tylko ze za szybko 🙈 i przed sylwestrem zaczęłam się czuć bardzo okresowo, ale sobie myśle „ah sporo tych testów w tej szufladzie, może sobie siknę?” No i siknełam ⏸
Dodam, ze w tym samym dniu nakupiłam suplementów dla mnie i męża za kupe kasy 🙄 dlatego tak na ten styczeń się nastawiłam 🙈
Ale jeszcze jestem przed betą, także jeszcze wszystko może się zdarzyć 😰👩🏼 26 l.
04.2021 histeroskopia 🩺
Starania od 07.2021❤️
08.2021 ciąża biochemiczna 💔
Hashimoto - uregulowane ✅
USG, cytologia, cykle, owulacja, morfologia ✅
11.2021 - bakteria Enterococcus w kanale szyjki macicy - wyleczone ✅
28.12.21 cień ⏸
01.01.22 ⏸
03.01.22 beta 131 🥰
05.01.22 beta 333 🥰
cudzie trwaj 🥰
czekamy na płeć 👧👶
11.04.22 Chłopiec 💙🚙
06.09.22 Wiktor 💙💙 -
A u mnie nadal nic … możliwe żeby owulka przyszła 21 dnia cyklu ? Bo wtedy dopiero po urlopie było przetulanko… chyba że się spóźnia przez zmianę klimatu ? Ale od 31 miałam ból podbrzusza jak na miesiączkę … już mi głowa świruje… aż się sama boje, że się pochorowałam czy coś, bo mnie zawsze jak w zegarku a nawet wcześniej 🙉
-
Hania007 wrote:Agaw może jeszcze nie wszystko stracone skoro nie ma @? Może się owulacja przesunęła, jeszcze trzymam kciuki bo póki nie ma 🐒 to jest nadzieja. Ta akupunktura mojemu ojcu pomogła na rwę, z która się mordował po as 2 lata🙊
Juz po ptakach, @ przyszla jak w zegarku, takze kolejna szansa w polowie miesiaca.
Co do akupunktury to wlasnie sporo takich zaskakujacych historii slyszalam. Akurat ubezpieczenie pokrywa mi 50% kosztow wizyty, wiec czemu nie sprobowac.
Kropaa owulacja mogla byc pozniej, a moglo tez jej nie byc, wtedy cykl jest zazwyczaj dluzszy.Starania od Lipiec 2021
- MTHFR c677t homozygota
- Pai-1 4g/5g homozygota -
Kropaa wrote:A u mnie nadal nic … możliwe żeby owulka przyszła 21 dnia cyklu ? Bo wtedy dopiero po urlopie było przetulanko… chyba że się spóźnia przez zmianę klimatu ? Ale od 31 miałam ból podbrzusza jak na miesiączkę … już mi głowa świruje… aż się sama boje, że się pochorowałam czy coś, bo mnie zawsze jak w zegarku a nawet wcześniej 🙉
-
Świeżynka20 wrote:U mnie rozpoczęła się 7 dniowa męka 😒
-
Agaw wrote:Juz po ptakach, @ przyszla jak w zegarku, takze kolejna szansa w polowie miesiaca.
Co do akupunktury to wlasnie sporo takich zaskakujacych historii slyszalam. Akurat ubezpieczenie pokrywa mi 50% kosztow wizyty, wiec czemu nie sprobowac.
Kropaa owulacja mogla byc pozniej, a moglo tez jej nie byc, wtedy cykl jest zazwyczaj dluzszy.
Kolejny cykl będzie nasz ✊🏻✊🏻✊🏻❤️ -
Zrobiłam test i jest ⏸️ Sama nie wierzę, pół roku starań o drugie dziecko. Druga kreska nie całkiem ciemna, ale też nie bladzioch. Muszę skoczyć po testy bo w domu jeden miałam. Albo na bete, sama nie wiem 🙈 Trochę boję się uwierzyć czy to pewne. Ten miesiąc były spisany na straty. Pierwsze mąż chory, potem ja. Pierwszy raz zrobiłam test owulacyjny i było wtedy ♥, ale to było dosłownie raz w czasie płodnym 🤷🏻♀️ dowód żeby zawsze wierzyć
Tedka, Hania007, AgulaM lubią tę wiadomość
-
Cześć proszę mnie wpisać na 16.01 pozdrawiamstarania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Żabeczka_gąbeczka wrote:Zrobiłam test i jest ⏸️ Sama nie wierzę, pół roku starań o drugie dziecko. Druga kreska nie całkiem ciemna, ale też nie bladzioch. Muszę skoczyć po testy bo w domu jeden miałam. Albo na bete, sama nie wiem 🙈 Trochę boję się uwierzyć czy to pewne. Ten miesiąc były spisany na straty. Pierwsze mąż chory, potem ja. Pierwszy raz zrobiłam test owulacyjny i było wtedy ♥, ale to było dosłownie raz w czasie płodnym 🤷🏻♀️ dowód żeby zawsze wierzyć
Super, gratulacje wielkie! Idz od razu na betęStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina.