Styczen testujemy🥰 Noworoczne postanowienie - dwóch kreseczek zobaczenie 😍
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka dziewczyna termin na @ mam w środę.
Dziś 27 dc
Wczoraj 26 dc test negatywny
Wychodzi z appki 3 tygodnie plus 5 dni. (Jeśli byłabym w ciąży)
Wczoraj po rannych przytulankach plamienie. Dziś znikomy ślad na papierze przy siku.
Ostatni cykl 32 dni tak to mam zawsze jak w zegarku @ 28dniJa 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
Hania007 wrote:A ile jesteś dpo? Owulka zawsze się może przesunąć, wpływa na to wiele czynników, a może już 🤰😁❤️
No już dziś tak naprawdę 2 dzień, boli mnie podbrzusze czasami ale nie ma ani plamki …
Słyszałam ze kwas foliowy może opóźniać ale biorę juz tak długo a to pierwszy cykl, ze sie spóźnia tak od zawsze albo wcześniej albo w terminie . Jeśli do jutra rana nic nie bedzie zatestuje jeszcze raz. -
Kobietki patrzę na pierwszą stronę i strasznie mi się nie podoba taka miłość wrednych małp 😔
Dziś mam 24 dzień cyklu, zrobiłam progesteron i wyszedł 11,2. Wypatrzyłam, że mieszczę się we widełkach pierwszego trymestru ciąży i jestem podjarana, pewnie zaraz na ziemię ściągnie mnie 🐵.👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Hania007 wpisz mi na liście ⏸🥰 moja beta z dziś to 131🥰
Dominika96, Hania007, Żabeczka_gąbeczka lubią tę wiadomość
👩🏼 26 l.
04.2021 histeroskopia 🩺
Starania od 07.2021❤️
08.2021 ciąża biochemiczna 💔
Hashimoto - uregulowane ✅
USG, cytologia, cykle, owulacja, morfologia ✅
11.2021 - bakteria Enterococcus w kanale szyjki macicy - wyleczone ✅
28.12.21 cień ⏸
01.01.22 ⏸
03.01.22 beta 131 🥰
05.01.22 beta 333 🥰
cudzie trwaj 🥰
czekamy na płeć 👧👶
11.04.22 Chłopiec 💙🚙
06.09.22 Wiktor 💙💙 -
Żabeczka_gąbeczka wrote:Zrobiłam test i jest ⏸️ Sama nie wierzę, pół roku starań o drugie dziecko. Druga kreska nie całkiem ciemna, ale też nie bladzioch. Muszę skoczyć po testy bo w domu jeden miałam. Albo na bete, sama nie wiem 🙈 Trochę boję się uwierzyć czy to pewne. Ten miesiąc były spisany na straty. Pierwsze mąż chory, potem ja. Pierwszy raz zrobiłam test owulacyjny i było wtedy ♥, ale to było dosłownie raz w czasie płodnym 🤷🏻♀️ dowód żeby zawsze wierzyć
Robisz betę? -
xvwb1994 wrote:Hejka dziewczyna termin na @ mam w środę.
Dziś 27 dc
Wczoraj 26 dc test negatywny
Wychodzi z appki 3 tygodnie plus 5 dni. (Jeśli byłabym w ciąży)
Wczoraj po rannych przytulankach plamienie. Dziś znikomy ślad na papierze przy siku.
Ostatni cykl 32 dni tak to mam zawsze jak w zegarku @ 28dni -
Kropaa wrote:No już dziś tak naprawdę 2 dzień, boli mnie podbrzusze czasami ale nie ma ani plamki …
Słyszałam ze kwas foliowy może opóźniać ale biorę juz tak długo a to pierwszy cykl, ze sie spóźnia tak od zawsze albo wcześniej albo w terminie . Jeśli do jutra rana nic nie bedzie zatestuje jeszcze raz. -
Dominika96 wrote:Kobietki patrzę na pierwszą stronę i strasznie mi się nie podoba taka miłość wrednych małp 😔
Dziś mam 24 dzień cyklu, zrobiłam progesteron i wyszedł 11,2. Wypatrzyłam, że mieszczę się we widełkach pierwszego trymestru ciąży i jestem podjarana, pewnie zaraz na ziemię ściągnie mnie 🐵. -
Landrynkaaaa wrote:Hania007 wpisz mi na liście ⏸🥰 moja beta z dziś to 131🥰
Landrynkaaaa lubi tę wiadomość
-
Hania007 wrote:Hej. Jak tam sytuacja? Trzymam kciuki żeby jednak 🐒 nie przyszła ✊🏻✊🏻✊🏻🥰🍀
Hejka póki co bez zmian, plamienia na papierze ale na majtkach nic. Nie wiem czy to dobry znak czy i tak już po ptakach. Testu nie robię bo jutro niby termin @ 🤮
Moj progesteron 21 dc był 20.30 ng/ml
gin na portalu pacjenta napisał mi wynik w normie 🙈 także tez dla mnie trochę malo odpowiedzi bo sam mówił ze jak wynik powyżej 10 to oznacza zw owulka byłaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2022, 10:00
Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
Hania007 wrote:Jak u Ciebie sytuacja,?☺️
Ja dziś zaspałam do pracy, rano mi test przepadł, dopiero w pracy wpadłam na to ze zmieniłam szufladę na leki 😂 to chyba te emocje… @ nie przyszła, jutro rano 100% zatestuje . Sama się śmieje z siebie. Zakręcona jak korek 🙈 trzymajcie kciuki🤞 Tyle szczęśliwych dwóch kresek , więc może i ja . A Wam dziewczyny życzę spokojnych 9 miesięcy i pięknie przyrastającej bety 😘 -
Hania007 wrote:Super, gratuluje i trzymam kciuki za kropeczka. 🥰🥰❤️✊🏻✊🏻✊🏻🍀🍀
Robisz betę?
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny 🤞Dominika96, Landrynkaaaa, Hania007, Matleena89 lubią tę wiadomość
-
xvwb1994 wrote:Hejka póki co bez zmian, plamienia na papierze ale na majtkach nic. Nie wiem czy to dobry znak czy i tak już po ptakach. Testu nie robię bo jutro niby termin @ 🤮
Moj progesteron 21 dc był 20.30 ng/ml
gin na portalu pacjenta napisał mi wynik w normie 🙈 także tez dla mnie trochę malo odpowiedzi bo sam mówił ze jak wynik powyżej 10 to oznacza zw owulka była -
Kropaa wrote:Ja dziś zaspałam do pracy, rano mi test przepadł, dopiero w pracy wpadłam na to ze zmieniłam szufladę na leki 😂 to chyba te emocje… @ nie przyszła, jutro rano 100% zatestuje . Sama się śmieje z siebie. Zakręcona jak korek 🙈 trzymajcie kciuki🤞 Tyle szczęśliwych dwóch kresek , więc może i ja . A Wam dziewczyny życzę spokojnych 9 miesięcy i pięknie przyrastającej bety 😘
-
Żabeczka_gąbeczka wrote:Zrobiłam rano bete, jest wynik 129 🥰 czyli jakiś 4 tydzień. Czekam jeszcze na wynik progesteronu
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny 🤞Żabeczka_gąbeczka lubi tę wiadomość
-
Kropaa wrote:Są dwie kreski , tak bardzo niespodziewane , dziekuje za kciuki, wierze ze to one pomogły 😘
Matleena89 lubi tę wiadomość
-
Hania007 wrote:Super!!!!😍😍 mega mega gratuluje i zarażaj wirusami🥰🥰🥰
Zarażam Was dziewczyny i jednocześnie umieram ze stresu - jak wiecie jedno poronienie za mną 😢
Jutro jade na betę i resztę badań . Mąż powiedział żadnych oszczędności , znaleźliśmy już dawno wspaniałego lekarza, kosztuje sporo ale to nic w porównaniu ze zdrowym dzieckiem . Na start przy zapisie na wizytę wypisał badania, każe wysłać wyniki, mimo ze jeszcze nie widział mnie na oczy . Ale wierze w to ze zadba o nas . A Wam życzę dziewczyny równie wspaniałych niespodzianek . Jeśli nie bedzie Wam przeszkadzać to bede zaglądać do Was, mniej sie udzielać ale czytać .