Styczen testujemy🥰 Noworoczne postanowienie - dwóch kreseczek zobaczenie 😍
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dobrymi wiadomościami
Po wizycie lekarskiej wszystko dobrze, nawet słyszałam serduszko❤️❤️❤️ Mimo, że wszystko jest ok, doktor każe aplikować luteinę, aby wzmocnić ciąże, oraz uważa że tsh jest za wysokie na 1 trymestr więc dostałam lek na zmniejszenie.
Szczerze? Czuję sie spokojniejsza, wiem że jestem pod opieką super lekarza, w porównaniu z 1 ciąża i lekarzem to wizyta trwała 3 razy dłużej… i wiem dużo więcej… wysyłam Wam kochane ciążowe wirusiki😘Hania007, Matleena89 lubią tę wiadomość
-
Kropaa wrote:Witam dobrymi wiadomościami
Po wizycie lekarskiej wszystko dobrze, nawet słyszałam serduszko❤️❤️❤️ Mimo, że wszystko jest ok, doktor każe aplikować luteinę, aby wzmocnić ciąże, oraz uważa że tsh jest za wysokie na 1 trymestr więc dostałam lek na zmniejszenie.
Szczerze? Czuję sie spokojniejsza, wiem że jestem pod opieką super lekarza, w porównaniu z 1 ciąża i lekarzem to wizyta trwała 3 razy dłużej… i wiem dużo więcej… wysyłam Wam kochane ciążowe wirusiki😘 -
StaraniowaOna wrote:Dziewczyny wpiszcie mi proszę na dziś @.Nawet nie zdążyłam zrobić testu,wiedziałam że tak będzie:(
-
StaraniowaOna wrote:Jeśli kolejny cykl będzie również z tej samej strony owu to niestety też trzeba będzie go spisać na straty (oby owu nastąpiła z właściwej strony
-
StaraniowaOna wrote:Jedna strona była niedrozna i wprawdzie została udrozniona ,ale nigdy nie udało się z niej zajsc.Udalo się ze strony zawsze drożnej, niestety na krótko bo ciaza obumarla:(
StaraniowaOna lubi tę wiadomość
-