Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj sobie już też zaczynam wkrecac.
Of 2 dni kluje mnie coraz mocniej w prawym boku. Masakra jest momentami mocno zlapie. Boje sie, żeby nic sie nie wydarzylo za 4 godziny wizyta oby wszystko bylo ok....
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
Milu wrote:Ja dzisiaj sobie już też zaczynam wkrecac.
Of 2 dni kluje mnie coraz mocniej w prawym boku. Masakra jest momentami mocno zlapie. Boje sie, żeby nic sie nie wydarzylo za 4 godziny wizyta oby wszystko bylo ok....
Kochana będzie dobrze, mnie wczoraj w nocy też bolało w prawym boku i to dosyć intensywnie. Nie denerwuj się, możesz wziąć nospe.
Do wizyty już mało brakuje trzymam kciuki 🥰Milu lubi tę wiadomość
-
Ja też wolę pisać tutaj bardziej sie przywiązałam i tutaj takie zaufane grono.
Dzięki za wsparcie, nospy nie mam w domu niestety. Dzisiaj nie męczą mnie mdlosci. Boje sie cholernie.
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
Milu wrote:Ja też wolę pisać tutaj bardziej sie przywiązałam i tutaj takie zaufane grono.
Dzięki za wsparcie, nospy nie mam w domu niestety. Dzisiaj nie męczą mnie mdlosci. Boje sie cholernie.
Kochana jak ja mówiłam mojej lekarce o bólach w boku to mówiła że to jajniki no i że niestety tak czasami bywa, a nawet czesto i że to nie jest nic niepokojącego, poprostu bolą.
Na pociesze Ci powiem że mi odpukac ten ból w zasadzie ustąpił, czasami zaboli ale nie jest już to to samo co było ten tydzień czy dwa temu. -
Renia wrote:Kochana jak ja mówiłam mojej lekarce o bólach w boku to mówiła że to jajniki no i że niestety tak czasami bywa, a nawet czesto i że to nie jest nic niepokojącego, poprostu bolą.
Na pociesze Ci powiem że mi odpukac ten ból w zasadzie ustąpił, czasami zaboli ale nie jest już to to samo co było ten tydzień czy dwa temu.
Ja swiruje po tamtym poronieniu. Boje sie bardzo. Dzisiaj nie mam objawów, piersi prawie ze nie bola to sie nakręcam....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2021, 14:16
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
Milu wrote:Dzieki Renia, a który u Ciebie tydzien?
Ja swiruje po tamtym poronieniu. Boje sie bardzo. Dzisiaj nie mam objawów, piersi prawie ze nie bola to sie nakręcam....
U mnie 8t2d także a te bóle miałam właśnie głównie w okolicy 6-7 tygodnia
Jestem pewna że będzie na wizycie wszystko dobrze! Wypytaj lekarza o wszystko to się uspokoisz:) Trzymam kciuki!Milu lubi tę wiadomość
-
Renia wrote:U mnie 8t2d także a te bóle miałam właśnie głównie w okolicy 6-7 tygodnia
Jestem pewna że będzie na wizycie wszystko dobrze! Wypytaj lekarza o wszystko to się uspokoisz:) Trzymam kciuki!
No faktycznie, jak myślę terax to ja też najgorsze bole miałam tak między 6-7 tygodniem. Teraz się znacznie uspokoilo, czasem coś zakluje.Milu lubi tę wiadomość
-
Ja już po 😁 serduszko bije. Robaczek malutki, ciąża wychodzi na 7t2d czyli troszkę młodsza.
Wszystko ok, kontrola za 2 tygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2021, 17:00
Milu, Renia lubią tę wiadomość
-
Twinsowa wrote:Milu daj znać jak wizyta 😁 ja już czekam w kolejce
Kontrola za 3 tygodnie:)
Twinsowa bardzo się cieszę z Twojej wizyty!Asia9031, Renia, Twinsowa lubią tę wiadomość
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
Ja się dziewczyny muszę wyżalić 😐 jestem tak zmęczona, że nie mogę ustac na nogach. Mój syn od 3 dni gorączkuje w nocy. Dzisiaj nie spałam od 24.00 do teraz. Boję się, że to moje zmęczenie zaszkodzi dziecku.- 27.12.2020 CB
- 02.02.2021 beta HCG 128
- 05.02.2021 beta HCG 379 -
Vew wrote:Ja się dziewczyny muszę wyżalić 😐 jestem tak zmęczona, że nie mogę ustac na nogach. Mój syn od 3 dni gorączkuje w nocy. Dzisiaj nie spałam od 24.00 do teraz. Boję się, że to moje zmęczenie zaszkodzi dziecku.
U mnie w okolicy wirusowka panuje. Wszystkie dzieci chorują.
Moje dzieci za to wylądowały na kwarantannie w domu bo ktoś w szkole zachorował. To już nasza czwarta kwarantanna. Mam dosyć..