Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie mogę jeść większości produktów które wcześniej jadalam no codziennie rano jadlam jajecznicę a teraz mnje mdli na sama mysl. Wg na mysl o jakimkolwiek jedzeniu jest mi niedobrze. Chyba przez to tez taka slaba jestem. A wczoraj polozylam sie do lozka ok 20 i tak juz zostalam do 8 rano
-
Asia9031 wrote:Milu tw zastrzyki profilaktycznie? Na jakiej zasadzje je lekarze przepisują.... U mnie tez sobota zabiegana w porownaniu z innyni dniami. Kurcze taj mnje wysypalo na twarzy. Wiecie oprócz tego bladość masakra hehe. Nie moge patrzeć. Ale juz pozamawialam rozne maseczki masci its bede teraz dbac o siebie bo przez 1 tygodnie nawet jie mialam ochoty kremu nalozyc na buzie. Ehh... Brzuch odpukac mnie nie boli. Ale zw to nudności sa takie sane. Smierdzi kawa i mieso.
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
No i się zestresowalam.... walczę z zaparciami od kilku dni, dzisiaj w toalecie troche parlam i mialam plamienie takie kawy z mlekiem..... żadnej krwi, nie jest brazowe tylko wlasnie takie lekko koloru kawy z mlekiem....boje sie czy aby wszystko ok za kilka dni powinien być termin miesiączki gdybym nie była w ciazy. Ostatnio w srode mialam tez cytologie, lekarz uprzedzał ze moga byc plamienia. Ale myślicie ze to od tego? Bardzo się wystraszyłam....
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
Czasami się zdarza plamienie. Jeśli było jednorazowe i jeszcze lekarz uprzedzal że może się pojawić to ja bym się nie przejmowała. Ja ostatnio miałam plamienie żywa krwią Ale właśnie w terminie miesiączki. Tego samego dnia miałam wizytę usg i lekarz powiedział że wszystko w porządku jest. Także myślę że warto obserwować czy się powtarza, nasila itp Ale się nie stresować bo stres też nie jest dobry
Milu lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki, u mnie z objawów to głównie senność ale jedzeniowo nie mam żadnych zachcianek, tylko głodna ciągle jestem i nie mogę jeść dużych porcji bo mnie potem mdli więc jem często a po trochu:)
Myślę że po cytologii mogą byc plamienia, chwilkę poprostu trwa niż się krew dostanie na zewnątrz.
Milu lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny, troche się uspokoiłam, na szczęście się do tej pory juz jie pojawiło, ale do łazienki chodzę z dusza na ramieniu.... bardzo mam nadzieje ze to klasyczny przypadek i wszystko jest ok....
Twinsowa lubi tę wiadomość
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
Tak moze byc. Jesli nie ma krwawienia nie ma sie ck martwic. A macie tak rano ze chce wam sie bardzo siku ale leci strumien taki cienki moczu i dlugo? Zaczekan sie martwic o ten moc. Jutro zrobie powtorke badania. Jesli wzrosna te krysztaly to zadz do rodzinnego lekarza. Niby nie boli mnie pecherz ale rano mam takie dziwne sikanie. Wypilam rumianek i kupiłam żurawinę bede jesc profilaktycznie.
-
U mnie wszystko dobrze, powiedzmy 😁 dużo wymiotuję o każdej porze. Przed jedzeniem, po jedzeniu. Na nic nie mam ochoty.
Brzuch mnie nie boli już, częściej boli mnie głowa.
Dzisiaj jestem w pracy.. Ale tak mnie wszystko drażni że chyba naprawdę pójdę na zwolnienie. Taka wredota ze mnie w tej ciąży 🙄 -
Twinsowa wrote:U mnie wszystko dobrze, powiedzmy 😁 dużo wymiotuję o każdej porze. Przed jedzeniem, po jedzeniu. Na nic nie mam ochoty.
Brzuch mnie nie boli już, częściej boli mnie głowa.
Dzisiaj jestem w pracy.. Ale tak mnie wszystko drażni że chyba naprawdę pójdę na zwolnienie. Taka wredota ze mnie w tej ciąży 🙄
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
Też czasami pracuje na półleżąco z domu zdecydowanie łatwiej, nawet czasem robię sobie króciutka drzemkę popołudniu ale napewno im w pracy nie powiem zbyt szybko, jak Milu, po prenatalnych albo nawet później, jakoś mi się nie spieszy żeby im mówić najpierw rodzina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 15:11
Milu lubi tę wiadomość
-
Ja nie mam siły nawet wchodzić na forum, mam wrażenie że ja nie żyje tylko egzystuje.. Długo byłam na dworzu trochę odetchnąć świeżym powietrzem i zostawiłam za sobą trzy placki wymiotów.. Tak mi pomogło słoneczko 😂 tak więc u mnie bez zmian, wręcz powiem że czuję się coraz gorzej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2021, 19:18