Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
O joj to kiepsko jaki wirus jelitowka? Masakra. Moj synek w przedszkolu a mi sie zachcialo zurku. Masakra. Twinsowa to na pewno na skutek powiekszanka sie macicy. Mnie dzisiaj strasznie glowa boli i wzielam tabletke bo juz nie wytrzymalam. Tez mnie zastanawia kucie w jajniku i to wntym samym i wtym samym miejscu. Nie bedzie lekko. Badzmy dobrej mysli...twinsowa jak. Masz możliwość poloz sie
-
No właśnie jestem w pracy, ale jutro już mam wolne do następnego czwartku. Z racji kwarantanny dzieci..
Już mi przeszło po no-spie ale głowa mnie też boli od rana. Może jakieś ciśnienie kiepskie. -
Anciol gratulacje! 🤗
Twinsowa nie ma tego złego z tą kwarantanna. Przynajmniej w domu posiedzisz wiem ze przy dzieciach to takie niby siedzenie ale może uda Ci wiecej odpoczywać niż w pracy
Anciol, Twinsowa lubią tę wiadomość
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
Mnie wczoraj bolał brzuch cały dzień i to dość nieprzyjemnie. Dzisiaj już jest ok, narazie nie wymiotowałam. Tylko co jakiś czas mnie mdli.
Faktycznie kwarantanna dzieci to chyba najlepsze co mogło się trafić...nastawiłam się na odpoczynek.
Spać za bardzo nie mogę ale sobie leżę i oglądam tv, trochę w między czasie ogarniam dom ale tak na spokojnie.
Jak u Was?
Dominika daj znać jak na wizycie 😁 -
Dominika trzymam kciuki za wizytę!
Ja przeziębiona lekko od tygodnia, zmęczona jestem cały czas i mnie mdli ciągle, póki co to chyba chudne bo prawie nic nie jem. Jem kaszke dla niemowląt i chleb z masłem. Najgorsze że mimo że mnie mdli to głodna jestem.
No i kupiłam na przeziębienie syrop prenalan który ma wyciąg z czosnku Ale wypilam to raz i po raz pierwszy się wtedy zastanawiałam czy jednak nie pobiec do kibla się wyrzygac -
Dominika, rosnijcie zdrowo!
Twinsowa jak się trzymasz?
Jak u Was dziewczyny? Cos sie tu cicho robi
Asia, jak się czujesz?
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
Milu wrote:Dominika, rosnijcie zdrowo!
Twinsowa jak się trzymasz?
Jak u Was dziewczyny? Cos sie tu cicho robi
Asia, jak się czujesz?
Ja w miarę spoko, już wynalazłam patent na siebie. Jem często i bardzo malutkie ilości. Wtedy najmniej wymiotuje.
Brzuch bolał mnie jeszcze wczoraj ale już dużo mniej.
Jak tam u Was? Ja jadę do fryzjera trochę się ogarnąć 😁Milu lubi tę wiadomość
-
U mnie lepiej. O wiele. Ake wiecie jak ti jest to jest taka sinusoida ze za 2 g moze byc wszystko. Sloneczko dobrze mnie nastraja to ze cieplo moze bedzie wkoncu. Narazie mdlosci mam jak jesten glodna. Zauwazylam ze smierdzi mi mieso szynka i jak cos sie gotuje takiego. Ale spoko daje rade. Glodna non stop jestem a na nicc nie mam ochoty. Chociaz wczoraj maz zrobil salatke jarzynowa i weszla jak zloto. Hehe. Roznie jest.
-
Hej Wam ja mam taka faze na spanie w ciągu dnia, ze dlatego tu zaglądam rzadziej. Dzisiaj wstalam wcześniej bo strasznie mi gorąco, ale zapewne pozniej bedzie mi strasznie zimno :p tez tak macie?
Wczoraj sie lekko przeraziłam, bo wzięłam się za szorowanie łazienki różnymi środkami i potem mialam taki gesty zolty mocno śluz. Mam nadzieje, ze wszystko Oki. Od jutra zaczynam zastrzyki z fraxiparyny.
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
Milu tw zastrzyki profilaktycznie? Na jakiej zasadzje je lekarze przepisują.... U mnie tez sobota zabiegana w porownaniu z innyni dniami. Kurcze taj mnje wysypalo na twarzy. Wiecie oprócz tego bladość masakra hehe. Nie moge patrzeć. Ale juz pozamawialam rozne maseczki masci its bede teraz dbac o siebie bo przez 1 tygodnie nawet jie mialam ochoty kremu nalozyc na buzie. Ehh... Brzuch odpukac mnie nie boli. Ale zw to nudności sa takie sane. Smierdzi kawa i mieso.