Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem już, wszystko dobrze. Szyjka się nie skraca, maluszek szybko rośnie i bardzo rozciąga się teraz macica.
Dostałam luteinę dwa razy dziennie. Mam na siebie uważać 😊Dominika283 lubi tę wiadomość
-
Asia9031 wrote:O widzusz to tak jak ja
Luteina dopochwoowo 2 razy dziennie. Magnez. I odpoczynek.
Dokładnie 🥰 mały mial na usg takie długie nogi że wyglądał jak żaba 😂 uśmiałyśmy razem z Panią doktor. -
Te spięcia miała tak bardziej od pępka w dół, nie wiadomo do końca czemu ale robiła się taka gula twarda.
Możliwe że to mały się przekręcał albo wypychał 🤔 nie wiem sama... -
Hejo. Bylam wczoraj na wizycie
. Wszystko dobrze. Bedzie dziewczynka doktor potwierdzil juz drugi. Bo prenatalne mialam gdzie indziej. Jedynie oczywiscie zapytalam jak to ja dociekliwa ze mam napisane w prenatalnych lozysko nisko. Potwierdzil to ale powiedzial ze w tym tyg 17 nie należy się tym martwic bo zwykle sie ono podnosi. Będzie oceniał to za 4 tyg na nast wizycie. Czy ktoras z was ma tak? Wiadomo. Nie martwić sie ale gdzies z tylu glowy przez swoja dociekliwosc wiecznie cos siedzi w tej glowie heh. No ale teraz przez 4 tyg bede chyba ze strychu przegladac ciuszki. Mąż oczywiscie wszystkie pudelka mi zniesie a ja bede sobie pomalutku segregowac. Zamówiłam komode aby moc gdzies to wszystko narazie wkladac. Mialam z tym czekac ale w związku z taką informacja o tym łożysku nie wiem co będzie potem. Czy bede musiala lezec itd itp. Wiec dzialam poki moge. Napiszcie jaknu was to łożysko?