Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem już, wszystko dobrze. Szyjka się nie skraca, maluszek szybko rośnie i bardzo rozciąga się teraz macica.
Dostałam luteinę dwa razy dziennie. Mam na siebie uważać 😊
Dominika283 lubi tę wiadomość
-
Asia9031 wrote:O widzusz to tak jak ja
Luteina dopochwoowo 2 razy dziennie. Magnez. I odpoczynek.
Dokładnie 🥰 mały mial na usg takie długie nogi że wyglądał jak żaba 😂 uśmiałyśmy razem z Panią doktor. -
Te spięcia miała tak bardziej od pępka w dół, nie wiadomo do końca czemu ale robiła się taka gula twarda.
Możliwe że to mały się przekręcał albo wypychał 🤔 nie wiem sama... -
Hejo. Bylam wczoraj na wizycie
. Wszystko dobrze. Bedzie dziewczynka doktor potwierdzil juz drugi. Bo prenatalne mialam gdzie indziej. Jedynie oczywiscie zapytalam jak to ja dociekliwa ze mam napisane w prenatalnych lozysko nisko. Potwierdzil to ale powiedzial ze w tym tyg 17 nie należy się tym martwic bo zwykle sie ono podnosi. Będzie oceniał to za 4 tyg na nast wizycie. Czy ktoras z was ma tak? Wiadomo. Nie martwić sie ale gdzies z tylu glowy przez swoja dociekliwosc wiecznie cos siedzi w tej glowie heh. No ale teraz przez 4 tyg bede chyba ze strychu przegladac ciuszki. Mąż oczywiscie wszystkie pudelka mi zniesie a ja bede sobie pomalutku segregowac. Zamówiłam komode aby moc gdzies to wszystko narazie wkladac. Mialam z tym czekac ale w związku z taką informacja o tym łożysku nie wiem co będzie potem. Czy bede musiala lezec itd itp. Wiec dzialam poki moge. Napiszcie jaknu was to łożysko?

niektóre rzeczy już mam upatrzone, ale obiecałam sobie że kupię dopiero po badaniach