X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
Odpowiedz

Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2021, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karloina wrote:
    Wiem, ze ból jajnika nie musi oznaczać ciąży tylko po prostu nigdy nie mialam tak szybko przed@ żadnych bólów. A od rana mnie boli . Moze to jakis torbiel.. Nie mam pojęcia. A teraz ciężko jest z tymi tele poradami. Poczekam do @ , dzieki;)
    Ja też się tak ostatnio martwiłam że torbiel ale to jak się się okres spóźnił ppo hsg trwał 52 dni. Też myślałam że torbiel ale nie naszczescie . W tym dniu cyklu myślę że taki ból to normalka

• Lili93 Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2021, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cecylia25 wrote:
    Co Ty mówisz 🤯 a ja przy 36 rozkminiam co jest nie tak 😅 kiedy znów testujesz?
    Jutro :) trzymajcie kciuki 🙏🙏

Kira, Renia, Beza27, Cecylia25 lubią tę wiadomość

3i49y2v49c2b7dsr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2021, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili93 wrote:
    Trzymam! Daj znać 😇

• Cecylia25 Przyjaciółka

Wysłany: 11 stycznia 2021, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili93 wrote:
    Trzymam mocno ❤️

01.11.2023 - pozytywny test

• Natka1993 Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2021, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili93 wrote:
    Trzymamy, trzymamy! 😍

Ufff, ja już po weekendzie pracującym, nareszcie, teraz 2 dni wolnego i mam plan nic nie robić, serio 😂 potrzebuje odpocząć 😜😁 u mnie w nocy pojawił się znów śluz płodny 😏 I to tak rozciągliwy, że chyba 1 raz miałam aż tak rozciągliwy 😅 sorry za szczegóły, jestem ciekawa jaka będzie temp. jak wstanę... Do środy zostały 2 dni... Nie mogę się doczekać tego monitoringu, jestem ciekawa czy pęcherzyk pękł... Mam nadzieję, że tak, bo jak nie to chyba oszaleję 😬

♀ - 27l.
    Ognisko endometriozy ❌, w trakcie wyrównania TSH - 💊 E25. Niepękające pęcherzyki. 😥
    Suplementacja:
    ➡️ Wit. D, Wit. C, Omega 3-6-9, inozytol.
    👨 - 26l.
    Suplementacja:
    ➡️ Cynk, Wit. C, Omega 3, Wit. D.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2021, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka1993 wrote:
    Trzymamy, trzymamy! 😍

Ufff, ja już po weekendzie pracującym, nareszcie, teraz 2 dni wolnego i mam plan nic nie robić, serio 😂 potrzebuje odpocząć 😜😁 u mnie w nocy pojawił się znów śluz płodny 😏 I to tak rozciągliwy, że chyba 1 raz miałam aż tak rozciągliwy 😅 sorry za szczegóły, jestem ciekawa jaka będzie temp. jak wstanę... Do środy zostały 2 dni... Nie mogę się doczekać tego monitoringu, jestem ciekawa czy pęcherzyk pękł... Mam nadzieję, że tak, bo jak nie to chyba oszaleję 😬
    Zawsze w następnym cyklu może ci zlecił zastrzyk 😇 a testy owu nadal robisz?

• Cecylia25 Przyjaciółka

Wysłany: 11 stycznia 2021, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wieczorem kilka nitek krwi ale rano czysto a ja mojemu już powiedziałam że 🙉😅 trochę głupio wyszło

• Natka1993 Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2021, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Zawsze w następnym cyklu może ci zlecił zastrzyk 😇 a testy owu nadal robisz?

Wczoraj zrobiłam, ale popołudniu - negatywny. I tylko jeden. A w ostatnim cyklu miałam tak że rano był negatyw, popołudniu trochę mocniejsza ale negatyw, a wieczorem dwie grube krechy, znów rano negatyw. Więc nie wiem czy po prostu tego nie przeoczyłam 😫

♀ - 27l.
    Ognisko endometriozy ❌, w trakcie wyrównania TSH - 💊 E25. Niepękające pęcherzyki. 😥
    Suplementacja:
    👨 - 26l.
    Suplementacja:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2021, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka1993 wrote:
    Wczoraj zrobiłam, ale popołudniu - negatywny. I tylko jeden. A w ostatnim cyklu miałam tak że rano był negatyw, popołudniu trochę mocniejsza ale negatyw, a wieczorem dwie grube krechy, znów rano negatyw. Więc nie wiem czy po prostu tego nie przeoczyłam 😫
    W sumie całkiem możliwe, a to twój pierwszy cykl stymulowany? Nie masz swoich owulacji?

Asia9031 lubi tę wiadomość

• MichaLina Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2021, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, robiliście kiedyś testy owu z horienmedical? Czytałam że one się słabo wybarwiają, to prawda?

m3sx3e3kecqpqjc6.png

• Natka1993 Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2021, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    W sumie całkiem możliwe, a to twój pierwszy cykl stymulowany? Nie masz swoich owulacji?

Nie mam stymulacji, na razie sam monitoring bez żadnych leków. Była jedna sytuacja gdzie pęcherzyk nie pękł. Stąd decyzja lekarza o monitoringu - czy to jednorazowa akcja czy jakiś poważniejszy problem :)

♀ - 27l.
    Suplementacja:
    👨 - 26l.
    Suplementacja:
  • szczesciara30 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2021, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś 33 dc testy raz tak raz tak pokazują więc czekam w kolejce na betę co ma być to będzie. Może miałam bezowulacujny że ten okres się spóźnia.. Albo biochem.. Trudno gdybac ale. Moje się ujrzeć ujemna betę

w57vrjjgs1ia7rw6.png

Wysłany: 11 stycznia 2021, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesciara30 wrote:
    U mnie dziś 33 dc testy raz tak raz tak pokazują więc czekam w kolejce na betę co ma być to będzie. Może miałam bezowulacujny że ten okres się spóźnia.. Albo biochem.. Trudno gdybac ale. Boję się ujrzeć ujemna betę

w57vrjjgs1ia7rw6.png
  • Cecylia25 Przyjaciółka

Wysłany: 11 stycznia 2021, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesciara30 wrote:
    Mnie bardzo kusi zrobić betę ale za bardzo się boję że będzie negatywna i czekam sobie nie wiem już sama na co 🤔

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2021, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka1993 wrote:
    Nie mam stymulacji, na razie sam monitoring bez żadnych leków. Była jedna sytuacja gdzie pęcherzyk nie pękł. Stąd decyzja lekarza o monitoringu - czy to jednorazowa akcja czy jakiś poważniejszy problem :)
    Sam to na razie że spokojem :) ja w sumie też raz miałam jednorazowa sytuację że torbiel się zrobiła po niepieknietym potem byłam w grudniu po hsg i w 14 DC pęcherzyki były zbyt małe lekarz stwierdził wtedy o stymulacji i od razu żeby podać zastrzyk . Mi to tam pasuje staram się zbyt długo żeby strzelać czy pęknie czy nie , moja psychika chyba też by to nie wytrzymała

• Szyszka90 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2021, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dziewczyny z rana? Są jakieś kreseczki?

Szczęściara czekamy na wyniki 😍

Starania od 03.2020

09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.

ONA
    Hormony OK
    Wymazy OK

ON
    Mofrologia 3%
    HBA 21%
    fDNA 11%

mhsv3e5exoqxv630.png

Wysłany: 11 stycznia 2021, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cecylia25 wrote:
    Mnie bardzo kusi zrobić betę ale za bardzo się boję że będzie negatywna i czekam sobie nie wiem już sama na co 🤔
    Ja idę bo już spać przez to nie mogę cały czas o tym myślę a tak to sytuacja będzie wiadoma

Cecylia25, futuremama lubią tę wiadomość

w57vrjjgs1ia7rw6.png
  • Cecylia25 Przyjaciółka

Wysłany: 11 stycznia 2021, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesciara30 wrote:
    Ja idę bo już spać przez to nie mogę cały czas o tym myślę a tak to sytuacja będzie wiadoma
    Trzymam kciuki 😘

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2021, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesciara30 wrote:
    Kciuki ✊✊

• Cecylia25 Przyjaciółka

Wysłany: 11 stycznia 2021, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadeszła 🙉 🤷‍♀️
    To był nasz ostatni cykl starań... Ponownie zaczynamy za prawie rok jak skończymy domek i będziemy na swoim... Nie chcę żadnej z Was wtedy spotkać na testowaniu, chyba że z kolejnym maleństwem 😘 powodzenia ❤️❤️❤️

Lolipop, Luusia, Otter, redka, Karo123, Stysia16, Jo_an, Renia, Olenkaqx, Agata :), Kira, Nynka, Syla87 lubią tę wiadomość

‹‹ 72 73 74 75 76 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ