Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarloina wrote:Wiem, ze ból jajnika nie musi oznaczać ciąży tylko po prostu nigdy nie mialam tak szybko przed@ żadnych bólów. A od rana mnie boli . Moze to jakis torbiel.. Nie mam pojęcia. A teraz ciężko jest z tymi tele poradami. Poczekam do @ , dzieki;)
-
nick nieaktualny
-
Lili93 wrote:Jutro trzymajcie kciuki 🙏🙏
Ufff, ja już po weekendzie pracującym, nareszcie, teraz 2 dni wolnego i mam plan nic nie robić, serio 😂 potrzebuje odpocząć 😜😁 u mnie w nocy pojawił się znów śluz płodny 😏 I to tak rozciągliwy, że chyba 1 raz miałam aż tak rozciągliwy 😅 sorry za szczegóły, jestem ciekawa jaka będzie temp. jak wstanę... Do środy zostały 2 dni... Nie mogę się doczekać tego monitoringu, jestem ciekawa czy pęcherzyk pękł... Mam nadzieję, że tak, bo jak nie to chyba oszaleję 😬♀ - 27l.
Ognisko endometriozy ❌, w trakcie wyrównania TSH - 💊 E25. Niepękające pęcherzyki. 😥
Suplementacja:
➡️ Wit. D, Wit. C, Omega 3-6-9, inozytol.
👨 - 26l.
Suplementacja:
➡️ Cynk, Wit. C, Omega 3, Wit. D. -
nick nieaktualnyNatka1993 wrote:Trzymamy, trzymamy! 😍
Ufff, ja już po weekendzie pracującym, nareszcie, teraz 2 dni wolnego i mam plan nic nie robić, serio 😂 potrzebuje odpocząć 😜😁 u mnie w nocy pojawił się znów śluz płodny 😏 I to tak rozciągliwy, że chyba 1 raz miałam aż tak rozciągliwy 😅 sorry za szczegóły, jestem ciekawa jaka będzie temp. jak wstanę... Do środy zostały 2 dni... Nie mogę się doczekać tego monitoringu, jestem ciekawa czy pęcherzyk pękł... Mam nadzieję, że tak, bo jak nie to chyba oszaleję 😬 -
anka wrote:Zawsze w następnym cyklu może ci zlecił zastrzyk 😇 a testy owu nadal robisz?
Wczoraj zrobiłam, ale popołudniu - negatywny. I tylko jeden. A w ostatnim cyklu miałam tak że rano był negatyw, popołudniu trochę mocniejsza ale negatyw, a wieczorem dwie grube krechy, znów rano negatyw. Więc nie wiem czy po prostu tego nie przeoczyłam 😫♀ - 27l.
Ognisko endometriozy ❌, w trakcie wyrównania TSH - 💊 E25. Niepękające pęcherzyki. 😥
Suplementacja:
👨 - 26l.
Suplementacja:
nick nieaktualnyNatka1993 wrote:Wczoraj zrobiłam, ale popołudniu - negatywny. I tylko jeden. A w ostatnim cyklu miałam tak że rano był negatyw, popołudniu trochę mocniejsza ale negatyw, a wieczorem dwie grube krechy, znów rano negatyw. Więc nie wiem czy po prostu tego nie przeoczyłam 😫
Asia9031 lubi tę wiadomość
-
anka wrote:W sumie całkiem możliwe, a to twój pierwszy cykl stymulowany? Nie masz swoich owulacji?
Nie mam stymulacji, na razie sam monitoring bez żadnych leków. Była jedna sytuacja gdzie pęcherzyk nie pękł. Stąd decyzja lekarza o monitoringu - czy to jednorazowa akcja czy jakiś poważniejszy problem♀ - 27l.
Suplementacja:
👨 - 26l.
Suplementacja:
nick nieaktualnyNatka1993 wrote:Nie mam stymulacji, na razie sam monitoring bez żadnych leków. Była jedna sytuacja gdzie pęcherzyk nie pękł. Stąd decyzja lekarza o monitoringu - czy to jednorazowa akcja czy jakiś poważniejszy problem
-
Cecylia25 wrote:Mnie bardzo kusi zrobić betę ale za bardzo się boję że będzie negatywna i czekam sobie nie wiem już sama na co 🤔
Cecylia25, futuremama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadeszła 🙉 🤷♀️
To był nasz ostatni cykl starań... Ponownie zaczynamy za prawie rok jak skończymy domek i będziemy na swoim... Nie chcę żadnej z Was wtedy spotkać na testowaniu, chyba że z kolejnym maleństwem 😘 powodzenia ❤️❤️❤️Lolipop, Luusia, Otter, redka, Karo123, Stysia16, Jo_an, Renia, Olenkaqx, Agata :), Kira, Nynka, Syla87 lubią tę wiadomość
01.11.2023 - pozytywny test