Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja się z wami za długo nie na siedziałam, dziś 28dc i już dostałam okres co jest dziwne bo zazwyczaj dostawałam około 33dc. 🙈Hej tu Ladinola pod nowym nickiem. 😁 Planowane ponowne starania w drugiej połowie 2023. 🙏
👼 18.08.2014 biochem.
👼 04.02.2015 10tc pozamaciczna
👼 01.10.2018 7tc
👼 01.05.2019 biochem.
👼 29.04.2020 7tc
❌ nieprawidłowy kariotyp u mnie -
Sara30 wrote:Często chciałam tak zrobić ale problem w tym, że u mnie na zadupiu ciężko o seans w kinie o 9 rano 🤷
Znalazłam jednak zajęcia jogi zaczynające się o 9 i zamierzam się zapisać
To mi dobrze zrobi psychicznie i fizycznie
O joga super! Bardzo dobrze, że udało się coś znaleźć w tych godzinach.♏ Ona - 32 lat
AMH - 1,42
czynnik V R2 homo / MTHFR hetero / PAI-1 homo
09.2022 Sono-HSG - drożne oba
05.2023 Histeroskopia - wycięcie polipa
09.2024 Laparoskopia + drożność - wycięcie: wodniaka, lewego jajowodu, torbieli endometrialnej; prawy jajowód drożny
🆘 endometrioza III stopnia
witamina D3 / magnez / omega 3 / PrenaCare Start / kurkumina / NAC / resweratrol
♋ On - 33 lata
morfologia 4,85%
fragmentacja 17%
witamina D3 / omega 3 / PrenaCare Start / NAC / sok pomidorowy / olej z czarnuszki
+ od 12.2022 żel Ferti-Lily
07.2022 Klinika -> 3x IUI - naturalne cykle ❌
06-07.2023 - 2x stymulacja (aromek 5-9 dc + duphaston) ❌
12.2023-01.2024 - aromek (3-7dc + Ovitrelle + duphaston) 2x IUI ❌ -
Dołącze do rozkmin o testowaniu po ovitrelle. W zeszłym cyklu moja gin kazała mi przyjść na betę w 15 dniu po zastrzyku, w tym wpisała mnie na 17 dzień po zastrzyku. Dopiero teraz sie zorientowałam. Czy to nie zdecydowanie za późno? Do tego czasu mam zapisany duphaston. Jeśli nie bedzie ciąży to nie chcę sie tyle faszerować dupkiem i wolę wczesniej odstawić i czekać na okres. Dziwne to, co sądzicie?
-
gattina wrote:O joga super! Bardzo dobrze, że udało się coś znaleźć w tych godzinach.
W lecie będzie ciężko bo zwykle gdy tylko młoda wyjdzie z domu, to lecę działać na dworze (mam potężny sad, 120mkv warzywniaka i ogromny ogród gdzie mam krzewy i kwiaty. 😵💫) Plus koszenie trawnika zajmujące ok 5h.
Ale to uczucie, gdy wszystko kwitnie, trawa wykoszona pachnie a wieczorem można usiąść na tarasie i poszydelkowac ❤️ uwielbiam
Oj chce mi się wiosny
Dzisiaj nastrój mam już lepszy, choć dzień zaczął się znienawidzoną przeze mnie zmiana planów 🫣 odwołali mi 2 wizyty zaplanowane na dzisiaj. Ale przynajmniej spędzę ostatnie chwile z mężem
Wczoraj miałam potężny spadek formy. Na szczęście u mnie takie jazdy są rzadkie i bardzo krótkie
Tak jak po diagnozie Toli uważałam, że wyciem jej nie pomogę, tak teraz zamiast wyć będę zmieniać to na co mogę mieć wpływ
Szkoda mi po prostu rzeczy, z których musiałam zrezygnować. Muszę tylko znaleźć nowe, które dadzą mi satysfakcję a będą wykonalne przy moim trybie życia
Bo że dzieci mi się udały cudowne to wiadomka ❤️rozalaa, .aś. lubią tę wiadomość
-
M94 wrote:Dołącze do rozkmin o testowaniu po ovitrelle. W zeszłym cyklu moja gin kazała mi przyjść na betę w 15 dniu po zastrzyku, w tym wpisała mnie na 17 dzień po zastrzyku. Dopiero teraz sie zorientowałam. Czy to nie zdecydowanie za późno? Do tego czasu mam zapisany duphaston. Jeśli nie bedzie ciąży to nie chcę sie tyle faszerować dupkiem i wolę wczesniej odstawić i czekać na okres. Dziwne to, co sądzicie?
Ja właśnie mam podobnie chce wiedzieć kiedy odstawić progesteron. Może w okolicach środy pójdę na betę bo to będzie 14 dni po zastrzyku. Nie mam w sobie cierpliwości za grosz
M94 lubi tę wiadomość
👩🏼 26
➡️ PCOS, zrosty, mięśniak, polip i inne 🤷♀️
👦🏻 26
➡️ bardzo słabe wyniki nasienia
👩🏼❤️👨🏻🐶🐶
💒 lipiec 2021
17 cykl starań -
Sara30 wrote:W lecie będzie ciężko bo zwykle gdy tylko młoda wyjdzie z domu, to lecę działać na dworze (mam potężny sad, 120mkv warzywniaka i ogromny ogród gdzie mam krzewy i kwiaty. 😵💫) Plus koszenie trawnika zajmujące ok 5h.
Ale to uczucie, gdy wszystko kwitnie, trawa wykoszona pachnie a wieczorem można usiąść na tarasie i poszydelkowac ❤️ uwielbiam
Oj chce mi się wiosny
Dzisiaj nastrój mam już lepszy, choć dzień zaczął się znienawidzoną przeze mnie zmiana planów 🫣 odwołali mi 2 wizyty zaplanowane na dzisiaj. Ale przynajmniej spędzę ostatnie chwile z mężem
Wczoraj miałam potężny spadek formy. Na szczęście u mnie takie jazdy są rzadkie i bardzo krótkie
Tak jak po diagnozie Toli uważałam, że wyciem jej nie pomogę, tak teraz zamiast wyć będę zmieniać to na co mogę mieć wpływ
Szkoda mi po prostu rzeczy, z których musiałam zrezygnować. Muszę tylko znaleźć nowe, które dadzą mi satysfakcję a będą wykonalne przy moim trybie życia
Bo że dzieci mi się udały cudowne to wiadomka ❤️
Oj ogród... Mieszkając w bloku zazdroszczę Ci, chociaż wiem ile to jest pracy i do tego ciągłej, bo zawsze jest co robić, ale patrzeć na to jak to wszystko zaczyna pięknie wyglądać! Ja mam tylko ROD i musi mi to wystarczyć.
Właśnie, trzeba teraz znaleźć inne rzeczy, które będą odskocznia i będą dawać satysfakcję.♏ Ona - 32 lat
AMH - 1,42
09.2024 Laparoskopia + drożność - wycięcie: wodniaka, lewego jajowodu, torbieli endometrialnej; prawy jajowód drożny
witamina D3 / magnez / omega 3 / PrenaCare Start / kurkumina / NAC / resweratrol
♋ On - 33 lata
morfologia 4,85%
fragmentacja 17%
witamina D3 / omega 3 / PrenaCare Start / NAC / sok pomidorowy / olej z czarnuszki
Dziewczyny krew na proga już spuszczona🤞🏽
Taka super babka mi się trafiła, że nawet nie wiedziałam kiedy się wkuła😁gattina, bzksz, M94, GlamAnonimRe, Sara30, Karina123, Evondita82, Ancalime, Jo88, SandraH.97, Mart768, Agn1000, Cotakoza, rozalaa, Anett93, .aś. lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Jak mnie mąż potrafi czasem zaskoczyć... Poszedł dzisiaj na pobranie krwi do przychodni pod blokiem. Przychodnia zwykła NFZ, ale badania krwi akurat robił prywatnie. Dzwoni do mnie po wyjściu i pyta się jak tu się odbierało wyniki, bo nie dostał żadnej kartki do zalogowania się w necie. Tłumacze mu i pytam się kiedy mają być wyniki, a on co? Nie wiem, zapomniałem się zapytać 🤦🏽♀️😂♏ Ona - 32 lat
AMH - 1,42
♋ On - 33 lata
morfologia 4,85%
fragmentacja 17%
Bialeekk wrote:Dziewczyny krew na proga już spuszczona🤞🏽
Taka super babka mi się trafiła, że nawet nie wiedziałam kiedy się wkuła😁
To czekamy na wyniki 🤞Bialeekk lubi tę wiadomość
♏ Ona - 32 lat
AMH - 1,42
♋ On - 33 lata
morfologia 4,85%
fragmentacja 17%
Karina123 wrote:Ja właśnie mam podobnie chce wiedzieć kiedy odstawić progesteron. Może w okolicach środy pójdę na betę bo to będzie 14 dni po zastrzyku. Nie mam w sobie cierpliwości za grosz
-
Bialeekk wrote:Dziewczyny krew na proga już spuszczona🤞🏽
Taka super babka mi się trafiła, że nawet nie wiedziałam kiedy się wkuła😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2023, 11:15
Bialeekk lubi tę wiadomość
Każdy o coś walczy.
Każdy o czymś marzy.
04.2021 ⏸️ (7cs)
01.2022 👶(CC) -
M94 wrote:Dołącze do rozkmin o testowaniu po ovitrelle. W zeszłym cyklu moja gin kazała mi przyjść na betę w 15 dniu po zastrzyku, w tym wpisała mnie na 17 dzień po zastrzyku. Dopiero teraz sie zorientowałam. Czy to nie zdecydowanie za późno? Do tego czasu mam zapisany duphaston. Jeśli nie bedzie ciąży to nie chcę sie tyle faszerować dupkiem i wolę wczesniej odstawić i czekać na okres. Dziwne to, co sądzicie?
M94 lubi tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Oj 17 dni po to długo. 14 wydaje mi się ok, wtedy na 100% nie ma już zafałszowania. Ja właśnie robię te 12 I 13 dnia testy nawet żeby odstawić luteinę i nie przeciągać cyklu
-
Białek trzymam kciuki za proga ale ja to na betę czekam twoją
Gattina ja uwielbiam ciszę, spokój, naturę. Mieszkałam w bloku chwilę i wiem, że to nie dla mnie. Wolę nie mieć kebaba z dowozem ale uwielbiam się zmęczyć przy koszeniu trawnika. Relaksuje mnie wieczorne podlewanie 🤭
A potem popołudniu, dzieci na trampolinie czy w piaskownicy, można usiąść sobie z kawą mrożoną i wyciągnąć nogi ❤️
Mąż na urodziny kupił mi na taras fotel kokon podwieszany 😍 także w tym roku chwasty będą rosły a ja się będę bujać 😂Bialeekk, bzksz, Mart768, gattina, Lipcowa, .aś. lubią tę wiadomość
-
M94 wrote:No wlasnie. Cierpliwość cierpliwością, ale po co mam sobie tak sztucznie cykl wydłużać jeśli ciąży miałoby nie być. Ja chyba zadzwonię do swojej kliniki i zapytam czy to nie błąd. Betę robię w klinice za darmo zgodnie z planem leczenia, to nie jest tak że ide prywatnie do labu kiedy chcę, wiec nie chce tez jechać bez sensu wczesniej bez uprzedzenia zeby mnie czasem nie odprawili z kwitkiem… moge dać znac co powiedzą jak zadzwonie. A nuz maja w tym jakaś logikę…? 🤔🫣
Koniecznie daj znać !
Bialek i już po strachu 👍 z tym pobieraniem krwi to tak jest, ze czasami trafi się osoba, która nie ma do tego ręki. Ostatnio byłam na krzywej i trafiła mi się pielęgniarka, która robiła to wręcz brutalnie haha i 3 pobranie było dla mnie dramatem bo od 2 poprzednich już pojawiły się sińce 🥺
M94 lubi tę wiadomość
👩🏼 26
➡️ PCOS, zrosty, mięśniak, polip i inne 🤷♀️
👦🏻 26
➡️ bardzo słabe wyniki nasienia
👩🏼❤️👨🏻🐶🐶
💒 lipiec 2021
17 cykl starań -
....i wrote:Chyba w tym miesiącu też się dołączę do testowania, jeżeli nie przyjdzie @ do piątku.
Staramy się od 09.22. Robiłam już test w noc sylwestrowa, ale był negatywny w 8dpo. Ale dziś wygląda że mam lekkie ślady krwi, może implementacyjne.
Piersi większe niż na okres, mam zgage która pojawią się co 3 godziny i jak nie zjem coś to przechodzi to w mdlosci, i od 2ch dni pobolewa podbrzusze.
Trzymam kciuki żeby tobie wyszły ⏸️ ☺️....i lubi tę wiadomość
-
Karina wrote:Ja właśnie dzisiaj też lekkie krwawienie, wczoraj i przedwczoraj mocne bóle jajników, ciągle mi się odbija a nic takiego przecież nie jem. Dzisiaj mam 8dpo, test negatywny i to trochę mnie zdolowalo. Chociaż patrząc na objawy to może za wcześnie z tym testem.
Trzymam kciuki żeby tobie wyszły ⏸️ ☺️
Ja masz plamienie to z 48h od niego dopiero test by coś pokazał 😉 -
Dziewczyny, czy któraś z Was jest z województwa kujawsko-pomorskiego i może mi polecić jakąś klinikę? Nie wiemy, czy celować w Bydgoszcz, czy jednak lepiej wybrać się do Poznania, a właśnie przy nowym roku wkradła się rozmowa, że czas wybrać.
Do Bydgoszczy mamy rzut beretem, jednak ginekolog, który podejmował próby stymulowania mnie sugerował Poznań.👩🏻 28 | 👨🏻 29
📆 08/2023 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 8 tc 💔
📆 12/2023 ➡️ Laparoskopia, udrożnienie jajowodu ✅
📆 04/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 6 tc 💔
📆 05/2024 ➡️ Ciąża biochemiczna 💔
📆 07/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 7 tc 💔
📆 10/2024 ➡️ Dwie kreseczki (10.10)… 🤞🏻
📆 10/2024 ➡️ Konsultacja u doktora P. Mamy nadzieję 🩷💙🩷
2025 r. będzie Nasz. 💙
-
Karina test 8dpo nie za bardzo ma sens, to za wcześnie
Jeśli dzisiaj miałaś plamienie to może właśnie dochodzi do implantacji i za 2 dni już coś będzie na teście ❤️ trzymam za to kciuki.
A ta biel? Uznaj, że jej nie widziałaśKarina, ....i lubią tę wiadomość