Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to w ogóle nie wierzę w te zodiaki
Kiedyś z mężem przegraliśmy w Gierki małżeńskie tylko dlatego, że nie znaliśmy wzajemnie swoich znaków zodiaku 😆 Po tym się dowiedzieliśmy tylko po to, aby nas tym nikt nie zagiął. Ale czym one się charakteryzują to już nie mam pojęcia do dziś.
Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
RiverS ja skorpion a mój maz baran 😅
Że my się jeszcze nie pozabijaliśmy... 🤣
Tolka też baran. Choroba chorobą... Autyzm autyzmem... Ale charakteru ojca nie wydlubiesz 🤣Natosia, Kasio lubią tę wiadomość
-
agentka93 wrote:Ja to w ogóle nie wierzę w te zodiaki
Kiedyś z mężem przegraliśmy w Gierki małżeńskie tylko dlatego, że nie znaliśmy wzajemnie swoich znaków zodiaku 😆 Po tym się dowiedzieliśmy tylko po to, aby nas tym nikt nie zagiął. Ale czym one się charakteryzują to już nie mam pojęcia do dziś.PAI-1, MTHFR - homo❌
10.2023 🎀❤️ (2 cs)
05.2025 👼🏻💔 (T13, 14+0, 2 cs)
Kariotyp ❓ -
Ja trochę liczę na pannę
u mnie waga w miejscu też, trochę czytałam o tym przyroście wagi i powiem Wam, że się troche obawiam, że nagle mi ta waga wystrzeli. No ale cóż
smaruje się smaruje, nie jem śmieci, cukier w normie, nic innego nie mogę zrobić 🤷😅
Ja baran, mąż lew 🦁Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2023, 21:55
-
Kania_czubajka wrote:Ja trochę liczę na pannę
u mnie waga w miejscu też, trochę czytałam o tym przyroście wagi i powiem Wam, że się troche obawiam, że nagle mi ta waga wystrzeli. No ale cóż
smaruje się smaruje, nie jem śmieci, cukier w normie, nic innego nie mogę zrobić 🤷😅
Ja w ciąży z Emma przywaliłam 22 albo 24 kg (nie pamiętam albo nie chcę pamiętać 😅), z Emilem 4 kg a z Tolką schudłam. I wiem jedno - przyrost naszej wagi nijak ma się do wagi dziecka 🤷🏻♀️
Więc ja się zbytnio nie przejmuje bo jeśli jem normalnie, ruszam się normalnie, to nie mam większego wpływu na to. -
Kania_czubajka wrote:Wydaje mi się, że to chyba już strzelec, bo z końca listopada
prawie że Andrzejkowy. Dużo słyszę o tym, że skorpiony takie niegrzeczne znaki zodiaku a moja najlepsza przyjaciółka jest skorpionem o jest do serca przyłóż dziewczyna 😅
strzelce chyba są podobne, tak czy siak zapytaj haha:D2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Ja Rak a mój maz bliźnięta dziwne połączenie, ale póki co dobrze nam że sobą ❤
Badania prenatalne które mialam mieć za tydzień jednak będę miala jutro 🙉 ekscytuje się i stresuje jednocześnie 🤯
Sara30, RiverS, Kasio lubią tę wiadomość
-
Niuśka super! To jutro trzymamy kciuki za Ciebie i kropka
Dziewczyny, mój 6-latek miał dzisiaj warsztaty florystyczne w przedszkolu. Zobaczcie jaką pracę przyniósł mamie 😍 to żywe kwiaty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2023, 00:13
agentka93, Ancalime, Niuśka, Pucz, RiverS, Maiora, Kasio, Natosia lubią tę wiadomość
-
Niuśka wrote:Ja Rak a mój maz bliźnięta dziwne połączenie, ale póki co dobrze nam że sobą ❤
Badania prenatalne które mialam mieć za tydzień jednak będę miala jutro 🙉 ekscytuje się i stresuje jednocześnie 🤯
Sara, powiem Ci, że lepsza praca, niż ja bym zrobiła moimi dwoma lewymi rękami 😯 nasze dziecko będzie poszkodowane artystycznie, chyba,że mąż coś pomoże 🤣
A jeszcze jedno, wizyty podamnastepna: 19.04, połówkowe 30.05 (ja jeszcze o nich nawet nie zaczęłam myśleć, a pani już wczoraj mnie zapisywały 😂)
PAI-1, MTHFR - homo❌
10.2023 🎀❤️ (2 cs)
Kariotyp ❓ -
Ogoorkowa, pani doktor coś wypadło w przyszły czwartek i moja wizyta została przeniesiona na dzisiaj
Sara świetnie mu wyszło, super wgl że w pekolu robią takie rzeczy kwiaty zresztą do najtańszych nie należą 😊 -
Niuśka wrote:Sara świetnie mu wyszło, super wgl że w pekolu robią takie rzeczy kwiaty zresztą do najtańszych nie należą 😊
Rodzice kasę dają na takie rzeczy wiadomo 😎
Ale fajnie, że organizują i że młody się zainteresował
Niuśka kciuki na wizycie.
My dziś ze starym jedziemy do Toli do przedszkola na warsztaty wielkanocne. Będę robiła stroik wielkanocny a oni będą patrzeć 🤣 -
Niuśka samych dobrych wieści na wizycie 🤞🍀
Ja powinnam dostać dzisiaj maila z wynikami z prenatalnych bo to już 2 tygodnie 🤔 zawsze się zastanawiam czy dobrze maila podałam 😅
Nastrajam się pozytywnymi myślami na tą ciążę, przeglądała ciuszki już kilka razy a mam łącznie 3 body z długim rękawem, 1x body z krótkim że spodniami, sweterek też że spodniami i kombinezonik w szopy bez kaptura xD denerwują mnie takie niepotrzebne dodatki które przeszkadzają i mogą być niewygodne😉
Przeglądałam też wczoraj staniki takie pooperacyjne np z zapięciem z przodu... chcę poprostu przywyknąć do tej myśli że tak będzie, na szczęście nie mam dużych piersi więc nie będzie to jakaś spektakularna różnica... mąż na bank mi powie żebym kupowała co potrzebuje, ale ja już myślę jak to ewentualnie połączyć z karmieniem 🤔 czy branża wgl przewiduje biustonosz na protezę i do karmienia 🤔 chce sobie to w głowie znormalizować... nie mam pojęcia na ile mi siw to uda ale jak będę uciekać od tematu to będzie gorzej 🥴👩34l 👦32l
Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
mutacja heterozygota:
czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮💨)
23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g
-
Longanimity oswajanie tematu to chyba bardzo dobry krok. Jesteś strasznie dzielna 😘
Ja w kwestii biustonosza nie podpowiem ale tak sobie myślę... To musi być specjalny biustonosz? No bo proteza jak się domyślam, będzie dobrana rozmiarem tak, aby była wielkości twojej zdrowej piersi 🤔 Czy więc nie zmieści się w zwykłym biustonoszu? 🤔
Przepraszam, jeśli pytam głupio ale naprawdę nie wiem. -
Myślę o takiej zwykłej bawełnianej wkładce szczególnie na lato jak jeszcze blizna będzie świeża żeby oddychało i nie wiem czy z takiego zwykłego nie będzie wypadać.. te biustonosze pooperacyjne są raczej bardziej zabudowane i maja kieszonki... chociaż tym do karmienia się nie przyglądałam jeszcze... mam czas na spokojnie żeby zbadać temat.👩34l 👦32l
Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
mutacja heterozygota:
czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮💨)
23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g
-
Sara30 wrote:Ej halo halo 😅 ja będę do ostatniej kropli krwi broniła dobrego imienia skorpionów 😅
Sara30, Natosia lubią tę wiadomość
-
Niuśka, powodzenia!
Ja już po trzecich prenatalnych 😂 pierwsze prywatne, drugie na luxmed a teraz trzecie w szpitalu 😅 i zdecydowanie to było najlepsze. Z sercem wszystko w porządku, wszystkie pomiary bardzo dobre, tylko chude i długie maleństwo. No i pani powiedziała, że na 95% dziewczynka, więc patrząc na to, że tylko luxmedowskie twierdziło, że chyba chłopiec (a było zdecydowanie najgorzej robione i na najsłabszym sprzęcie), to nastawiam się na Antoninę Helenę ❤️
Mam też dużo nowych fot, w sam raz na święta 😀Ogoorkowa, Sara30 lubią tę wiadomość
26
hashimoto + niedoczynność
marzec 2022 usunięta torbiel jajnika 8 cm
👩🏼🍼 Tosia 🤍 -
Ale Ci zazdroszczę tego 3D ! 😁 nam nie zrobiła ;(
Czy po takiej ilości prenatalnych nie boli Cie brzuch ?ja przyznam, że wczoraj mnie do wieczora jelita bolały, tak.mi posciskała je przy badaniu 😵💫
PAI-1, MTHFR - homo❌
10.2023 🎀❤️ (2 cs)
Kariotyp ❓ -
RiverS jesteś naszą rekordzistką prenatalnych 😂
Ja po poradni patologii- bardzo konkretna babeczka, zrobiła mi też szybkie usg i konkretnie powiedziała co na tych badaniach od 17tc będzie sprawdzane.
Na 25 kwietnia mam już zaplanowane przyjęcie do szpitala, wychodzi się tego samego dnia. I tak co tydzień przez 10 tygodni będę chodzić.
Naoglądam się tej mojej panienki
Ale uspokoiła mnie- powiedziała, że przy Plaquenilu ryzyko jest niższe niż statystyczne.
Muszę pogadać z szefem, bo to jednak jeden dzień w tygodniu z pracy wyjęty.Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
Agentka, RiverS dobre wiadomości
RiverS fotka miodzio 😍
Ja właśnie wróciłam do domu i zamierzam dziś ogarnąć tylko chatę, zrobić obiad i poodpoczywac 😁 ciekawe co z tego wyjdzie