X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨‍👩‍👧‍👦
Odpowiedz

Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨‍👩‍👧‍👦

Oceń ten wątek:
  • Maiora Autorytet

Wysłany: 10 maja 2023, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meeg wrote:
    Ancalime trzymam✊️✊️ oby wszystko się unormowało, oby było dobrze, pamiętaj że twoj maluszek jest silny i waleczny od samego poczatku 😘

Tak ja też nie znałam tych wózków a znalazłem je po szukaniu w kategorii najlepsze terenowe 🚜Akurat kolorystyka i design dokładnie taki jak chce uchwyty z ekoskory torba i wszystkie potrzebne dodatki i szmery bajery więc już zakończyłam poszukiwania 🙂

A z tym krzesełkiem i nauka jedzenia jak widzę jak małe dzieci jedzą to na dobrą sprawę jedyne co mogłoby się sprawdzić to zagroda do jedzenia. może stary coś wyspawa z nierdzewki a ja będę myć karsherem 🙈

Agentka wygrałaś z systemem. Brawo ty ! 🙂👍

Meeg zagroda z nierdzewki to świetny plan :) i karmić w ogrodzie żeby nie było jak u mojej siostry że zupa buraczkowa wylądowała na suficie 😂😂😂😂😂

Cześć Dziewczyny z ranka!
    Ja dziś wstalam w bardzo dobrym humorze (może nie wstałam dalej kisne w łóżku 😂 obudziłam się 😂). Wczorajszy stres minął. Czekam na starego, mam cichą nadzieję że dziś uda mu się wrócić.
    Sara masz rację on już ma plan co i jak. Ja od dawna jestem za tym żeby zmienił pracę bo tam naprawdę zaczyna się robić bardzo źle. Czekam na jego decyzję. Myślę że dociagnie tam do końca miesiąca i poszuka czegoś innego w tym czasie.
    Dziękuję wam za wsparcie ❤️ jesteście niezastąpione ❤️
    Longanimity straszna lipa z tym przeziębieniem, daj znać koniecznie co lekarz prowadzący na to. ❤️
    Agentka trzymamy kciuki 🤞
    Ancalime moja siostrzenica miała ten sam problem. Dzięki Bogu nie musiała mieć operacji ale przez 5 lat musiała brać furagine i cardure. Teraz już się unormowało i odstawilili leki jakiś czas temu.

Ancalime, Meeg lubią tę wiadomość

👩 30l.👦 33l.

Razem od 2012
    Ślub 2019

age.png

Kochamy Cię Synku❤️🙏
  • Ancalime Autorytet

Wysłany: 10 maja 2023, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jakoś skojarzyło mi się zwłaszcza ze mną, Maiorą i Sarą (słomiane wdowy team), ale przecież tyczy się i pracującch na miejscu - czy Wasi mężowie planują zostać dłużej po rozwiązaniu?

Przy pierwszej córce mąż był 3,5 tyg. w domu i to był cudowny czas. Mąż duuuzo pomagał, choćby gotując. I mieliśmy czas poznać się z naszą córcią. Jak u Was wyglądają plany? Przecież przy zmianie pracy głupio na starcie zacząć od urlopu 🤔.

My wstępnie znowu planujemy 3-4 tyg urlopu, ale zobaczymy czy budżet to udźwignie. Jednak u starego na urlopie liczy się średnia z podstawy, co nas ciężko urządza - zwłaszcza jeżeli na wypłatę macierzyńskiego z ZUSu miałabym czekać tyle co przy pierwszej córze (3 miesiące!!)

Starania od 01.20
    18.01. Beta 3454 prog 9,5
    24.01. Beta 10319 (44%)
    28.01. USG 6+1 CRL 4,7mm, YS 3,9mm
    03.02. USG 6+4 CRL 6,2mm
    ❤️ zostań z nami
    age.png
  • Longanimity Autorytet

Wysłany: 10 maja 2023, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i operacja przeniesiona 😮‍💨 ale bardzo miła pani doktor z którą rozmawiałam jak tylko powiedziałam nazwisko to odrazu wiedziała że to ja w ciąży jestem 😅 No i powiedziała żeby dzwonić początkiem tygodnia jak już zacznę zdrowieć to ustalimy nowy termin. No trudno widocznie tak miało być 🤷‍♀️

Powiedzcie macie jakieś patenty poza: instalacjami, płukaniem zatok, imbir, miód, cytryna i kwiat czarnego bzu? Oczywiście nie biorę wszystkiego na raz 😆 używam jeszcze prenalen katar, no i odrazu mówię że mleko z czosnkiem odpada że względów jelitowych 😉

Co do urlopu to zakładam że mąż weźmie 2tyg, być może jak będzie opcją opieki nademną to może te skorzysta no i ma możliwość jeszcze chyba 8dni urlopu zdrowotnego wziąć, ale to raczej wszystko wyjdzie w praniu 😊

paulina_ lubi tę wiadomość

👩34l 👦32l
    Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
    mutacja heterozygota:
    czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
    23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮‍💨)

23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g

age.png
  • Sara30 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2023, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancalime my planujemy, że mąż przyjedzie na te 3-4 tygodnie właśnie. Z 2 tyg przed terminem do 2 tyg po. Będzie to obciążające finansowo ale trudno. Teraz jedzie w sobotę, przyjeżdża na początku lipca na tydzień i potem przyjeżdża... Dopiero przed porodem.

Maiora ja uwielbiam lato bo jemy na tarasie 😬😁 tym samym mniej mycia ścian po jedzeniu Toli 🤣

Longanimity oby lekarz dał Ci pozytywną odpowiedź ale z tego co się orientuję, to najdrobniejsze przeziębienie jest bezwzględnym przeciwwskazaniem do narkozy. Nie wiem tylko czy tak samo tyczy się to dorosłych jak dzieci. Ale u dzieci na 100000% 😒 oby jednak nie i oby to było jakieś poranne zawirowanie a nie infekcja.

Agentka brawo ty 😁 do przebiegłych świat należy (i wysypanych) 😬

Maiora jeśli w firmie źle się dzieje, to nie ma się co kurczowo trzymać. A patrząc po kwocie jaką firma zaoferowała za dodatkową pracę to naprawdę szał 😒

Maiora lubi tę wiadomość

💁🏻‍♀️33
    🙋🏻‍♂️38
    👩🏻🩷9 E 👦🏻🩵8 E 👧🏻🩷6 T 👶🏻 L:
    age.png

Szalona rodzina z 4 szalonych dzieci 🤪
    Szalona matka córki z niepełnosprawnościami 👻
  • Sara30 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2023, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Longanimity dopiero doczytałam. Najważniejsze, jest Twoje i maluszka bezpieczeństwo. A narkoza przy infekcji to nie jest szczęśliwe połączenie. Niestety, tak widocznie miało być. Wykuruj się na spokojnie. Choć wiem, że już chciałaś mieć to za sobą zwłaszcza, gdy psychicznie już się nastawiłas. Ale wasze bezpieczeństwo jest priorytetem 😘

💁🏻‍♀️33
    🙋🏻‍♂️38
    age.png

• Longanimity Autorytet

Wysłany: 10 maja 2023, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś dość spokojnie to przyjęłam, bo właśnie wiem że najważniejsze żeby zmniejszyć ryzyko powikłań do minimum. Jakoś ten rok nauczył mnie hmm... pokory? Przyjmuje co los mi daje i staram się z tego coś pozytywnego wyciągnąć... z choroby niekoniecznie 😆 ale we wtorek mają być zdjęcia chrześnicy mojego męża na roczek (nie przepadam za ustawkami w studio ale miło mieć taką pamiątkę) w każdym razie po operacji chyba psychicznie nie byłabym gotowa żeby pójść a tak to myślę że już ogarnę się zdrowotnie 😊 no I na spokojnie na prenatalne pojedziemy 😉

Ogoorkowa, Meeg lubią tę wiadomość

👩34l 👦32l
    Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
    mutacja heterozygota:
    23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮‍💨)

age.png
  • Longanimity Autorytet

Wysłany: 10 maja 2023, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do wózka to chyba ktoś mi mówił o tym abc designe 🤔 w każdym razie posiadacz był zadowolony 😉 szwagierka ostatnio mówiła że myślą nad inną spacerowką bo ta która mają jest spoko na chodniki na osiedlu a jak pojechali gdzieś na spacer to masakra, a że wybierają się na wakacje nad morze to chyba coś muszą zakupić innego (dłuższy pobyt w mniejszej miejscowości więc nie będą chodzić głównym depatakiem).
    My będziemy myśleć na wiosnę o innej spacerowce i jednak cały czas myślę o xlanderze 😁

Meeg lubi tę wiadomość

👩34l 👦32l
    mutacja heterozygota:

age.png
  • Ogoorkowa Autorytet

Wysłany: 10 maja 2023, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Longanimity zawsze szukajmy plusów tego, co nam los przynosi <3 masz bardzo dobre podejście :)

Ancalime u nas jest luz, aż żal opowiadać przy Waszych sytuacjach... mąż weźmie ze 3 tyg urlopu, ale pracuje zdalnie od 3 lat, na dodatek ma pracę dość hmmm... zadaniową. Czasem jak nic się nie dzieje, to ma tylko dzienne spotkanie zespołu i musi tylko zerkać, czy coś się nie dzieje (jest powiadomienie dźwiękowe, więc może sobie robić w tym czasie cokolwiek, byle usłyszał). Czasem ma też dyżur i jak coś się wtedy stanie, to przesiedzi w weekend 30 h przy komputerze, ale ogólnie jego koledzy z zespołu są w pracy, wykonują co jest w ich obowiązkach a dzieciaków z rąk nie wypuszczają :D

Co do zrządzeń lodu, przesunęli mi połówkowe właśnie na 23.05 :O ale może i dobrze, bo późniejsza godzina, to może wezmę tylko pół dnia wolnego, zawsze to będzie więcej godzin i $...

Aaa a co do wózków, to my się ostatecznie zdecydowaliśmy na Priama 2.0 - funkcjonalność w zasadzie jak w 4.0 a nowy w cenie o 500 zł wyższej, niż w jakiej używki w dobrym stanie chodzą... Znajomi i kuzynka są zadowoleni a najbardziej przemawia do mnie to, że wykorzystują go też przy drugim dziecku i nadal wygląda świetnie, gdzie niektórzy mocno narzekają na stan swoich wózków po eksploatacji przy 1...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2023, 10:47

PAI-1, MTHFR - homo❌

10.2023 🎀❤️ (2 cs)
    05.2025 👼🏻💔 (T13, 14+0, 2 cs)

Kariotyp ❓
  • Maiora Autorytet

Wysłany: 10 maja 2023, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ma zmieniać pracę to teraz żeby właśnie na wrzesień mógł wziąć wolne. Też planujemy 4tyg (około 1-2 tyg przed i 2 tyg po).

👩 30l.👦 33l.

Razem od 2012
    Ślub 2019

age.png

Kochamy Cię Synku❤️🙏
  • Sara30 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2023, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogórkowa o to to! Ja dla Toli miałam używanego X-landera. Nie wiem po ilu dzieciach był ale wciąż wyglądał i funkcjonował jak nowy 😍 i po niej nadal spokojnie nadawałby się dla kolejnego dziecka. Ale miałam też wózek, który kupiony nowy po roku użytkowania wyglądał strasznie 🥴

Ja też liczę się z tym, że dużo będę nosić w chuście i napewno na wyjścia np do lasu zdecydowanie wolę wrzucić sobie dziecko na plecy i mieć wolne ręce zamiast szarpać się z wózkiem :)

💁🏻‍♀️33
    🙋🏻‍♂️38
    age.png

• RiverS Autorytet

Wysłany: 10 maja 2023, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Longanimty, mam nadzieję, że raz dwa się wykurujesz i szybko będzie po operacji 🤞

Co do wózków ja się chyba zdecyduje też na xlandera xmove, ale czekam z zakupem aż będą najnowsze testy adac, bo podobno jak się kupuje razem wózek i fotelik można dostać w bobowózkach dobre zniżki 😅
    Mimo że ciężki to nawet jeśli zostaniemy tu w mieszkaniu będę mogła liczyc na pomoc we wniesieniu od sąsiada albo taty, bo pracuje bardzo blisko i bedzie mógł wyskoczyć wnieść/znieść jak już mąż do pracy wróci, a chodzę raczej po trudnych terenach.

A, no i w temacie oszczędności, na Vinted w weekend dostawa ma być za 2 zł, więc czas szykować koszyk 😜

Agentka, ja też zawsze wolę się wyspać i jeszcze chyba nigdy zle na tym nie wyszłam 😜

26
    hashimoto + niedoczynność
    marzec 2022 usunięta torbiel jajnika 8 cm

👩🏼‍🍼 Tosia 🤍
  • Meeg Autorytet

Wysłany: 10 maja 2023, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara30 wrote:
    Ogórkowa o to to! Ja dla Toli miałam używanego X-landera. Nie wiem po ilu dzieciach był ale wciąż wyglądał i funkcjonował jak nowy 😍 i po niej nadal spokojnie nadawałby się dla kolejnego dziecka. Ale miałam też wózek, który kupiony nowy po roku użytkowania wyglądał strasznie 🥴

Jeżeli się xlander się sprawdził dlaczego teraz zdecydowałaś się na inny?

age.png
  • Niuśka Ekspertka

Wysłany: 10 maja 2023, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o urlop to u nas będzie podobnie jak u was - 3/4 tygodnie. Tyle że już w lipcu M będzie wiedział w których dniach dokładnie więc może zdarzyć się tak że 2- 3 tygodnie będzie przed porodem a tydzień po 😕 Ale damy rade ❤

Co do wózków miałyście może styczność z wózkami ala retro na dużych kołach, bez skrętnych kół

preg.png

👱🏼‍♀️ 22
    🧑🏽23

31.01⏸🤞🏼
    01.02 beta: 12.52 ❤
    03.02 beta:52.85🤯
    24 02 mamy ❤
    5.04 badania prenatalne 6.5 cm do Kochania 🥰
  • Meeg Autorytet

Wysłany: 10 maja 2023, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jeszcze nie planowaliśmy urlopu starego. On ma akurat fajna pracę bardzo elastyczne godziny i sam jest bardzo zaradny. Jak będzie trzeba nagotuje obiadów w słoikiem w kuchni gospodarczej w nocy czy zrobi zakupy pranie itp itd nawet pracując w ciągu dnia.
    To głownie zależy od porodu bo po CC jest potrzebna większą opieka i tu na pewno będzie brał jakieś wolne . Szefa i pracę ma bardzo ok stabilna od wielu lat i mocna pozycję, na pewno nie będzie problemu z wolnym.
    Mimo że na mamy żadnej cioci, mamy, teściowej do pomocy jestem pewna że razem damy radę i wszystko co będzie potrzebne ogarniemy. Kto jak nie my 💪

age.png
  • Longanimity Autorytet

Wysłany: 10 maja 2023, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jeszcze co do urlopu męża to my bardziej bierzemy pod uwagę żeby spędzić te początki maksymalnie razem bo gdyby coś, rodzice mieszkają piętro niżej więc o pomoc nie muszę się martwić bo tata na emeryturze i zawsze chętny do pomocy (chociażby przyjść posiedzieć przy dziecku kiedy ja pójdę pod prysznic), a obiady to w ostateczności zawsze można zamówić. Ale planuje zrobić sobie bazę pod zupy bo w TM to parę min roboty i zupa się gotuje 😊 z resztą moja mama pewnie już planuje że będzie nam gotować, ale na szczęście zawsze pyta czy chcemy a nie wciska na siłę 😉

Meeg lubi tę wiadomość

👩34l 👦32l
    mutacja heterozygota:

age.png
  • Natosia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2023, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meeg wrote:
    Ancalime trzymam✊️✊️ oby wszystko się unormowało, oby było dobrze, pamiętaj że twoj maluszek jest silny i waleczny od samego poczatku 😘

Tak ja też nie znałam tych wózków a znalazłem je po szukaniu w kategorii najlepsze terenowe 🚜Akurat kolorystyka i design dokładnie taki jak chce uchwyty z ekoskory torba i wszystkie potrzebne dodatki i szmery bajery więc już zakończyłam poszukiwania 🙂

A z tym krzesełkiem i nauka jedzenia jak widzę jak małe dzieci jedzą to na dobrą sprawę jedyne co mogłoby się sprawdzić to zagroda do jedzenia. może stary coś wyspawa z nierdzewki a ja będę myć karsherem 🙈

Agentka wygrałaś z systemem. Brawo ty ! 🙂👍
    Gdzie szukałas w kategorii „najlepsze terenowe”? Bo dla mnie ta kategoria jest jak znalazł 😊

2015/2016 - 2x cb, 1x cp

Nasze czwarte szczęście:)))
    14.03- ⏸
    15.03- beta 53,09 prog- 26,81
    17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
    20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
    24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
    06.04- 1 cm i jest ❤
    27.04- 3,5 cm dzidziola:))
    16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
    10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
    15.09- malutka ma 1100 g:)
    10.11- Marysia na świecie:)

"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."

age.png
  • Meeg Autorytet

Wysłany: 10 maja 2023, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natosia, oldschool wpisywałamw google ranking wózków terenowych i czytałam pokolei wszystkie, a później wybrane wózki dodatkowo sprawdzam recenzje na YT, po jakimś czasie wiedziałem czego chce.

Koleżanka z synkiem ze stycznia ma Peg Perego, Włoska stylóweczka ale ma żelowe koła a ja chce pompowane i tak wybrałam niemiecką solidność 😉

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2023, 13:44

Natosia lubi tę wiadomość

age.png
  • agentka93 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2023, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypisana ❤️ Policzyli małą na 300 gramów dzisiaj, co ciekawe cześć wymiarów większa, a cześć mniejsza niż wczoraj (i to nie brzuszek) 😅 Także widać, że wiele zależy od lekarza. Wyniki serduszka dobre także kolejna kontrola za tydzień.

Zrobiło się trochę cieplej i czuje dziś jakbym miała opuchnięte stopy. Pomyślałam sobie, że lato pewnie będzie pod tym względem interesujące😳

Longanimity dużo zdrówka dla Ciebie! Oby szybko minęło, super, że znalazłaś dobre strony tego przesunięcia.

Sara moje kolejne wizyty:
    17.05- echo serca
    22.05- połówkowe

Ogoorkowa lubi tę wiadomość

Hashimoto, z.Sjögrena
    ANA3 dodatnie
    Pai homo 4G

10.2022- puste jajo 8tc.
    25.01- beta:80, prog: 31
    03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
    11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
    17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
    28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
    18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
    21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
    11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
    09.05- 284 gramy małej damy
    22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
    23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
    04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
    21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
    04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
    29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
    18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀

28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝
  • Sara30 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2023, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meeg wrote:
    Jeżeli się xlander się sprawdził dlaczego teraz zdecydowałaś się na inny?

Dla Tolki wybierając wózek wahałam się między x-landerem a joolzem właśnie 🙈 wybrałam ten pierwszy.. a że ja lubię zmiany to... 😬

💁🏻‍♀️33
    🙋🏻‍♂️38
    age.png

• Sara30 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2023, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuśka wrote:
    Jeśli chodzi o urlop to u nas będzie podobnie jak u was - 3/4 tygodnie. Tyle że już w lipcu M będzie wiedział w których dniach dokładnie więc może zdarzyć się tak że 2- 3 tygodnie będzie przed porodem a tydzień po 😕 Ale damy rade ❤

Co do wózków miałyście może styczność z wózkami ala retro na dużych kołach, bez skrętnych kół

Ja nigdy w życiu nie prowadziłam takiego wózka ale wszystkie wózki które miałam, posiadały blokadę skrętu kół. I nigdy tego celowo nie włączałam bo było mi po prostu strasznie źle prowadzić w ten sposób. Chyba najbezpieczniej będzie podjechać do sklepu, sprawdzić czy to i tamto ci odpowiada :)

💁🏻‍♀️33
    🙋🏻‍♂️38
    age.png

‹‹ 646 647 648 649 650 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ