Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
RiverS to jest szał 😍
A przed nami jeszcze tyyyyle przyjemności zakupowej 😱😍
Ogoorkowa tak jak RiverS napisała, ten samochód też będzie pełen "pierwszych razów" i wspomnień ☺️
I tak, mam swoje ulubione SH, wpadam tam na 5 minut i wypadam 🙈 ale już koniec bo mam za dużo ciuszkow już 🙈
Teraz będę powoli myśleć o pokoiku, tekstyliach itd
Choć i tak tempo mam niezle bo ciuszki już mam wszystkie, wózek mam, przewijak mam, kołyskę mam 🙈
Nawet pampersy jakieś kupiłam na promce 🙈😬
No i w międzyczasie wzięłam jakieś skarpetki, czapeczki (dziś w 5 10 15 była duża wyprzedaż i za 30 zł kupiłam 2 czapeczki i 3-pak skarpetek 🙈)
Mniej więcej tak to wygląda:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2023, 12:50
-
RiverS wrote:Ogoorkowa, ale to auto zapamiętasz jako Wasz pierwszy „wspólny” samochód jako rodzina, też będzie pełen pierwszych razów i magicznych wspomnień 💕✨
Kciuki za Zbysia 🤞💙
Ja po tym jak stres związany z domem spadł przypomniałam sobie, że do 6 czerwca muszę oddać pracę magisterską, jeśli chce się obronić przed wakacjami 🫣 także intensywne tygodnie przede mną 😬
Sara, jakie zakupy 😍 do mnie już idą paczki z Vinted, sama nie wiem ile, chyba 8 albo 9 😅
Kurcze, faktycznie termin goni!ale spokojnie, na pewno sie wyrobisz
jak się przysiądzie do tego, to nawet jakoś leci
-
Laski, lekarz dopiero w czwartek, a dziś byłam na ćwiczeniach, a potem na terapii, na której dosyc mocno się spłakałam. W efekcie chyba wyszła mi przepuklina między mostkiem a pępkiem, która boli przeraźliwie. Wzięłam nospę, leżę, jak ból nie przejdzie w ciągu 3-4 godzin podjadę do szpitala, macie inne pomysły co z tym zrobić?26
hashimoto + niedoczynność
marzec 2022 usunięta torbiel jajnika 8 cm
👩🏼🍼 Tosia 🤍 -
RiverS ja jak żyje nie słyszałam o takim przypadku. I o ile nie jestem panikarą w takich kwestiach i w ogóle, to ja bym nie czekała tych 3-4 godzin. Nie sądzę aby to mogło zaszkodzić dziecku ale nie wiemy jakie będzie miało konsekwencje dla Ciebie.
Pojedz i sprawdź 🙏
Zwłaszcza, że bardzo Cię boli. Lepiej naprawdę sprawdzić. Jeśli to nic niebezpiecznego to zostaniesz zbadana, otrzymasz zalecenia i wrócisz do domku. -
Sara, super zakupy ☺ zazdroszczę konsekwencji w zakończeniu wyprawki ubrankowej 😄 ja ciągle urzęduje po trzy razy w tygodniu i mimo, ze w sumie też czas przystopować to jakoś ciężko się ograniczyć 😅 dzisiaj dzieliłam to wszystko rozmiarami, żeby wiedzieć w ogóle co i ile mam, ale musiałam się uporać zanim mąż wrócił z pracy, bo chyba aż tak nie jest świadomy, że Maluch ma większą garderobę od niego 🤣
Kania_czubajka, Sara30 lubią tę wiadomość
07.22 - stymulacja lametta
11.22 - badanie drożności ✅
11.22 - stymulacja do IUI - lametta + gonal ❌
12.22 - stymulacja do IUI - lametta + gonal ❌
06.01.23 - ⏸ 🙏😍
07.01.23 - ⏸ beta - 71.58 prog - 27.78 🥰 🙏
09.01.23 beta - 333.02 prog 51.02 😍
11.01.23 beta - 770.34
14.01.23 beta - 2112.51
18.01.23 - pęcherzyk ciążowy 🥰 + torbiel na jajniku - 6 cm 😱
27.01.23 - zarodek z serduszkiem 😍
15.02.23 - 26 mm maleńkiego człowieczka 🥰
07.03.23 - 61 mm Maluszka ☺ Sanco - zdrowy chłopczyk 💙
27.03.23 - 9.77 cm Bobasa 😍
12.04.23 - 210 g Leosia 🥰
08.05.23 - 411 g 🤩
12.05.23 - połówkowe - 536 g zdrowego Akrobaty 😄
29.05.23 - 731 g 😍 szyjka 2.6 cm 🥺
14.06.23 - kilogram Bobasa 🥰 szyjka 2.1 cm 😞
26.08.23 - Leopold 🧡🐻 3045 g 51 cm -
Rivers,ja też chyba bym jechała na pogotowie. Lepiej to sprawdzić.
Sara, jestem pod wrażeniem tych ciuszków. Moje idą z vinted, zobaczymy!
Z zakupowych rzeczy to pochwalę się, że zamówiłam.. sodastream sobie i mężowi:D zobaczymy, co z tego będzie, czy będziemy używaćSara30, Ogoorkowa lubią tę wiadomość
-
RiverS, mam nadzieję że zasięgnęłaś pomocy lekarskiej. Nie bagatelizuj, proszę. U mnie w pierwszej ciąży był najpierw ból brzucha, przybierał na sile, aż przeszedł w ostry i wynikło ropowicze zapalenie wyrostka. Zmierzam do tego, że nie wszystko można 'zgonić' na nasz szczególny stan lub czekać aż przejdzie. W ciąży trzeba dmuchać na zimne. Lepiej pojechać 5x i zostać odesłanym do domu, niz ten jeden raz nie pojechać.
Kania, przyda się zwłaszcza przy upałach 💪🏻. -
Kania_czubajka, Longanimity, Ogoorkowa, ChocoMonster, Kasio, Maiora lubią tę wiadomość
-
Czekam już na lekarza, akurat na dyżurze jest lekarz, który prowadził ciąże siostry, będę dawać znac
Ancalime, Longanimity, Ogoorkowa, Sara30, agentka93 lubią tę wiadomość
26
👩🏼🍼 Tosia 🤍 -
RiverS trzymam kciuki 🤞
U nas wizyta ekspresowa bo nawet udało się wejść wcześniej 😁 u dzidziusia wszystko ok i już pewne że to Zbyś💙 zdjęcia twarzy nie mamy bo akurat był inaczej odwrócony 🤷♀️agentka93, Kania_czubajka, Ancalime, Sara30, Meeg, RiverS, Ogoorkowa lubią tę wiadomość
👩34l 👦32l
Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
mutacja heterozygota:
czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮💨)
23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g
-
Longanimity, to cieszę się, że wszystko ok
i bardzo podoba mi się wybrane przez Ciebie imię, chociaż Zbyszek to mój znienawidzony wujek 😅 teraz będzie mi się przyjemnie kojarzyło z Twoim synkiem 🥹
Longanimity lubi tę wiadomość
-
Wyszłam, mam leżeć, odpoczywać, faktycznie wyszła spora przepuklina, ale lekarz nic za bardzo na to nie pomoże, w czwartek idę do fizjo i ma mnie okleić. Mała niewzruszona sytuacją, także wracam do domu pod prysznic i do łóżka.
Cieszę się, że to nic poważnego, ale szkoda mi odstawiać na razie aktywność 🫤 6 czerwca mam wizytę u mojego lekarza i on może dać zielone światło. Do tego czasu leżę i lekkie spaceryOgoorkowa, Ancalime lubią tę wiadomość
26
👩🏼🍼 Tosia 🤍 -
Kania_czubajka wrote:Longanimity, to cieszę się, że wszystko ok
i bardzo podoba mi się wybrane przez Ciebie imię, chociaż Zbyszek to mój znienawidzony wujek 😅 teraz będzie mi się przyjemnie kojarzyło z Twoim synkiem 🥹
Jesteśmy spokrewnione?
Ja mam wujka Zbysia, który jest największą gangreną jaką znam 🙈😅
Na szczęście to kwestia charakteru a nie imienia 😬
Longanimity super wieści!
RiverS ale to się samo wchłonie czy jak? 😥 Dobrze, że masz fizjo pod ręką. O aktywność się nie martw - powrócisz do niej jak wydobrzejesz. Najważniejsze zdrowie 😘 -
Uff na szczęście ja miałam wujka Zbyszka bardzo wporzo człowieka 😅 a imię w sumie i tak zaproponowal mój mąż a u nich chyba żadnego Zbyszka w rodzinie nie ma 🤔 ale jakby mi się źle imię kojarzyło to pewnie byłoby inne 😉👩34l 👦32l
Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
mutacja heterozygota:
czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮💨)
23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g
-
Longanimity myślę, że nie ma na świecie imienia, które NIKOMU się nijak nie kojarzy 😁
Napewno któraś z Was zna też jakąś wredną Lidkę 😅