WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨‍👩‍👧‍👦
Odpowiedz

Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨‍👩‍👧‍👦

Oceń ten wątek:
  • Ogoorkowa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pucz wrote:
    Ja właśnie czekam w labo, zrobię najpierw badanie moczu i zobaczymy, może mi to na psychikę zadziała i przestanie piec, jakby wszytsko wyszło ok 😅😋
    Przyjechałam 45 min przed otwarciem, bo mi się spieszy do SH na 8, a tutaj 5 osób w kolejce już czeka 🙈

Odnośnie fotelika to mąż już przywykł, że bierzemy ten co upatrzyłam czyli Maxi Cosi Pebble z baza Family Fix 360 - początkowo w sklepie przekonywali, że don pierwszego fotelika obrotowa baza jest niepotrzebna, ale skoro ta jest uniwersalna do późniejszego to dlaczego nie 🙂

Longanimity, kciuki 🍀

Maiora, super, że udało się skończyć pracę 🥰 egzamin też napewno pójdzie sprawnie i bezproblemowo 😊
    Jakie niepotrzebna?! :O jeśli tylko jest w budżecie to to jest super udogodnienie! W sobotę dźwignęłam fotelik z 13 miesięcznym dzieckiem - dziękuję bardzo za wkładanie tego do samochodu, żeby w bazę trafić :O a budzić dziecko jak sobie śpi, żeby wpiąć fotelik a potem wsadzić dziecko tyłem do kierunku jazdy - no też nie brzmi to jak zadanie do zrealizowania bez płaczków :/
    Widziałam też jak koleżanka się umachała wkładając z miesięcznym dzieckiem fotelik na nieobrotową bazę...

Jeśli tylko jest w budżecie i pasuje do samochodu to to uważam za konieczność i to właśnie w 1 foteliku chyba bardziej przydatne niż w kolejnych :P A właśnie one teraz z reguły są uniwersalne do kolejnych rozmiarów :) dobrze wybraliście, że nie posłuchaliście dziwnego sprzedawcy! :D

age.png
  • Pucz Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogoorkowa, argumentowali to tym, że takiego Malucha zazwyczaj znosi się już w foteliku i że obrotowa baza przydaje sie powyżej roku kiedy dziecko jest już bardxiej ruchliwe, niż przy Bobasie, który sobie spokojnie leży 🙂 jam to wygląda w praktyce to trudno mi powiedzieć 😉

Ogoorkowa lubi tę wiadomość

07.22 - stymulacja lametta
    11.22 - badanie drożności ✅
    11.22 - stymulacja do IUI - lametta + gonal ❌
    12.22 - stymulacja do IUI - lametta + gonal ❌
    06.01.23 - ⏸ 🙏😍
    07.01.23 - ⏸ beta - 71.58 prog - 27.78 🥰 🙏
    09.01.23 beta - 333.02 prog 51.02 😍
    11.01.23 beta - 770.34
    14.01.23 beta - 2112.51
    18.01.23 - pęcherzyk ciążowy 🥰 + torbiel na jajniku - 6 cm 😱
    27.01.23 - zarodek z serduszkiem 😍
    15.02.23 - 26 mm maleńkiego człowieczka 🥰
    07.03.23 - 61 mm Maluszka ☺ Sanco - zdrowy chłopczyk 💙
    27.03.23 - 9.77 cm Bobasa 😍
    12.04.23 - 210 g Leosia 🥰
    08.05.23 - 411 g 🤩
    12.05.23 - połówkowe - 536 g zdrowego Akrobaty 😄
    29.05.23 - 731 g 😍 szyjka 2.6 cm 🥺
    14.06.23 - kilogram Bobasa 🥰 szyjka 2.1 cm 😞

26.08.23 - Leopold 🧡🐻 3045 g 51 cm
  • Ogoorkowa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg mnie strasznie głupie tłumaczenie, jakieś prowizje mieli albo chcieli się pozbyć nieobrotowych z magazynów :P
    Ważne, że się nie daliście ! :D

Longanimity, Meeg, kciukaski! <3 i liczymy na dobre ujęcia bobasów :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2023, 07:32

age.png
  • Sara30 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Według mnie też wkładanie starszego dziecka do fotelika jest trudniejsze 🙈
    Ja bym oddała wszystko za obrotową bazę dla Tolki bo wkładanie 4 latka do fotelika to dramat 🙈
    Ale jeśli baza obrotowa jest do tego pasująca do kolejnego fotelika to jest ... Idealna 😬

Dzięki Ogoorkowa za obszerny opis fotelików! Ej, ja byłam pewna, że skoro producent chwali się rozkładaniem na płasko to w aucie też można 😨 będę na to zwracać uwagę.

Ja się witam z domowego szpitala 😭
    Noc mieliśmy fatalną i cała 3-ka wstała chora. Emil z Emmą sobie poradzą ale Tolce każda infekcja może się skończyć niewydolnością oddechową więc już mam pełno w 🩲
    Nasza pediatra z zasady przy mocnej infekcji kieruje nas do szpitala bo zwyczajnie się boi 😱
    Mam nadzieję, że uda mi się szybko opanować sytuację 🥴

Kciuki za wizyty Longanimity i Meeg ✊

💁🏻‍♀️32
    🙋🏻‍♂️38
    👩🏻🩷9 E 👦🏻🩵7,5 E 👧🏻🩷6 T 👶🏻 L:
    age.png

Szalona rodzina z 4 szalonych dzieci 🤪
    Szalona matka córki z niepełnosprawnościami 👻
  • Longanimity Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara co do mandali to jak chusty robisz to z tym też nie powinnaś mieć problemu, ja jeszcze nie nawlekalam na obręcz 😅 ale tak robi się to na koniec albo jeszcze szydełkiem albo osobno się wiąże za końcówki, zależy od wzoru i od twoich preferencji. Jak będziesz robić małe to nie ma problemu, alexjaobys robiła jakaś duża w przypływie weny to wtedy już musisz mieć obręcz metalową bo drewniane często nie wytrzymują napięcia i się wyginają 😉

Avionauta też da się przypiąć na pasach bo my też w końcu znowu będziemy mieć 2 samochody i pewnie jak będę jeździć gdzieś blisko to nie będziemy przepinać bazy. Z resztą okaże się za jakiś czas 🙂

Dzięki za kciuki, narazie śniadanko a potem kawka 🥐☕️
    A że ja robię badania w gyncentrum które jest w galerii to pewnie później jakieś zakupy i lody i obiad też planuje o ile coś fajnego znajdziemy 😄

👩34l 👦32l
    Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
    mutacja heterozygota:
    czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
    23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮‍💨)

23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g

age.png
  • Ogoorkowa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara, mnie pokonało obserwowanie wkładania dzieciaków już w 1 foteliku, wiec nawet nie chce mysleć, co jest później :D

Longanimity też tam dzisiaj będę koło południa, bo muszę zdobyć podpis mamy na umowie sprzedaży samochodu, a akurat się wybierają :D ale chyba tylko na jakąś kawkę wpadnę, nie chcę oglądać dzieciowych rzeczy bez męża a nie ma nic na ciężarne w sklepach stacjonarnych :P

Kurrrrr... wiecie, ze lekarka wczoraj oczywiście nie wystawiła oznaczenia ciąży na zwolnieniu? Dlaczego ja zawsze muszę się użerać z brakami na receptach czy zwolnieniach ;(

age.png
  • RiverS Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki dziewczyny 🤞🤞

My mamy britaxa właśnie, musimy tylko bazę dokupić. Zastanawialiśmy się czy nie kupić tego nowszego 5z, ale siostra akurat młodemu wymieniała fotelik i się spytała czy nie chcemy 3i po 9 miesiącach ich użytkowania. Także mamy 3i, adaptery do wózka też są, tylko bazy właśnie brakuje, bo oni sobie do następnego zostawili. Siostra mega chwaliła, w testach wyniki dobre, a dzięki bazie pasują do chyba prawie wszystkich samochodów.

A co do pokoju, jak tylko się uda to pewnie 3 ściany będę chciała w jakiejś jasnej szarości i jedna ściana w jakąś lekko kolorową tapetę, coś w tym stylu https://ubierzswojesciany.pl/tapety/tapeta-dziecieca-pastel-polka.html?gad=1&gclid=CjwKCAjw9pGjBhB-EiwAa5jl3NM_RIlosD3tSo7ppQ2PV-MnKbNfvaas0mFk8k-LoJoS8p9AwOnJ2hoCLEsQAvD_BwE
    A meble białe właśnie, z różnymi delikatnymi kolorowymi dodatkami, kolorowy dywan, trochę moich obrazów i tyle

Miłego dnia! Trzymajcie kciuki, fizjo na 15!

26
    hashimoto + niedoczynność
    marzec 2022 usunięta torbiel jajnika 8 cm

👩🏼‍🍼 Tosia 🤍
  • Longanimity Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jedziemy razem z mężem i wczoraj pytałam go czy będzie chciał coś wybrać dla synka 😊 także całkiem możliwe że coś kupimy 😄

Ja ostatnio miałam złe oznaczenie na l4 ale tylko wysyłałam maila z prośbą o korektę do mojego lekarza. Ale też miałam już różne historie.. najgorzej jak mi lekarka wystawiła leki bez refundacji... a różnica znaczna bo 80zl -> 3,50zl za opakowanie... 😑

👩34l 👦32l
    Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
    mutacja heterozygota:
    23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮‍💨)

age.png
  • Ogoorkowa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RiverS ten britax 5z chyba jak ostatnio patrzyłam nie miał jeszcze testów ADAC (mogę coś mieszać, ale tak mi świta :D) więc brałabym starszy a sprawdzony ;)
    Miłego fizjo!

Longanimity, mi brakowało oznaczenia na heparynie :D 3 opakowania po 120 zł albo po 0 zł, różnica ok. 360... :D tylko do gina napisałam SMSa i było, a tutaj napisałam na portalu pacjenta, bo to luxmed był... ale nie wiem jak z odczytywaniem, jutro mam tam kardiologa to w okienku zapytam :/

age.png
  • Maiora Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!

Logaminity i Meeg 🤞🤞🤞 już czekamy pod gabinetami i przebieramy nóżkami ❤️
    Czekamy na nowe fotki Waszych maleństw ❤️ Uwielbiam ten moment 🙂

Sara dawaj znać na bieżąco jak sytuacja z dzieciakami. Liczę na to że szybko się wykurują i obędzie się bez szpitala. Współczuję ci przygód ostatnio jak nie sraczka to urok i tak na zmianę ❤️

U nas pokój jest już pomalowany bo to nasza obecna sypialnia. I jest to farba Beckers kolor cappuccino. Zakochałam się w niej jeszcze jak mieszkaliśmy w poprzednim domu i wszystkie ściany w mieszkaniu oprócz korytarza są w tym kolorze 😂
    Planujemy jedynie odświeżyć na 1 raz je żeby były czyste.

Dodatkowo chce kupić na aliexpress naklejki na ścianę ale nie mogę się zdecydować czy chce króliczki, misie czy baloniki 😂 Może wy pomożecie mi zdecydować 😂 dodatki chce zrobic w błękicie i szarości
    To są naklejki które znalazłam na ali
    Screenshot-20230518-083514-com-alibaba-aliexpresshd-edit-96336214253007.jpg
    Screenshot-20230518-083530-com-alibaba-aliexpresshd-edit-96324374271238.jpg
    Screenshot-20230518-083549-com-alibaba-aliexpresshd-edit-96311198135303.jpg

Znalazłam też takie obrazki za 30 zł i mnie kuszą :)
    Screenshot-20230518-083609-com-alibaba-aliexpresshd-edit-96303260187908.jpg
    Miłego dnia ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2023, 08:42

Meeg lubi tę wiadomość

👩 30l.👦 33l.

Razem od 2012
    Ślub 2019

age.png

Kochamy Cię Synku❤️🙏
  • RiverS Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogoorkowa wrote:
    RiverS ten britax 5z chyba jak ostatnio patrzyłam nie miał jeszcze testów ADAC (mogę coś mieszać, ale tak mi świta :D) więc brałabym starszy a sprawdzony ;)
    Miłego fizjo!

Longanimity, mi brakowało oznaczenia na heparynie :D 3 opakowania po 120 zł albo po 0 zł, różnica ok. 360... :D tylko do gina napisałam SMSa i było, a tutaj napisałam na portalu pacjenta, bo to luxmed był... ale nie wiem jak z odczytywaniem, jutro mam tam kardiologa to w okienku zapytam :/

W wersji brania 5z mieliśmy na nie czekać, bo chyba na dniach mają być, ale to zawsze ponad tysiak w kieszeni 💪 no i poza tym wszystkie „drogie” wydatki za nami, teraz tylko dom, samochód, takie tam 😬😜

W moim luxmedzie odczytują, po prostu następnym razem kiedy akurat są. Mój prowadzący jest we wtorki i czwartki i tylko wtedy odpisuje, ale odpisuje 🙂

26
    hashimoto + niedoczynność
    marzec 2022 usunięta torbiel jajnika 8 cm

👩🏼‍🍼 Tosia 🤍
  • Longanimity Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Farby beckersa są już najbardziej znienawidzone przez mojego męża... malowaliśmy kuchnie i część salonu na jasny błękit i było ok... reszta taki jasny brąz i tu się zaczęło... przy odcieciach od sufitu i skosu farba odchodziła razem z taśmą... nie wiem czy jakaś seria beznadziejna czy o co chodziło... ta błękitna była z serii do kuchni i z nią nie było najmniejszego problemu...

Co do recepty to ja musiałam wykupić 1 opakowanie bo to byl już wieczór a tabsy się skończyły... a to te na przewlekłą chorobę... a gastrolozka z przyszpitalnej przychodni... na drugi dzień dzwoniłam i pani z rejestracji powiedziała żeby szukać jej w szpitalu... I to był ostatni raz kiedy byłam u tej baby... dziękuję bardzo... recepta to jedno, drugie że mnie olała a byłam w pierwszej ciąży i mówiłam że boli mnie brzuch bardzo... oczywiście tylko teleporada... tydzień później już ciąży nie było... aż mi się ciśnienie podnosi jak o niej myślę...
    A recepty ogarniam w przychodni u rodzinnego i wypisuje przez internet wniosek i nigdy mi takich jaj nie zrobili, zawsze jest z refundacją.

Sara dużo zdrówka dla dzieciaków oby szybko przeszło!

👩34l 👦32l
    mutacja heterozygota:

age.png
  • Sara30 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maiora mi z tych pokazanych najbardziej podobają się te środkowe :) z królikami i kolorowymi balonikami :)

Te plakaty też fajne. Lubię takie obrazki :)

💁🏻‍♀️32
    🙋🏻‍♂️38
    age.png

• Sara30 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda, że nie ma inhalatorów na 4 maseczki 🤣
    Przecież on się dzisiaj spali chyba 🤣

IMG20230518092251.jpg

💁🏻‍♀️32
    🙋🏻‍♂️38
    age.png

• Meeg Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maiora te naklejki to czad ! Dzięki twojej radzie zakupiłam kilka naklejek na Ali i wczoraj przyszła pierwsza partia. Ja idę w misie 🐻🐻🐻 No coś pięknego 😍
    Nie idziemy w tapetę jednak bo cała ściana będzie zastawiona mebelkami i tapeta się schowa a nakleji dopasuje do łóżeczka i komody na takiej wysokości jak trzeba no i jaka oszczędność! 😁

Ja po wizycie u Endokrynolog bardzo zadowolona i spokojna. Mam standardowa ciążowa nadczynność tarczycy która się normuje do 3 trtmestru bez konieczności leczenia farmaceutycznego.
    Tsh i ft4 co 6tyg do kontroli tylko wiec ideolo.
    Wieczorem widzimy się z moją akrobatką 🤸‍♀️Jak mi dziś rano pod ręką się wierciła.. 🥰🥰

Sara30, Ogoorkowa, Maiora, Kasio lubią tę wiadomość

age.png
  • Sara30 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meeg będzie pięknie 😍
    dla mnie jeszcze ogromnym plusem naklejek jest to, że można je łatwo ściągnąć i zmienić gdy zmieni nam się zamysł czy dziecko podrośnie :)
    Ja kiedyś miałam naklejki z Ali i były super bo trzymały się świetnie ale po zdjęciu ściana w stanie idealnym.
    Dla Toli zamawiałam takie ogromne flamingi na allegro. Wyglądały pięknie ale do dzisiaj widać ślady po kleju, mimo, ze ściana była już gruntowana i malowana 😨

I super wieści od Endo! :) Czyli po porodzie powinno się wszystko ustabilizować :)

Czekamy dziś dziewczyny na piękne portrety maluszków 😍

Meeg lubi tę wiadomość

💁🏻‍♀️32
    🙋🏻‍♂️38
    age.png

• Longanimity Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meeg przybijam piąteczkę nadczynności tarczycy w ciąży 😅 u mnie najgorzej w I trymestrze +niski potas I miałam wszystkie objawy o których mówi Google 🙈 ale u mnie już wraca do normy 💪 wyniki niby nadal niskie ale już w graniach normy no i objawów też już nie mam.

Też się zastanawiam nad naklejkami ale to co Sara pisze o kleju mnie zniechęca... ale to też było jakiś czas temu więc może już kleje zmienili 🤔

Meeg lubi tę wiadomość

👩34l 👦32l
    mutacja heterozygota:

age.png
  • Kasio Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pucz, pochwal się jak upolujesz coś fajnego w SH 😉

Sara, zdrówka dla całej rodzinki! 😘

Maiora, wszystkie naklejki piękne, mi najbardziej podobają się pierwsze 😁

Kciuki za dzisiejsze wizyty! 🍀

Longanimity, u nas Beckers też słabiej wypadł niż Magnat. Po Magnacie szoruję mokrą ścierką i nic się nie dzieje, a Beckersa raz mocniej palcem docisnęłam i został ślad.

Jezuuu ja mojego muszę przekonać do obrotowej bazy, bo uważa że to zbędny wydatek, a mnie się wydaje że będzie to spore ułatwienie!
    Dziś na zakupach zaczął mnie boleć brzuch. Oczywiście się wystraszyłam bardzo, wróciłam do domu i się położyłam i chyba jest ok.

age.png
  • agentka93 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maiora mi się podoba motyw nr 1, obrazki tez super są, ale wtedy bym pewnie zrezygnowała z naklejek.

Ja mam szkole rodzenia i ugadaną położną środowiskową na okres po porodzie. Zaczynam zajęcia w przyszłym tygodniu. Udało się za darmo 😁

Wyprawkowo chętnie Was podczytuje, ale trwam w postanowieniu, że zabiorę się za to w lipcu ;)

Ogoorkowa lubi tę wiadomość

Hashimoto, z.Sjögrena
    ANA3 dodatnie
    Pai homo 4G

10.2022- puste jajo 8tc.
    25.01- beta:80, prog: 31
    03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
    11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
    17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
    28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
    18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
    21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
    11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
    09.05- 284 gramy małej damy
    22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
    23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
    04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
    21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
    04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
    29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
    18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀

28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝
  • Sara30 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Longanimity wrote:
    Meeg przybijam piąteczkę nadczynności tarczycy w ciąży 😅 u mnie najgorzej w I trymestrze +niski potas I miałam wszystkie objawy o których mówi Google 🙈 ale u mnie już wraca do normy 💪 wyniki niby nadal niskie ale już w graniach normy no i objawów też już nie mam.

Też się zastanawiam nad naklejkami ale to co Sara pisze o kleju mnie zniechęca... ale to też było jakiś czas temu więc może już kleje zmienili 🤔

To chyba akurat kwestia producenta bo te świetne zamawiałam w 2016 roku a te gówniane w 2019 🙈
    Ogólnie były piękne tylko klej za mocny. Tak jakby nie nadawał się na ścianę a na szybę 🤔

💁🏻‍♀️32
    🙋🏻‍♂️38
    age.png

‹‹ 660 661 662 663 664 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ