Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny, puściłam na te 40, boję się ryzykować jednak 😂 najwyżej jeszcze parownicą przelecę jak wyschnie 😅
Longanimity, ale ładnie, wychowawczo podeszłaś 🥰
Faktycznie mocno Wam się ponakladaly przykre sytuację, ale oby to już był koniec smutków ❤️
Pranie się suszy, co się dało to wysterylizowałam, też schnie 👌 pięknie to wygląda 😁PAI-1, MTHFR - homo❌
10.2023 🎀❤️ (2 cs)
05.2025 👼🏻💔 (T13, 14+0, 2 cs)
Kariotyp ❓ -
MuminkAa wrote:Pucz przeprasza, że się wtrącam, nie miałam ale po wpisie Sara 30 nie potrafię przejść obojętnie, też myślał co u Ciebie jak ostatnio pisałyśmy na innym watku, kiedyś sama się otarłam o anoreksję i niestety nikt mi nie potrafił powiedzieć prawdy, tylko wszyscy bajerowsli, że pięknie wyglądam itd itd ale to nie o tym akurat Profesor Ozegowska jest autorytetem w Polsce jeżeli chodzi o leczenie cukrzycy, wszystkich rekomendacji, prowadzenia pacjentek z problemami metabolicznymi i odżywiania więc słów na wiatr nie rzuca, i na koniec życzę Ci wszystkiego dobrego, super, że udało się wyjść do domu i szczęśliwego rozwiązania, pozdrawiam 🙂
Z tym praniem to ja zawsze jakaś taka zachowawcza jestem 🙈 boję się wysokich temperatur, a bardzo często jednak zaleca się konkretnie wyprać te rzeczy dla Maluszków 🤨 jak ustawiłam na swojej pralce program dziecięcy i zobaczyłam 90 stopni to od razu zrezygnowałam 😅
Dziewczyny dostał dzisiaj zdjęcia z sesji do wyboru przed ostateczna obróbka 😁🥰 i teraz niezła misja...z ponad setki muszę wybrac...10 , bo tyle obejmuje pakiet 😱
07.22 - stymulacja lametta
11.22 - badanie drożności ✅
11.22 - stymulacja do IUI - lametta + gonal ❌
12.22 - stymulacja do IUI - lametta + gonal ❌
06.01.23 - ⏸ 🙏😍
07.01.23 - ⏸ beta - 71.58 prog - 27.78 🥰 🙏
09.01.23 beta - 333.02 prog 51.02 😍
11.01.23 beta - 770.34
14.01.23 beta - 2112.51
18.01.23 - pęcherzyk ciążowy 🥰 + torbiel na jajniku - 6 cm 😱
27.01.23 - zarodek z serduszkiem 😍
15.02.23 - 26 mm maleńkiego człowieczka 🥰
07.03.23 - 61 mm Maluszka ☺ Sanco - zdrowy chłopczyk 💙
27.03.23 - 9.77 cm Bobasa 😍
12.04.23 - 210 g Leosia 🥰
08.05.23 - 411 g 🤩
12.05.23 - połówkowe - 536 g zdrowego Akrobaty 😄
29.05.23 - 731 g 😍 szyjka 2.6 cm 🥺
14.06.23 - kilogram Bobasa 🥰 szyjka 2.1 cm 😞
26.08.23 - Leopold 🧡🐻 3045 g 51 cm -
Pucz no to nie zazdroszczę 🫣🫣🫣 ja jestem kompletnie niezdecydowana w takich kwestiach i serio często wolę gdy ktoś wybierze za mnie 🫣
Pochwalisz się efektami? 🥹
Agentka kiedy wasza sesja?
Ja chciałabym zrobić sesje rodzinną połączoną z noworodkową ale Tola kompletnie nie współpracuje a z kolei nie wyobrażam sobie rodzinnych zdjęć bez niej 🥹
Jakie ja akrobacje uskuteczniałam aby zrobić jej zdjęcie do karty parkingowej 😆
Sama robiłam bo przecież u fotografa by nie dała sobie zrobić. A tu bajki w tle, Emil robiący jakieś durnoty za moimi plecami, 1726362 ujęć, usuwanie tła później 🫣
Ancalime kiedy poznasz termin CC?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2023, 17:14
-
Ja prałam w 60 wszystko, delikatniejsze rzeczy oddaje babci, ona szczęśliwa, że może pomóc, ja szczęśliwa, że nie muszę się stresować 😅
Dzisiaj szaleństwo z mężem na rynku, kupiliśmy ponad 20 kg warzyw, będziemy robić sosy do słoików na jesień żeby nie gotować a mieć co jeść bez zawracania głowy, także to nasze plany weekendowe szalone 😝
Dodatkowo miałam wczoraj mega kryzys związany z ubraniami, w poniedziałek idziemy na imprezę i nie mam się w co ubrać żeby nie czuć się jak krowa, mam mega duży problem z tym, bo kiedyś zmagałam się z zaburzeniami odżywiania, moja mama aktywnie cały czas ma problem, który wylewa na mnie i na siostrę. Przytyłam 7 kg, niby nie jakoś astronomicznie dużo, ale zdecydowanie jestem w najwyższym miejscu na wadze do tej pory. Mąż w ramach wsparcia chce zabrać mnie na zakupy żebym czuła się komfortowo, i zapiera się że nie wyglądam źle, ale przy powrocie upałów patrzenie na moje uda całe w cellulicie wcale nie napawa mnie optymizmem…
Sara, a może znajdziesz fotografa, który robi zdjęcia w domu, coś w tym stylu
https://instagram.com/mojkadrwidzenia?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Ja nie jestem fanką pozowanych zdjęć, a tego typu urzekły mnie ciepłem i autentycznością. Może Toli też łatwiej by było się w takiej sytuacji odnaleźć?26
hashimoto + niedoczynność
marzec 2022 usunięta torbiel jajnika 8 cm
👩🏼🍼 Tosia 🤍 -
RiverS to nawet nie chodzi o miejsce (zdecydowanie najłatwiej byłoby z Tolką ogarnąć plener) a o to, że ona nie umie siedzieć czy stać bo akurat ktoś sobie zażyczył 🤷🏻♀️
Ja nawet jak wezmę ją sama na kolana to mi zwieje. ONA musi przyjść i wtedy jest ok. Ogólnie jest trudna w relacjach i jakąkolwiek inicjatywa w jej kierunku kończy się histerią 🤷🏻♀️
Ale zdecydowanie jedyna szansa na jakiekolwiek rodzinne zdjęcia to takie aktywne, podczas których Tola nie zorientowałaby się, że pozuje. Bo np usadzić ją na 10 sekund? Bez szans 🫣 więc takie typowe pozowanie odpada. Ja mam milion zdjęć na których starszaki pozują a Tolka jest w trakcie uciekania albo leży i wyje "bo durna matka stać kazała" 🙈
I RiverS, ja wiem, że bez względu na to co powiem to nic nie zmieni, ale naprawdę wyglądasz świetnie 😍 żadna z nas nie wygląda jak przed ciążą i to jest nieuniknione. Spróbuj znaleźć pozytywynapewno masz kraglejsze piersi, wlosy w ciąży bardziej błyszczą. A waga? Przecież maluszek waży, wody ważą, krew waży. A Ty wyglądasz naprawdę zgrabnie ❤️ i popieram męża - zakupy może poprawią Twój nastrój? Wybierz coś w czym będziesz się czuła dobrze i pamiętaj, że ciąża to stan w którym nie czas na talię osy
a przybralaś malutko i raz dwa po porodzie wrócisz do swojej wagi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2023, 19:59
-
Ogoorkowa, Kania_czubajka, Kasio, Cotakoza lubią tę wiadomość
-
Sara, wow, ale okaz! Pokaż jak wyglądał w środku!
Pisalam Wam ostatnio o tym, że zastanawiam się nad tymi szpitalami do rodzenia,bo ten, gdzie myślałam, że będę rodzić nie oferuje znieczulenia zewnątrzoponowego. Jak mówię o tym innym kobietom, to one tak sceptycznie podchodzą do tego znieczulenia. I starsze i młodsze, ogólnie to znam tylko jedna, która brała zzo i była mega zadowolona. A reszta nie miała i uważa to za zbędne i w ogóle. Jakoś to mnie tak wkurza mega w środku, takie podważanie słuszności brania tego, czy coś, zwał jak zwał. Trwa u mnie dalej chyba bunt ciężarnej -
Kania no czerwony jak ze sklepu nie był 😅 ale zjadliwy. Mógł jeszcze kilka dni poleżeć 🫣 następne zbiory za kilka dni
Co do ZZO to ja uważam, że największym nieporozumieniem jest to, że szpitale chwalą się, że mają je w "ofercie" a koniec końców praktycznie nie stosują. Ostatnio gdzieś w TV w jakimś serwisie informacyjnym było na ten temat i były przedstawione statystyki, z których wynikało, że w większości szpitali, które oferują ZZO skorzystało z niego kilka, dosłownie KILKA % rodzących. I to w głównej mierze wynika z braku dostępności anestezjologa i, co chyba gorsze, niechęci personelu! 😰 Czyli to jest na zasadzie takiej, że jak prosisz o zzo przy 4 cm to położna mówi, że jeszcze za wcześnie, a godzinę później mówią, że już za późno i nie ma tej inicjatywy personelu 😏
Ja osobiście nie korzystałam choć miałam możliwość ale ja do tego podchodzę tak, że ja mogę się wypowiadać za siebie i to, że JA nie potrzebuje, nijak ma się do tego jak powinno być. To trochę jak ze znieczuleniem do tatuażu. Obecnie w większości studiów się praktykuje maści znieczulające ale i tak znajdzie się grupa, która uparcie twierdzi, że "tatuaż musi boleć". To taka analogia do "poród musi boleć". Otóż nie musi. Ja mogę zdecydować o tym, że JA chcę aby MNIE bolał bo mam akurat taką wolę. I tak jak nie chciałabym aby ktoś ten wybór oceniał tak nikt nie powinien oceniać słuszności ZZO 🙈 poród ma być przede wszystkim dobrym doświadczeniem i jeśli u jakiejkolwiek kobiety ból porodowy miałby spowodować traumę, to powinna mieć możliwość otrzymać zzo gdy tylko o nie poprosi.
To tak jak ze wszystkim - od drogi porodu, przez rodzaj karmienia, to czy śpimy z dzieckiem czy odkładamy do łóżeczka.. to wszystko są a przynajmniej powinny być prywatne decyzje mamy, które nie podlegają jakiejkolwiek dyskusji czy opinii. Ale jest jak jest 🤷🏻♀️
Moja siostra brała ZZO dwukrotnie i była zachwycona
Dziewczyny, jak macie jak to dziś trwa noc perseidów. Ja byłam z dzieciakami i udało nam się kilka zobaczyć 😍
-
No właśnie, a to, czego ja doświadczam to teksty typu: a daj spokój, kto to widział, ja nie miałam i jakoś przeżyłam, silna jesteś dziewczyna,to nie będziesz potrzebować. No rozumiecie same chyba, jakie to jest drażniące. Każda taka rzecz powinna być moja i tylko tylko moja.
To tak, jak szwagierka mi tu ciska strasznie, że tylko pampersy! Tylko! Żadnej dady, żadne lupilu, no co ty dziewczyno! No czuje się naprawdę tak, jakbym tą Dada miała dziecku krzywdę zrobić 🤷 wyrodna matka, planuje dziecku założyć na dupę dade, skandal. -
A co to kogo powinno obchodzić jakie TY zakładasz pampersy SWOJEMU dziecku 🙈🙈🙈
Co innego podzielić się swoim doświadczeniem a co innego narzucać własne widzimisię 🤦🏻♀️
Ja uważam, że dopóki nikt dziecku krzywdy nie robi (czasem z niewiedzy) to naprawdę jakiekolwiek opinie są zbędne 🤷🏻♀️
Ja wam wspominałam, że chciałabym mieć fotoreportaż z porodu. Wam o tym napisałam ale myślicie, że powiedziałam o tym swojej mamie/koleżance czy komukolwiek? Absolutnie! Bo wiem, że byłoby to samo. Durne komentarze, które nie powinny w ogóle mieć miejsca bo to jest MOJ poród, MOJE krocze i jak będę chciała to sobie nawet film nagram i naprawde nikomu nic do tego. Przecież ja nikogo nie zmuszam aby też tak robił.
A z ZZO to chyba jest na zasadzie "ja cierpiałam to i ty musisz". A no właśnie. Nie musisz. Niech każdy decyduje za siebie i nie opiniuje decyzji innych 🤷🏻♀️
Swoją drogą co do pampersów to ja używałam dady dla każdego dziecka i bardzo je lubię. Za tę cenę są naprawdę świetne. Lupilu próbowałam kilka razy ale nie wiem czemu, strasznie mi się dzieci przesikiwały w nich 🤷🏻♀️ ale wiem, że często mamy są z nich zadowolone więc to chyba trzeba po prostu wypróbować -
Kania, no normalne że możesz odrzucić szpital przez brak znieczulenia! To jest przykra statystyka, że tak mało szpitali ma ZZO, może na siłę nie powinni wciskać, ale dobrze jakby była taka opcja. Ja się nie nastawiam na nic, nie wiem czy będę brała czy nie, ale cieszę się że w szpitalu w którym chcę rodzić jest i że ponoć nawet zachęcają 😉
Pucz, też myślę że nie powinnaś się przejmować komentarzami dotyczącymi wagi! Jesteśmy wszystkie różne! Ja jem normalnie jak przed ciążą i przytyłam już 11 kg... Uważam że nie mam jakiejś nadwyżki kalorycznej, a jednak tyję sama z siebie. Twój organizm na pewno wie co robi! 😘
Agentka, też nie czuję jakiś większych bóli od kopnięć, chyba te dodatkowe kg mnie osłaniają 😅
Longanimity, emocjonalność w ciąży jest normalna, pozwól sobie na to! 😘
Sara, pierwszy arbuz w Twojej ogrodniczej karierze? Mój dziadek w tym roku posadził, ale nic nie wyrosło 😁
Dziewczyny, a jak Wasze pępki? Macie wklęsłe, wypukłe? -
Ooo jeszcze co do pampersów 😁 myślę że na początku warto wypróbować różnych producentów i sobie zobaczyć, które najfajniejsze 😁 z polecenia koleżanki miałam kupować tylko pampersy marki Pampers, ale później pomyślałam - a co jak inne będą tańsze a równie dobre?
I dziś wleciał baby brain 😅 mówię mężowi że przy maluszku to idzie co najmniej 10 pampersów na dobę, pampers za 1 zł, w miesiącu 30 dni więc wychodzi 3 tysiące zł na miesiąc 😅 mąż przerażony że tyle kasy, szuka głupich sposobów żeby przyoszczędzić (kuweta, niech chodzi na golasa, niech robi do wody), naprodukował się i dopiero później się zorientowałam że to przecież 300 zł a nie 3000 😁 Wiecie jak mu ulżyło? 🤣 Już się cieszy z "oszczędności" 😁Kania_czubajka, Sara30 lubią tę wiadomość
-
Kasio w tamtym roku po raz pierwszy sadzilam ale nie umiem jeszcze złapać idealnego momentu na zerwanie i w tamtym roku zwlekałam za długo i po rozkrojeniu... Wylało się błoto 🙈
W tym roku pospieszyłam się odrobinę i choć w środku jest blady jak diabli to jest naprawdę słodki! Mam jeszcze 2 lub 3 w ogródku więc chwilę poczekam i może zbiore takiego idealnego 😁😁😁
Mój pępek jest nadal wklęsły -
Kasio wrote:Ooo jeszcze co do pampersów 😁 myślę że na początku warto wypróbować różnych producentów i sobie zobaczyć, które najfajniejsze 😁 z polecenia koleżanki miałam kupować tylko pampersy marki Pampers, ale później pomyślałam - a co jak inne będą tańsze a równie dobre?
I dziś wleciał baby brain 😅 mówię mężowi że przy maluszku to idzie co najmniej 10 pampersów na dobę, pampers za 1 zł, w miesiącu 30 dni więc wychodzi 3 tysiące zł na miesiąc 😅 mąż przerażony że tyle kasy, szuka głupich sposobów żeby przyoszczędzić (kuweta, niech chodzi na golasa, niech robi do wody), naprodukował się i dopiero później się zorientowałam że to przecież 300 zł a nie 3000 😁 Wiecie jak mu ulżyło? 🤣 Już się cieszy z "oszczędności" 😁
Hahahaha genialne 🤣🤣🤣🤣
Dady często są na takich dzikich promocjach typu 2+1 i wtedy warto polować. Inna sprawa, że niektóre dzieci mogą mieć np uczulenie na jakieś jedne konkretne. Dlatego ja też nigdy w ciąży nie robię zapasów żeby potem nie zostać z toną niepotrzebnych pampersów. Na początek kupiłam tylko dadyjak nie będą małej pasowały to będę szukać innych.
Inna sprawa, że maluszki, zwłaszcza na piersi, robią kupy non stop 🫣 i czasem jest tak, że skończysz przebierać a już kupa poszła. Ja pamiętam takie sytuacje, że podczas jednego przewijania dziecko zużyło 2-3 pampersy 😳 -
Sara, nasza sesja w środę
Pogoda całkiem całkiem, wczoraj przyjemnie, dzisiaj wręcz upał i nawet trochę za mocno mnie słońce złapało, jak na to co planowałam.
Ale teraz burza, wróciliśmy do apartamentu i mam taką zgagę, że koszmar 🙄
Pucz odnośnie tego punktu na wypisie- oni tam mnóstwo rzeczy wciskają po to, aby wykazać możliwie dużo jednostek chorobowych. Ja mam też niekiedy jakieś cuda powpisywane. Raz Wam opowiadałam, jak się zestresowałam, bo mi „poronienie zagrażające” w 17 tygodniu dali na wypisie…
Co do zasadności w Twoim przypadku się totalnie nie wypowiem, bo nie czuję się kompetentna (może jak ktoś ma np z BMI przed ciąża niedowagę to to wpisują?)
Kasio, ja mam płaski pępek, zawsze był taki dość mocno wklęsły, a teraz jakby równo z brzuchem.
W ogóle dziś na plaży jedna dziewczynka pokazała na mnie palcem i krzyknęła „ta pani rodzi!” 😂 Była przy tym tak przejęta, że mimowolnie mnie to rozbawiło.
RiverS rozumiem te frustracje ubraniowąMam wrażenie, że ciagle chodzę w tym samym i nie na każdą pogodę mam ubrania, w których czuje sie ładnie i kobieco. Ale z drugiej strony- no kurde ciąża to jest na maxa kobiecy stan i musimy to mieć gdzieś z tylu głowy:)
Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
Dziewczyny za mną bardzo intensywna sobota. Wczoraj był nasz baby shower i w końcu mam chwilę żeby nadrobić na forum.
Jeżeli chodzi o pampersy to też planuje na początku wypróbować kilka firm nawet takich mniej popularnych. Mam też polecane przez mamy tiktokowe BamboNature zamawianego na allegro. Podobno bardzo dobre i ekonomicznie wychodzi. Będziemy testować 😉
Nie wiem od czego zacząć i jak w skrócie opisać co się wczoraj działo ale impreza wyszła sztos.
Od 15stej do północy śmiechów i rozmow nie było końca. Oczywiście cała imprezę jedzeniowo- grilowo-drinkowo ogarniał mój Pawełek. Moja działka to ciasta, tort i dekoracje 😉
Dostalismy tyyyle ciepłych słów i komplementów za przygotowanie atmosferę i smaczne jedzonka że będę chyba fruwać jeszcze tydzień na tej fali ❤️
Prezentów cała góra.. przesłodkie ubranka, zabawki,akcesoria, kosmetyki, kończąc na sesji zdjęciowej dla noworodka 💞
Było tak super ze oczywiście zdjęć nie miałam głowy robić i mam tylko kilka ale koleżanka fotograf przyszła z aparatem i zrobiła mi kilka zdjęć plenerowych i z imprezy także będzie pamiątka 🙂
Jedna z atrakcji była ankieta która zrobiłam dla cioć, świetna zabawa! A najwięcej emocji było przy propozycjach imienia 😀
Dzisiaj garden party ciąg dalszy bo przyjeżdża rodzinka z Wielkopolski i zostają na noc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2023, 07:56
Longanimity, Kasio, Ancalime, Ogoorkowa, agentka93, Maiora lubią tę wiadomość
-
Mój pępek już dawno wystaje ale moje mięśnie się rozeszły i mam podejrzenie przepukliny pępkowej, ale ponoć to dopiero na 100% po porodzie się okaże. Jutro kolejna wizyta u fizjo i znowu mnie obklei i będzie lepiej 😊
Co do pampersow to na zaufajpoloznej na ig robiły porównanie co do wchłanialności i wilgotności, tzn. każdą pieluchę polewały taką samą ilością wody i po określonym czasie sprawdzały czy po wsiąknięciu stopień wilgotności. Najlepiej wypadły pieluszki z dady, lupilu i pampersy.
Wiec np zastanawiała mnie zasadność wymieniania pieluszek na upały na inne marki typu bambiboo czy coś tego typu w których pupą jest narażona ma bycie wilgotną dłużej czyli odparzenia też 🤔 a wiem że niektore znajome tak robiły.
Rivers też rozumiem problem ubraniami i mam to samo co Agentka... mam swój ulubiony ciuch leginsy krótkie albo długie i jakieś luźne koszulki, a jak gdzieś mam wyjść to nie mam w czym 🙈 niby mam jakieś sukienki ale jak popatrzę w lustro to mi się wydaje że wyglądam jak czołg normalnie... u mnie +14kg 🙈
Ostatnio wkładałam pranie do szafy i tak patrzę ile ja mam ciuchów w których nie pamiętam koedy chodziłam 🥴 ale jeszcze trochę 😉
A co do mojego W. to wczoraj wrócił z pracy oczywiście zaczął zrzucając winę na mnie "a to juz się do mnie odzywasz" więc mu coś tam wygarnęłam że to on zrobił coś tam bla bla i nie zdarzyłam bo zaczęłam płakać i znowu jak głupiemu tłumaczyć że w ciąży jest inaczej, nie wiem czy dotarło ale na szczęście na mój płacz reaguje automatycznym przytulaniem więc przynajmniej to go ratuje 😉👩34l 👦32l
Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
mutacja heterozygota:
czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮💨)
23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g
-
Meeg super! Tort też ekstra 💖
To ja się pochwalę że bratanek dostał od nas (oczywiście ja wybierałam) równoważnie sensoryczną że smoby i prezent trafiony bo najwięcej się tym wybawił już wczoraj (dostał też jakieś roboty składane i samochodziki też się bawił ale zaraz wracał na równoważnie) no i wujek (mój W.) wymyślał głupie zabawy z tą równoważnie ale np jak nie chciał iść się kąpać to przekładali elementy tak żeby zaprowadziły go do łazienki, także ma potencjał na fajnego tatę 🥰 no a druga str medalu jest taka że młody ma coś z napięciem mięśniowym wiec takie ćwiczenia są dla niego super wskazane 😊
No ale żeby nie było tak kolorowo to zgagę miałam masakryczną bo zjadłam jakas sałatkę na kolację i zakładam że to po tym 😵💫👩34l 👦32l
Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
mutacja heterozygota:
czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮💨)
23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g