Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
Kania, szczerze? Brzmi jak wymarzony
Szybki, jasne, że bolesny, ale w sumie nie wiedząc jakie masz rozwarcie to totalnie nie miałaś siły pomyśleć, że to jest apogeum bólowe
Dzielna babka z Ciebie 🍀Kania_czubajka lubi tę wiadomość
Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
Kania niesamowita historia, bardzo dobrze że czujesz się jak bohaterka, bo nią jesteś! 💪❤️
Zazdroszczę szczerze takiej podatnej szyjki i postępującego rozwarcia! Dla mnie najgorsze w porodzie (mysle ze na rowni z bólem) było poczucie ze to wszystko tyle trwa a moje cialo sie nie otwiera. A u ciebie chyba nie było czasu zwątpić w swoje ciało (oprócz tego kryzysowego momentu przed prysznicem gdzie jeszcze nie wiedziałaś że "to jest to"), więc to zdecydowanie wymarzony scenariusz porodowyI na myśl o waszym kontakcie skóra do skóry też mnie wzruszenie łapie więc nie dziwie się położnej 🥹 Tego też z całego serca pozytywnie zazdroszczę. Odpoczywajcie i cieszcie się sobą, te pierwsze momenty razem są nie z tej ziemi!
15.06.2023 - 40+0, 3490 g, 56 cm 🩵 -
Kania, nie wiem czy poród był wymarzony, ale na pewno piękny i okazałaś się bardzo silna. Dobrze że mąż ostatecznie zdążył na sam koniec, a kontakt skóra do skóry przebiegł bez zakłóceń. Dużo sił i zdrówka!
Kasio, nie martw się na zapas i zaciskam mocno kciuki. -
Kasio, Sara, Agentka jak u Was?
Ja właśnie skończyłam pucować mieszkanie xd Stary powiedział że mnie pogrzało jak zaczęłam czyścić szyby w prysznicu xd 😂
Kania aż mi łezka poleciała ❤️ cieszę się że jesteście już razem ❤️ odpoczywajcie. Jesteś bohaterką! 😍 -
Kania, mega byłaś dzielna, piękne emocje!
Ja po wizycie właśnie, szyjka króciutka, rozwarcie na palec, także lekarz zachęcił do wykorzystania męża i liczymy na to, że wywoływanie nie będzie potrzebne 🤞 także może faktycznie do rozwiązania worka była potrzebna nam jedna odważna 😅
Dajcie znać dziewczyny jak u Was!Meeg, Maiora, Ogoorkowa lubią tę wiadomość
26
hashimoto + niedoczynność
marzec 2022 usunięta torbiel jajnika 8 cm
👩🏼🍼 Tosia 🤍 -
Maiora wrote:Coś czuję że zanim ja i Sara urodzimy to u Agentki, Kasio i RiverS będzie po wszystkim 😂
Nawet mnie nie denerwuj 🤣🤣🤣
Pojechałam dzisiaj po dzieci, potem na wywiadówkę... dobre 10 osób pytało "Pani jeszcze z brzuszkiem?" 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Dziewczyny, ja autentycznie nie sądziłam, że przy takim trybie życia da się donosić ciążę 😵 przecież tyle co ja się nadzwigałam, nabiegałam... od 1,5 tygodnia rozwarcie na 2-3 cm, czop odszedł, skurcze są a ta mała franca dalej tam siedzi 🤯🤯🤯 przecież to sprzeczne z logiką! 🤦🏻♀️
Kasio, daj jakiś znak bo się martwię 🥹
U mnie dzień w miarę spokojny bolowo i nagle od pół h pojawiają się jakieś skurcze. Kolejne skurcze, które 💩 dadzą 🥴 -
A to mi mieli rozwiązywać ciążę w 32tc 😂😂😂
A tu zostanę na koniec 😅
Chociaż jeszcze Lidia może sobie jaja z matki porobić 🤭👩34l 👦32l
Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
mutacja heterozygota:
czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮💨)
23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g
-
Longanimity dlaczego ja czuję, że tak właśnie będzie? 🤣🤣🤣🤣
Wszystkie tu obstawiałyśmy, że ja się wypakuje jako pierwsza lub jedna z pierwszych a tu proszę 🫣
-
Maiora wrote:Mam dziwne przeczucie ze Kasio to już się przytula z córeczką i nie bardzo ma głowę do tego żeby się odzywać 🙂
Trzymam mocno kciuki. Odezwij się kochana ❤️
Ja też tak czuję 🥹
Że było cięcie na Cito.
Ale zobaczymy 😁
-
Kania
Wzruszyłaś mnie totalnie 🥹 Bądźcie zdrowi, szczęście już macie. Naprawdę jesteś bohaterką.Kania_czubajka lubi tę wiadomość
🙋🏼♀️
AMH 2,2
regularne cykle, potwierdzone owulacje
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
krzywe glukozowa i insulinowa ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
fragmentacja ✅
posiewy✅
hormony ✅
brak żpn
Po 22cs:
02.2024 IVF 2x❄️
I FET 22.05.2024👎🏻
II FET 18.06.2024 ✨
6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
27dpt zarodek z bijącym ❤️
niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕
-
No Kasio długo nie daje znać, może faktycznie już się tulą 🙈
Haha kolejka się rozsypała, faktycznie 😁
Jeju, jak ja się umachalam wkładając ubrania do szafy 🤯 a jak z walizki leżącej na ziemi wyjmowałam, to wszystko było w porządku... bieliznę zostawiam na jutro 🙈