Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
Też coś czuje, że u Kasio po wszystkim. Agentka też dziwnie cicho, szczególnie jak na ilość zajęć w szpitalu 😜
U mnie mąż wykorzystany, pojawiły się nitki krwi w śluzie, także staram się nie nastawiać, ale na wszelki wypadek wsadziłam podkład pod prześcieradło 🤞
Edit. Sara, super kiecka, mnie ostatnio na druty wzięło i też się chce brać za sweter, ale boje się, że wydam mnóstwo kasy na włoczki a potem nie będzie kiedy tego skończyć 🫣Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2023, 20:08
Ogoorkowa lubi tę wiadomość
26
hashimoto + niedoczynność
marzec 2022 usunięta torbiel jajnika 8 cm
👩🏼🍼 Tosia 🤍 -
RiverS i Ty brutusie? 😅
Agentka może drzemkuje 🤔 aczkolwiek kto wie? Póki co wszystkie bobasy jakie się pojawiły były z zaskoczenia 😁
Edit: ja mam całe olbrzymie pudło włóczek, które kupiłam bo były piękne ale nie miałam na nie pomysłu 😅 obiecałam sobie, że nie kupuje nowych dopóki tego nie przerobie... i tak sukcesywnie mi ubywa 😅
Sweter będę robiła z drops air albo drops air (tych 2 mam mnóstwo motków ale muszę wybrać z którego koloru robić 😅).Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2023, 20:11
-
Ja się melduje, u mnie bez zmian dwupak aczkolwiek czuje przepowiadacze, a wcześniej była u mnie cisza pod tym względem.
Mąż mnie odwiedził, a teraz miałam wieczorne ktg i wyszło bardzo ok. Lekko mnie głowa pobolewa, ale liczę na to, że to po prostu zmęczenie, bo nic innego się nie dzieje. Obejrzę Love Island i postaram się dobrze wyspać, aby jutro mieć więcej siły. 🤞
Miałam badanie przy tej porannej akcji i rozwarcia u mnie nie ma, szyjka miękka i przepuszcza palec, ale nic poza tym.
Też myślę, że u Kasio CC, bo coś długo milczy 😎
RiverS u Ciebie też obiecująco 🙃
Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
Mi się marzy oversizowy ciemnoszary sweter z merino, i tak czekają w koszyku sobie te włoczki na lepsze czasy 💸💸💸
Agentka, nie masz chrupiących koleżanek na sali? 😅26
👩🏼🍼 Tosia 🤍 -
Gdzie tam! Dopiero w domu w dwupaku nadal 😅
Zrobili mi dwa KTG, dr skomentowała że piękne i wypuścili mnie do domu tylko baaaaaardzo długo musiałam czekać na lekarza.
Głowa ponoć bardzo nisko, może się zaraz jednak rozkręci, ale już nie mam siły wracać do szpitala 😅
Do Was kochane odniosę się jutro 😘RiverS, agentka93, Ogoorkowa lubią tę wiadomość
-
Kasio, a my tu cię już rozpakowałyśmy 😅😅😅
Odpoczywaj kochana. Dobrze, że KTG w porządku ❤️
Maiora milczy 🧐 może sprząta dalej. Albo rodzi 😅
RiverS ja uwielbiam siwe swetry 😅 mam ich z 6 conajmniej 😅 dlatego teraz będzie albo taki morski albo taki blado/zgniłozielony 😅
-
RiverS co się w kolejkę wpychasz xd 😂 czekaj na swoją kolej a nie wyskakujesz tu z nitkami krwi i rozwarciem 😂😂😂😂
Kasio napedzilas nam stracha. Dobrze ze jesteście już w domku ❤️ i że wszystko ok ❤️
Agentka może posłuchaj rady koleżanki z sali Kani i zaciągnij starego do łazienki.
Sara one nas uprzedzą zdrajczynie mówię ci 😂 wszystkie urodzą a my będziemy chodzić z tymi skurczami i brzuchami do października 😂
A tak na serio to trzymam mocno kciuki kochane za nas wszystkie ❤️🤞Kasio lubi tę wiadomość
-
Swetry można mieć w każdej ilości, szczególnie te w skali szarości 🤍✨ aż się nie mogę doczekać aż przestanę pocić się jak prosię i zacznę chodzić w swetrach! Właśnie wstawiłam dynię do pieczenia, będę robić syrop do kawy, zapaliłam świeczkę jesienną, jestem w pełni gotowa na chłodniejsze dni, poród, i (nie sądziłam, że kiedykolwiek to stwierdzę) jeansy 😍🔥
Edit: Maiora, ja od początku się deklarowałam, że biorę pierwszy możliwy termin na rodzenie, także proszę się nie awanturować 😅😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2023, 20:41
26
👩🏼🍼 Tosia 🤍 -
RiverS wrote:Mi się marzy oversizowy ciemnoszary sweter z merino, i tak czekają w koszyku sobie te włoczki na lepsze czasy 💸💸💸
Agentka, nie masz chrupiących koleżanek na sali? 😅
„Chrupiących” hehe
Nie, ale kupiłam też w razie czego stopery, jak radziła Longanimity. Na razie nie skorzystałam. Sama nie wiem, jak z moim oddychaniem w nocy, bo mam resztkę kataru, ale Stary mówił, że nie chrapie.
Haha Kasio, a my tu już wizualizacje Ciebie i bobasa
Cały dzień byłam zmarznięta, a teraz mi się gorąco zrobiło z kolei 😏
Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
Pani profesor mówiła, że czasami tak organizm przygotowując się do porodu robi akcje typu wymioty, tak przynajmniej studentom tłumaczyła.
Ale ja mam oczywiście schizy, że co jeśli to jakieś zakażenie bakterią czy coś 🙈
Człowiek to jest durny, zawsze najgorszy scenariusz.Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
RiverS ja uwielbiam jesień 😍 wieczory przy świeczkach, herbatki, okrycie się kocykiem 😍
Ja totalnie nie jestem #opalankoteam
Maiora zawsze, na każdym forum ktoś taki musi zostać, kto w ciąży jest rok niczym płetwal błękitny. To będziemy MY 🤣🤣🤣
Teraz wieczorem mi wchodzą takie skurcze konkretne ale mi się nawet nie chce ich liczyć. Nie chce mi się nawet iść pod prysznic bo wiem, że i tak z nich nic nie będzie 🤦🏻♀️
Tylko, że przez takie idiotyczne akcje ze skurczami ja na bank nie wyłapie ich na początku i na bank pojadę do szpitala za późno 🙄
Może ja powinnam namiot pod szpitalem rozbić? Ognisko rozpale, pożyczę karton od bezdomnych i będę koczować czekając, aż moje skurcze łaskawie będą TYMI 🤦🏻♀️🤣 -
Ja też najbardziej lubię jesien i wczesną wiosnę 😍
Sara zgadzam się co do płetwali to na pewno będziemy my 😂😂 a co do koczowania to daj spokój z kartonem xd na ławce się ułóż pod szpitalem xd na twardym plecy mniej bolą 😂 weź wloczke to jeszcze zdążysz sobie kocyk udziergac 😂 -
Maiora wrote:Ja też najbardziej lubię jesien i wczesną wiosnę 😍
Sara zgadzam się co do płetwali to na pewno będziemy my 😂😂 a co do koczowania to daj spokój z kartonem xd na ławce się ułóż pod szpitalem xd na twardym plecy mniej bolą 😂 weź wloczke to jeszcze zdążysz sobie kocyk udziergac 😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ej a może to metoda? Skoro Lidka jest tak przekorna a ja zaczynam wierzyć, że urodzę po terminie, to może zrobi na przekór i wyskoczy szybciej? 🤣
Jest to jakaś teoria. Kiedy Ty masz wizytę? Ja dopiero po terminie, jeśli nie urodzę, mam przyjść po skierowanie -
Mi doktorek powiedział, że jeśli w terminie KTG wyjdzie ok to możemy czekać jeszcze tydzień do 41+0 i dopiero indukcja. Ale naprawdę wierzę, że do wizyty urodzę 😅
A wizytę mam w piątek przyszły, w 40+2 -
Maiora, z tym nieodbieraniem telefonów dobry pomysł, ja już wdrożyłam, że nie odpisuję na wiadomości osób, z którymi nie gadam regularnie a dostaję od nich co jakiś czas pytanie czy już urodziłam. No losie!
Pucz, jak tam po wizycie położnej?
Longanimity, Sara - też liczę na wagę! 😁 kto wie, może nam się uda wytrwać do tego 23.09 😉
Ogoorkowa, Longanimity, mi też dokuczają stawy, ale jakoś połączyłam to z opuchnięciem. Wydaje mi się że to od tego. Palce mam takie grubaśne że obrączka od dawna mi nie wchodzi 🙁
Kania, pozytywnie zazdroszczę porodu! Brzmi naprawdę pięknie, byłaś bardzo dzielna pod prysznicem z takim dużym rozwarciem! 🥰 słusznie czujesz się bohaterką! ❤️
Sara, sukieneczka cud miód malina! 😍
Agentka, dobrze że u Ciebie się tachykardia uspokoiła! 😘 Już wiem jaki to stres! Mnie dziś położna w szpitalu uspokajała że takie momenty wyższego tętna są normalne, że po prostu badanie było zrobione w złym momencie 🙂
RiverS, od rana będę odświeżać czy wykorzystanie męża pomogło! Pisałaś że chciałabyś szybko urodzić więc trzymam kciuki! 🍀
Maiora, Sara, żadne z Was płetwale 😅 ja tam czuję że teraz Wasza kolej! 🍀🍀🍀 -
Ja się dziś witam z dobrym samopoczuciem 😌
Także oby tak dalej!
Miłego dnia 🍀
Kto dziś planuje rodzic?
RiverS lubi tę wiadomość
Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
Agentka, o tych wymiotach słyszałam, ale żeby jeszcze do tego dreszcze dochodziły? 🤔 ważne, że lepiej się czujesz ❤️ trzeba zbierać siły 🤞
Kasio, trochę szkoda, że bez bobasa (mentalnie juz Cie tu wypakowalysmy), ale najważniejsze, że KTG w porządku 🥳 kurcze, mam nadzieję,że po porodzie szybko do obrączki wrócę, zależy mi bardziej niż na jeansach sprzed ciąży 😅
RiverS dzisiaj jadę na zakupy, koniecznie dynia wlatuje, tylko ja na zupę chce przerobić 😁 smaczka zrobiłaś!
Maiora, Sara, ja mam dużo kartonow, grubsze, cieńsze, jakie Wam podesłać? 😅
Młoda wczoraj wieczorem bardzo dziwnie się układała, aż w końcu tak w nocy skończyła, że mi na pęcherz uciskala i miałam 2 pobudki na siku (zwykle 1, albo ide z nudów na patrolu) 😜 GBS ujemny, muszę teraz jakoś to wydrukować, czyli najpierw znaleźć karton z drukarką, bo to nie byla rzecz 1 potrzeby 😅