Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczko nie ma @ więc może się jeszcze nie pojawi, trzymam kciuki
menka mnie też od samej owu codziennie boli, raz bardziej raz mniej, zdarzyło mi się pierwszy raz. Eh fajnie by było jakby to był dobry znak...Mordeczka lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:Mordeczko nie ma @ więc może się jeszcze nie pojawi, trzymam kciuki
menka mnie też od samej owu codziennie boli, raz bardziej raz mniej, zdarzyło mi się pierwszy raz. Eh fajnie by było jakby to był dobry znak...
w pierwszej ciąży tak miałam, tylko że ból był dopiero jak zatestowałam pozytywnie - przynamniej nie kojarze żeby wcześniej bolało - albo nie skojarzyłam wtedy tego objawu z możliwą ciążą ... no cóż, okaże się pod koniec stycznia u mnie czy ten objaw cokolwiek może oznaczać. A już naprawdę dałam na straty ten cykl bo jest bardzo małe prawdopodobieństwa na dwie kreski -a ten objaw znowu rozpalił we mnie nadziej -
no właśnie ja się boję za bardzo nakręcić na II kreski
W dodatku moja silna potrzeba kontrolowania każdego aspektu życia, a w tym wypadku zajścia w ciążę teraz a nie za kilka miesięcy dodatkowo doprowadza mnie (i przez to małża) do szału
Mordeczko wczoraj był bladzioch i cień cienia a dziś nic? Dopiero 11dpo, dwie kreski mogą jeszcze wskoczyć. Co ja pisze, muszą13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Monika mam dokładnie tak samo jak Ty
Zobaczymy dziś jest 30 dzień cyklu gdzie zwykle mam 28 dniowe a OvuF przesunęło mi @ na 20.01 gdzie będzie to 33dc nigdy tak nie miałamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 14:04
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Lista: Oznaczamy tylko pozytywne testy i okres. Więc jak masz negatywa - czekaj na @, wtedy Cię wpiszę
01 – Helen @, julita
02 – tomania2806 @, Asieńka466 @, zonaboba @, gezanew @
03 – Matleena @, Marutka @, agatka196
04 – Paula_21, ewe88
05 – Misi@, Gosiacu @, malgo86 @
06 – Feśka @, Kitaja @, Iwonaa11 @, Toa
07 – Emma80 @
08 – zuzzi @, Mandi:) @, Mini_Mouse@
09 – Justine M @, Malinkowe oczekiwanie @ justysss, agniesja
10 – Lianna @
11 – majka92, agus3004 @, odrobinacheci @
12 – Ani86, ania14 @, Molcia @, Emilia77 @
13 – karolka22 @, Ewa99
14 – Kaczorek @
15 – ewa81, kasiakasia11 @, lauda. @, Katarzyna87 @
16 – Bulimulia @, Emiśka, Mimi86, Mordeczka, przyszła mama:) @
17 – Evaa @, KochamMisia @
18 – mała.mi, Majaaa, Nikka, alicja_, justyna14
19 – agnes175
20 – Kenya, Maandragora, Zajsonek
21 - kama005, mana, werni,
22 – Lilla My
23 – monika_89, ailatan
24 – Bąbelek
25 – gocha04, kmb, BATTINKA, Kasia *, Asieńka_86
26 – Basik122
27 –
28 – Gosiacu, olimama, lipss
29 – hanula
30 – tomania2806, Ballerina
31 – gezanew, Asieńka466, Emmma, Ralpina
http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobrane_1.jpg W styczniu pokazało się już 9 Groszków! http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobraneUfESK.jpg
Legenda:
test pozytywny
@ okresWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 14:11
-
Toa wydaje mi się, że jednorazowe użycie maści na niewielki kawałek skóry nie powinno wpłynąć na dzidziusia, nie zamartwiaj się. Tym bardziej, że sam gin powiedział, że ewentualnie w razie czego możesz kupić maść o najniższym stężeniu. Jeśli nie mogłabyś w ogóle się posmarować na pewno nie pozwoliłby Ci na to13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
monika_89 wrote:Toa wydaje mi się, że jednorazowe użycie maści na niewielki kawałek skóry nie powinno wpłynąć na dzidziusia, nie zamartwiaj się. Tym bardziej, że sam gin powiedział, że ewentualnie w razie czego możesz kupić maść o najniższym stężeniu. Jeśli nie mogłabyś w ogóle się posmarować na pewno nie pozwoliłby Ci na to
-
wiesz na co jesteś uczulona? skad się to bierze? Może uda Ci sie unikać alergenu i po problemie. Zawsze możesz się też wybrać do dermatologa, może on będzie miał pomysł skąd uczulenie i zaradzi czymś innym co nie będzie miało wplywu na groszka13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
monika_89 wrote:wiesz na co jesteś uczulona? skad się to bierze? Może uda Ci sie unikać alergenu i po problemie. Zawsze możesz się też wybrać do dermatologa, może on będzie miał pomysł skąd uczulenie i zaradzi czymś innym co nie będzie miało wplywu na groszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 15:44
-
nick nieaktualnytoa ja tez miałam podobne schorzenie skóry łojotokowe albo atopowe zapalenie skóry to 2 praktycznie te same choroby maśc z antybiotykiem miałam który g..... dał dostałam na to lek diphergan tabletki silnie odczulające ale czulam sie po nich jakbym była porzadnie pijana ale podziałały teraz nie ma sladu po chorobie leczyłam ja 2 lata i wigrałam teraz tylko sporadycznie wapno pije ,tez miałam na czole tzn skrzydła motyla ,tyle ze ani sterydów a tymbardzije dipherganu nie wolno stosowac w ciazy ale sa leki da sie ztego wyjsc to nie wyrok .mało ja mialłam przez to rane która za nic nie chaiła sie goic .odmówiłąmsterydów w zastrzyku i wzielam diphergan a dermatolog mi pow ze to jest wykleczlane ale wymaga czasui dyscypliny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 16:09
-
nick nieaktualnytoa zapytaj dermatologa o maści bez sterydów ja uzywam mediderm krem dla osób chorych na łojotokowe zapalenie skóry atopowe zapalenie skóry i łuszczyce mój wniosek z 2 lat leczenia jest taki jak beziesz długo stosowała sterydy wususzą ci skóre zacznie ci pękac i znowu bedziesz miała problem tyle ze odwrotny tylko leki doustne mi pomogły ta 100 procent maści były dodatkiem
-
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:jeszcze dzis zaczal mnie bolec odcinek ledzwiowy kregoslupa starsznie.. ech coraz wiecej we mnie nadziei... boje sie ze tylko starsznie sie rozczaruje
Asieńka_86 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Kasia * wrote:toa ja tez miałam podobne schorzenie skóry łojotokowe albo atopowe zapalenie skóry to 2 praktycznie te same choroby maśc z antybiotykiem miałam który g..... dał dostałam na to lek diphergan tabletki silnie odczulające ale czulam sie po nich jakbym była porzadnie pijana ale podziałały teraz nie ma sladu po chorobie leczyłam ja 2 lata i wigrałam teraz tylko sporadycznie wapno pije ,tez miałam na czole tzn skrzydła motyla ,tyle ze ani sterydów a tymbardzije dipherganu nie wolno stosowac w ciazy ale sa leki da sie ztego wyjsc to nie wyrok .mało ja mialłam przez to rane która za nic nie chaiła sie goic .odmówiłąmsterydów w zastrzyku i wzielam diphergan a dermatolog mi pow ze to jest wykleczlane ale wymaga czasui dyscypliny
-
nick nieaktualny