Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
toa mi tez sie wydaje ze duzo za wczesnie to usg, ja zrobilam ten sam blad jak bylam w ciazy polecialam odrazu i pecherzyka nie bylo widac po 2 dniach kolejne usg nadal nic i dopiero po ponad tygodniu cos sie pokazalo....
ja dzis jestem zadowolona bo odebralam wyniki tsh i w ciagu 5 tyg spadlo z 2,980 na 1,200Maczek, zwei_kresken, Emilia77, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Oznaczamy tylko pozytywne testy i okres. Więc jak masz negatywa - czekaj na @, wtedy Cię wpiszę
01 – Helen @, julita
02 – tomania2806 @, Asieńka466 @, zonaboba @, gezanew @
03 – Matleena @, Marutka @, agatka196
04 – Paula_21, ewe88
05 – Misi@, Gosiacu @, malgo86 @
06 – Feśka @, Kitaja, Iwonaa11 @, Toa
07 – Emma80 @
08 – zuzzi, Mandi:) @, Mini_Mouse@
09 – Justine M @, Malinkowe oczekiwanie @ justysss
10 – Lianna
11 – majka92, agus3004 @, odrobinacheci
12 – Ani86, ania14, Molcia, KochamMisia, Emilia77
13 – karolka22
14 – Kaczorek
15 – ewa81, kasiakasia11, lauda., Katarzyna87
16 – Bulimulia, Emiśka, Mimi86, Mordeczka, przyszła mama:)
17 – bosa, Evaa, justyna14
18 – mała.mi, Majaaa, Nikka, alicja_
19 –
20 – Kenya, Maandragora, Zajsonek
21 - kama005, mana, werni, agnes175
22 – Lilla My
23 – Cigaretta, monika_89
24 –
25 – gocha04, kmb, BATTINKA
26 – Basik122
27 –
28 – Gosiacu
29 –
30 – tomania2806, Ballerina
31 – menka, gezanew, Asieńka466
http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobrane_1.jpg W styczniu pokazało się już 7 Groszków! http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobraneUfESK.jpg
Legenda:
test pozytywny
@ okres
majamia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agatka196 wrote:Toa ja mam 6 tydzień według miesiaczki a ostatnia była 27 listopada. A według owulacji to może dopiero 3 tydzień., bo u mnie owulacja pijawiła się dopiero między 21a 23 dc.
no to mamy w 100% identyczną sytuację, ostatnia @ miałam 27 listopada a owu między 21 a 23 dc
-
Julita wlasnie spojrzalam na twoj wykres i faktycznie jest podobnie. Tylko twoj suwaczek pokazuje 5 tc a mi o tydzien wiecej nie wiem czemu.
Ja tam zjadam sniadanko i ide sie szykowac na wizyty. Trzymac kciukolce prosze. -
nick nieaktualny
-
agatka196 wrote:Julita wlasnie spojrzalam na twoj wykres i faktycznie jest podobnie. Tylko twoj suwaczek pokazuje 5 tc a mi o tydzien wiecej nie wiem czemu.
Ja tam zjadam sniadanko i ide sie szykowac na wizyty. Trzymac kciukolce prosze.
bo ja mam suwaczek z licznikiem wg owulacji
na początku ustawiłam tak jak ty, ale stwierdziłam że od owu będzie bliższe prawdy bo owu miałam opóźnione jakiś tydzień
powodzenia na wizycie, będzie wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 09:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:dziś dopiero 6 dzień po owu a ja chyba widziałam cień cienia cieni cienia, ale może być również tak, że świruje. Jutro sie okaże!
-
nick nieaktualny
-
kama005 wrote:Cześć dziewczyny.
Zmierzyłam tempkę dzisiaj i spada. Czy to tak powinno być?
Tempka może spadać zaraz przed owulką, widzę, że test pozytywny, więc ten spadek lub dzień po nim może być owulacja (musi odbić)
alicja_ wrote:dziś dopiero 6 dzień po owu a ja chyba widziałam cień cienia cieni cienia, ale może być również tak, że świruje. Jutro sie okaże!
Za wcześnie na testy, wiem że ciężko sie powstrzymać, ale wierz mi, szkoda Twoich nerwów!
Toa wrote:Temperatura dzisiaj spadła do 36,73. Zaczynam się bać.
Kochana w ciąży nie mierzy się już tempki Niektóre dziewczyny mają zieloną kropę a tempkę 36,50.
Przestań sama sobie wyszukiwać problemy, bo zamiast na porodówce skończysz w psychiatryku!!! Sorry za ostrość słów, ale zamiast cieszyć się ciążą, o której każda tutaj marzy, wiecznie jakieś ale...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 10:25
mana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Toa wrote:Jestem niepelnosprawna, to chyba wystarczajacy powod zebym bala sie o swoje upragnione dziecko. Tyle w temacie....
Każda kobieta martwi się o swoje dziecko, nie chciałam Cię atakować. Nie wiem czy chcesz, żebyśmy Cię żałowały jako osoby niepełnosprawnej? Taki był zamysł? Mam niepełnosprawną koleżankę, traktujemy ją tak samo, bo niby czemu ma być inaczej.
To że Kobieta jeździ na wózku, jest głucha, nie ma piersi, nogi, ręki, ma zanik mięśni itp nie oznacza, że nie jest Kobietą
*Zaznaczam, że nie chciałam nikogo urazić, wyrażam swoje zdanie.
mana wrote:chociaż wiecie co korci mnie siknąć na test tak dla nacieszena oka drugą kreską
Hahah też mi sie to zdarzało ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 10:32
mana, lauda., moremi lubią tę wiadomość