STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem jestem
malo siedze przy komputerze, praktycznie wcale go nie otwieram.
dlatego rzadko bywam.
Szczerze to nie pytalam z ktorej storny mam lozysko , podchodze bardzo spokojnie do ciazy wiec nie wchodze w szczegoly.
Z maleństwem wszystko dobrze, rośnie, za tydzien ma usg wiec znow go zobacze:D -
Hej dmuchawiec , sami powinni Ci to mówić na tylniej czy przedniej masz łożysko czy może przodujące chociaż jakby tak było raczej by zareagował lekarz , łożysko nie dawno rosnąć zaczęło a bardziej swoja prace wiec spokojnie ...
Mordeczko u nas na drugie dziecko ma juz imię bo po dziadkach ,obydwoje maja tak samo i babcię tez wiec nie ma tu problemów ale tu dylemat z imieniem jest ale na razie Antek , pozniej może się zmienić: P -
Oooh Oliwierek jest takie słodkie zakręcona!
dziewczyny słyszałyście?uratowali w Krakowie dzieciaczka urodzonego w 25 tygodniu ciąży!! To w Polsce rekord. I daje nadzieję ze można ratować coraz bezbronniejsze maluszki) dziś Ksawery wazy ponad trzy kilo
)
-
Widzialam a!e w necie
Masakra ale wiesz jednak jego siostrzyczkę z większą waga nie dało się uratować , żyła tylko miesiąc wiec wiesz ... Silny chłopak , bardzo silny i pełną podziwu jestem dla lekarzy , rodziców i małego za wytrwałość i sile !
Ładne Olis nie ? -
No mama mnie az dziś złapała po bokach i nie wierzy ze mam biodra takie waskie az kości prześwitują a z przodu balon. Jeszcze dziś sie pokusiłam o płatki z krowim mlekiem bo skończyło mi sie sojowe i chodzę z gazami w brzuchu
Czekam az pęknie. Zazdroszczę ci małego brzuszka -
Hehe:) kochana ale Tobie może zaraz stop zrobić na jakiś czas i o:) masz dopiero koniec trzeciego miesiąca:) Ja juz szósty wiec ja to zaraz wyskocze w przód jak bomba hahaha
Nie pijaj w ciąży za dużo mleka prosto od krowy chyba ze przygotowane jest -
Zakręcona odpuściłam sobie totalnie, mam to gdzieś. jeszcze teraz chyba cykl bez owu... jak sie namyśle to pójde w lipcu do lekarza, mam do niego dzwonić gdzieś w przyszłym tygodniu i umówić wizyte na dokładny termin. najgorsze jest to,ze on jest jednym z niewielu lekarzy w moim mieście przyjmującym na NFZ a prywatnie mnie nie stać.