STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny! Wtrącę się do tematu łóżeczek. Podobno turystyczne nie są polecane do ciągłego spania, tylko jak nazwa wskazuje, od czasu do czasu
Kwestia jest taka, że do turystycznego nie wsadzicie normalnego materacyka a poza tym patrzenie przez tą siatkę może mieć niekorzystny wpływ na wzrok dziecka. Poczytajcie zanim się zdecydujecie
Ja kupuję i takie i takie. W domu będzie spać w normalnym a np. u teściów w turystycznym
Mordeczko, wózek i łóżeczko to kropla w morzu jeżeli chodzi o wyprawkę. Jest jeszcze duuużo duuużo innych rzeczy do kupienia niestety
Zakręcona, masz już wybrany fotelik samochodowy? -
Ojj zakrecona ja w twoim tygodniu ciąży to na pewno bede juz wszystko kupowac:p raz ze brzuch jeszcze nie będzie uciążliwy a dwa ze to kupa forsy i wole to sobie rozlozyc na jakis czas. A wózek mam upatrzony jeszcze przed ciaza hehe :p 3w1 za 1200zl. Wiadomo fotelik na krótko sie przyda ale jest. Nooo ja w końcu pojutrze zaczynam drugu trymestr jupiii!!
juz teraz czuje ze robi sie fajnie. Agniesja popieram zdanie co do lozeczka. Hehe a u moich rodziców maly będzie spal w łóżeczku po moim bracie.
-
Agniesja poszukałabyś mi tego linku odnośnie tych kremów dla kobiet w ciąży nie mogę go znaleźć
Co do łóżeczek to ja mam 23 letnie w bardzo dobrym stanie kiedyś spała w nim mała Martusia czyli jaagniesja, ZakręconaOna, tygrys73 lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Proszę Mordeczko
http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html
Może to ułatwi Ci wybór
Co do fotelika, wiem że tak się nie powinno robić, ale my chyba kupimy używany Maxi Cosi z bazą Family Fix, bo nowe mają kosmiczne cenyDałam zadanie mojemu mężowi, żeby poważnie zainteresował się na razie tylko tym jedynym tematem i znalazł w dobrym stanie, w miarę młody i oczywiście bezwypadkowy, mam nadzieję że będzie dobrze
-
Dziękuję kochana
Kupiłam sobie w wczoraj w aptece Perfekta Mama preparat przeciw rozstępom jest on od 4 miesiąca ciąży. Sroka o nim piszę tak "Ogólnie nie jest źle. Niepokoi mnie PEG w składzie no i jest Glikol jednak dość daleko w składzie. Bez parabenów, no nie jest źle" Więc zdecyduję się na ten kremNo i nie jest drogi płaciłam 13 złotych za 200 ml
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 13:10
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
agniesja wrote:Mordeczko, sprawdź na wszelki wypadek skład tego kremu z tym co jest podane na stronie, zdarza się że producenci zmieniają skład na gorszy a Sroka jeszcze o tym nie wie... Ja w taki sposób nacięłam się na chusteczki nawilżające HuggiesGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs