STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgadzam się z Zakręconą i uważam że dziecko trzeba hartować od samego początku
Dlatego też nie mam zamiaru kupować żadnych farelek, żeby dogrzewać pomieszczenie w którym będę kąpać dziecko, ani też za grubo ubierać.
Moja siostra cioteczna też rodziła w styczniu Tygrysku i właśnie sprawdziłam, że już 1 lutego wrzuciła na FB zdjęcie ze spaceru -
Ja urodziłam się 8 stycznia i wyszła Mama ze mną po trzech tyg na pierwszy spacer ale to dlatego , ze wielkie mrozy były ...
Także normalnie z dzieckiem trzeba wychodzić
Pomieszczenie do kapania no musi być ciepło ale tez nie skwar , Ja mam kaloryfer w łazience który mi wystarczy i juz:) -
Jak wrzesień będzie ciepły to nie mam zamiaru dogrzewać pokoju, za to w zimie oczywiście włączę grzejnik
Nie mam też zamiaru prasować ciuszków z obu stron
Jak się zmobilizuję do prasowania jednej strony to już będzie sukces
Baw się dobrze na imieninach Tygrysku -
Dea Ja mam czasami takie przypływy energii hihi
Dziś len na całego chociaż pozmywalam , posprzatalam kuchnie , obiad zrobilam , wykapalam się haha .
Szczerze ? Ja tez jak zbiore się na prasowanie ciuszkow to będzie sukces , No Ja w październiku juz będę włączać kaloryfery ale tez nie na maksa ale lekko podgrzac pokój na pewno chociaż zobaczymy jak będzie z pogoda w pl:) bo w grudniu wracam do UK to będę musiała grzac ... -
Dea28 wrote:Zakręcona czuje to...ech mam dość.koniec ostatni post nie bede Wam tu zamulać,pa trzymajcie się :*
-
ZakręconaOna wrote:Tzn Ja bym jednak brała poprawkę na to bo dzieci w wieku ok 3 lat maja dopiero taka skore jak dorosły , grubość wiec lepiej jak tobie nie zimno a chłodno np. To juz dziecku zimno