STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laseczki. Mordeczko dobrze zrobilas z tym pogrzebem...hmm.ja sie wybralam do lasu na spacer dlugi i ledwo doszłam do domu w tym słońcu ;p
a co do miesa to nie moge patrzec..przed ciążą jadlam tylko kurczaka a teraz nawet on mi nie smakuje-jak Agniesji
Masakra -
Ja jadlam każde miesko prawie a teraz to beeee ... Malo co !
Tez uważam , ze dobrze zrobilas z tym pogrzebem , Tygrysku to zapedzaj się na takie długie spacery samotnie w skwary , omdlenia i osłabienia to norma w ciąży a co dopiero w upały !wody dużo na spacerach kochana bo nam nie daj boże fikniesz na drugi raz .
Uff.. Kuchnia wysprzatana , ziemniaczki pieczone się kończą robić bo zanim zakupy zrobię i obiad to umrę z głodu: P salon zaraz posprzatam i IDE się kąpać jeszcze -
tygrys73 wrote:Hej laseczki. Mordeczko dobrze zrobilas z tym pogrzebem...hmm.ja sie wybralam do lasu na spacer dlugi i ledwo doszłam do domu w tym słońcu ;p
a co do miesa to nie moge patrzec..przed ciążą jadlam tylko kurczaka a teraz nawet on mi nie smakuje-jak Agniesji
MasakraPrzy chłopakach odrzuca od kurczaka
Mam tak ja, miała moja siostra cioteczna
Dziwne, bo przecież dzieci lubią kurczaki
-
Ja zrobie sobie ale tylko dlatego że mamy znajomych fotografow z którymi zaprzyjaźnilismy sie jak robili nam zdjęcia na ślubie. A że im załatwilismy w sumie cztery wesela to jak sie dowiedzieli o ciąży to zaproponowali nam w prezencie. Ale ja to raczej w szóstym miesiacu z moim brzuchem xD to faajna pamiatka