STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Anka
Jak tam idą staranka?
Dea nie możesz się poddawać! Ja cały czas mocno wierzę, że w końcu Wam się uda. I masz nie olewać sprawy, tylko zapisać się na wizytę. Wypisz sobie wcześniej na kartce pytania, które chciałabyś zadać lekarzowi, żeby o niczym nie zapomnieć
A ile kosztuje inseminacja, któraś z Was się orientuje? -
Kiedyś jak przeglądałam w necie to jest to koszt od 700 zł wzwyż zależy od kliniki no ale niw tylko na tym się kończy bo chyba też trzeba przyjmować leki o ile się nie mylę a jeśli udałoby się zajść w ciążę to 1 trymestr ciąży uznawany jest za ciążę wysokiego ryzyka poronienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 22:21
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
tygrys73 wrote:O jaaa suty to ja też mam jak dojna krowa
Zakręcona ma rację co do prezentu, a jeśli możesz przeznaczyć to 50zł to tak jak Mordeczka polecam pierwszy laptop. Ja kupiłam kuzynki synkowi, taki żółty Mordeczko?
I bardzo był zadowolony
A wózeczek upatrzyłam taki, już kiedyś wklejałam http://www.bambino-sklep.pl/?192,julietta-bialy-czarny
wiem, że nie ma skrętnych kółek, ale mi to nie przeszkadza, a ma duże koła, które się sprawdzają na nierównej powierzchni. Jak pojadę do sklepu to sprawdzę wszystko- hamulce, czy budka się cicho składa i czy gondola jest odpowiednio głęboka. Ale jestem w nim zakochana
Z ciekawości zmierzyłalm średnicę sutka..w spoczynku:P po przyciśnięciu wynosi 4,5 cm! OMG
też jak już przyjdzie co do czego, to będę chciała 3w1 w jakiejś rozsądnej cenie.
ZakręconaOna wrote:Witam się !
Wstalam , juz po śniadaniu oglądam właśnie ugotowanych i leże ...
Jakie plany na dziś ?
Ja dziś male slrzatanko , pranko , zakupy i gotowanie ... Dziś pochłaniam się w garach hihi
Robię dziś rybkę po grecku bo mam mega ochotę .Dziś mam wolne od stażu, to mogę się podnieść później
Ale za chwile czas się zwlec z łóżka i ruszam na zakupy, a później sprzątanie, prasowanie i gotowanie-tylko nie mam pomysłu na obiad
A no i pranie już się robi, wiec czekam na koniec i trzba będzie rozwiesić. -
No to widzę mimo wolnego aktywny dzień masz dziś
tak jak Ja:)
Ja robię sobie na kolacyjke rybkę po grecku bo mam ochotke a na obiadek chyba zrobię paprykę czerwoną faszerowana ryżem i mięsem mielonym ale odrobinę mięsa bo w ciąży wgle nie mogę za dużo go jeść ! A mojemu D kotlety zrobię bo on mięsożerny -
Też bym zjadła rybki po grecku, ale nie chce mi się robić.
Mój mąż też mięsożerca, ja lubię od czasu do czasu zjeść, ale ogólnie jakby mięsa nie bym to bym nie płakała.
W ciąży nie wolno jeść dużo mięsa? To się tyczy ogółu czy tylko Ciebie z jakiś przyczyn? -
Nie kochanie , w ciąży możesz jeść mięsa ile chcesz jak masz ochotę ... To tyczy się mnie bo mnie od poczatku ciąży odrzuciło od mięsa , dopiero wmpiatym miesiącu skubnelam cos mięsa i czasami zjem piers w panierce , schaba zjadlam ostatnio i wsio ... Raz na ruski rok jem ! Dla mnie mięso tez może w ciąży nie istnieć
Ja robię rybkę , szybko się robi jak dla mnie a mam mega ochotę ! -
Aaa takie coś
Ja nie wtajemniczona jeszcze w ciążowe sprawy, dlatego dopytuję
Jeszcze nie raz pewnie o coś będę pytać
Dla mnie rybkę się właśnie długo robi i później zapach w całym mieszkaniuA że mieszkanie mikroskopijne to staram sie unikać mocno zapachowych dan.
-
ona. wrote:Aaa takie coś
Ja nie wtajemniczona jeszcze w ciążowe sprawy, dlatego dopytuję
Jeszcze nie raz pewnie o coś będę pytać
Dla mnie rybkę się właśnie długo robi i później zapach w całym mieszkaniuA że mieszkanie mikroskopijne to staram sie unikać mocno zapachowych dan.
I szybko idzie pol h jakoś i zrobione:) najbardziej wkurwia tarcie pietruszki i marchwi takto luzik
Aaaa kochana oytajcie o co chcecie -
ZakręconaOna wrote:Ja mam mieszkanie 70 m2 ale jakoś mi nie roznosi się po całym domu hehe
I szybko idzie pol h jakoś i zrobione:) najbardziej wkurwia tarcie pietruszki i marchwi takto luzik
Aaaa kochana oytajcie o co chcecie
Oj tak tarcie jest chyba mimo wszystko najgorsze i tłuszcz na całej kuchence ze smażenia ryby