STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Też właśnie pomyślałam o misiu, synowi mojej innej koleżanki kupiłam właśnie takiego fajnego i jak mi się uda go dostać, to tej też kupię
Niby wklęsłych nie mam, ale za duże też nie. Kupiłam osłonki w najmniejszym rozmiarze i są za dużeAle w tym filmiku zobaczyłam inny sposób ich zakładania, więc może jeszcze nie wszystko stracone
Moja siostra cioteczna ma zajebiste suty, wyglądają jak gumki na ołówkachZawsze śmiałam się z tych jej koreczków, ale teraz to jej zazdroszczę
tygrys73 lubi tę wiadomość
-
Agnesja Ja to mam wentyle jak od stara ! Stojące 24 h /7 bez kitu ...
Co do wyprawki to Ja nie spiesze siękasa fakt łatwiej rozłożyć na kilka miesięcy np. Kupowania ale Ja zrobię to naraz , będę miała na to wiec się mię martwie. My wózek tez kupujemy 3w1 za 1500 zł i tam zapomnialam , ze fotelik będzie a później się większy kupi:) my auta nie mamy , jedynie co to o tesciowa jak będziemy jechać w UK a w pl to wszyscy prawie nie ma co ...
Co do prezentu Ja osobiście mamie bym kupiła jakiegoś karnego kwiatuszka z czekoladkami a malej jakieś tajne skarpeteczki , buciki costygrys73 lubi tę wiadomość
-
O jaaa suty to ja też mam jak dojna krowa
Zakręcona ma rację co do prezentu, a jeśli możesz przeznaczyć to 50zł to tak jak Mordeczka polecam pierwszy laptop. Ja kupiłam kuzynki synkowi, taki żółty Mordeczko?
I bardzo był zadowolony
A wózeczek upatrzyłam taki, już kiedyś wklejałam http://www.bambino-sklep.pl/?192,julietta-bialy-czarny
wiem, że nie ma skrętnych kółek, ale mi to nie przeszkadza, a ma duże koła, które się sprawdzają na nierównej powierzchni. Jak pojadę do sklepu to sprawdzę wszystko- hamulce, czy budka się cicho składa i czy gondola jest odpowiednio głęboka. Ale jestem w nim zakochana
Z ciekawości zmierzyłalm średnicę sutka..w spoczynku:P po przyciśnięciu wynosi 4,5 cm! OMGWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 15:05
-
To będzie super tak się przechadzać z wózeczkami no nie?
Noo Agniesja i Moka to jeszcze teraz zdążą, oby wrzesień był ładny.
Niektóre dzieciaki dbają, innym to dasz i zaraz rozwalone. Miałam 3 takich braciszków w rodzinie, im to tylko drewniane zabawki :p
P.S. Mordeczko pewnie już też ci Vuko dała znać, że genetyczne okej -
Taki oldschoolowy ten wózek
Poza tym, wydaje się że ma płyciutką gondolę, więc na lato ok, ale na zimę może być za płytka.
50 zł to trochę dużo, bo zostało mi na życie jakieś 200 zł. na całe 2 tygodnie, więc muszę zacisnąć pasaPoza tym, nie wiem czy nie ona przypadkiem ma takiego laptopa więc to ryzykowne
Może znajdę jakąś niedrogą letnią sukieneczkę dla małej, albo właśnie tego misia
tygrys73 lubi tę wiadomość
-
Owoców sobie nie zalujmy
Agniesja właśnie dlatego mi sie podoba ten wózek, jest taki retro. Właśnie widze ze gondola plytka..ale w sumie zima raczej nie pojeździmy bo maly urodzi sie w styczniu to będziemy w ciepelku domowym siedzieć
a sukieneczki obczaj q pepco sa tanie -
tygrys73 wrote:Owoców sobie nie zalujmy
Agniesja właśnie dlatego mi sie podoba ten wózek, jest taki retro. Właśnie widze ze gondola plytka..ale w sumie zima raczej nie pojeździmy bo maly urodzi sie w styczniu to będziemy w ciepelku domowym siedzieć
a sukieneczki obczaj q pepco sa tanie
Nie będziesz z dzieckiem wychodzić ? -
Kochana ale czego się boisz ?
Malucha pakujesz w ubranka , w spiworek jakiś cos i w wozeczek ... Tylko bez przegrzewania dziecka bo będzie chorowalo , kocykiem zakryjesz i tym od wózka i na pol h przy mrozach możesz wyjść z domu , musisz chartowac dziecko na prawdę bo zrobisz mu krzywdę kochanie sama na przyszłość , będzie ci tak chorowalo ze ciężko będzie ci sobie poradzić i ono narażone mega wtedy jestagniesja lubi tę wiadomość